Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
meme
2 102
lemaradtam..... Burfict miért padozik?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 6 éve
Eddig hála égnek sportszerű a meccs...
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Ah, attól lennék igazán ideges. Szerintem nincs nála rosszabb opció. De valakinek dugja a lányát biztos, hogy állandóan pályán van. Nem emlekszem jó megoldásra tőle idén.Burnsnek fogalma sincs erről a sportról. Be is tettem meccs előtt Boyd-ot fantasy-baMég szerencse, hogy nem pazaroltunk el rá egy első körös picket
Klaci79
fcancellara
több mint 6 éve
munoz
1 213
Nah a szar félidönk megvolt szokás szerint, rengeteg droppal, középszer pass rush-al. Most jöhet a szokásos előrelépés, sack hegyekkel, elkapásokkal stb.A D-nél erősebb pass rush kellene, egyelőre túl sok időt hagynak BB-nek. Meg a szokásos TE védekezés, amire ki kellene találni valamit. Ha ezek javulnak, akkor meglehet a meccs.
meme
több mint 6 éve
Nah a szar félidönk megvolt szokás szerint, rengeteg droppal, középszer pass rush-al. Most jöhet a szokásos előrelépés, sack hegyekkel, elkapásokkal stb.a DL a negyedik negyed előtt nem akar előlépni. Öregszenek 😊
meme
Lou Anarumo for president
több mint 6 éve
meme
2 102
Nah a szar félidönk megvolt szokás szerint, rengeteg droppal, középszer pass rush-al. Most jöhet a szokásos előrelépés, sack hegyekkel, elkapásokkal stb.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Igen! 😂Idén a warning után gyilkos ez a Veres gyerek.Nincs kegyelem.Láthatóan jót tett neki, hogy Super Bowlt nyert nekem és a Jagsnek GM Gameben a nyáron. Rá se lehet idén ismerni. Véletlen lenne? 😊
LeviPoki
iktriad
több mint 6 éve
gedam
5 906
Burnsnek fogalma sincs erről a sportról. Be is tettem meccs előtt Boyd-ot fantasy-bajól megégett.
Klaci79
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Burnsnek fogalma sincs erről a sportról. Be is tettem meccs előtt Boyd-ot fantasy-baMég szerencse, hogy nem pazaroltunk el rá egy első körös picket
Klaci79
több mint 6 éve
Idén a warning után gyilkos ez a Veres gyerek.Nincs kegyelem.Láthatóan jót tett neki, hogy Super Bowlt nyert nekem és a Jagsnek GM Gameben a nyáron. Rá se lehet idén ismerni. Véletlen lenne? 😊
LeviPoki
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
Azért bravuros edzői húzás ne rugjon Boswell tb inkább hát lesz egy jó visszahordás és short field majd tdTegyük hozzá még, hogy a szokásos ST flag is menetrendszerűen jött, amivel adtunk neki egy félpályát
Coffos86
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Burnsnek fogalma sincs erről a sportról. Be is tettem meccs előtt Boyd-ot fantasy-ba
több mint 6 éve
meme
2 102
Akkor jogos a feltett kérdés....Nem rossz a Vöri, csak az a gond, hogy idén 20-25 irányító ezt meg tudja csinálni ellenünk.Na most erre a fél perces (!!!) TD-re mit lehet mondani?többet kellett volna készülni az idei Daltonból.....
Szokol
meme
Szokol
több mint 6 éve
Azért bravuros edzői húzás ne rugjon Boswell tb inkább hát lesz egy jó visszahordás és short field majd td
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Idén a warning után gyilkos ez a Veres gyerek.Nincs kegyelem.
több mint 6 éve
Nem rossz a Vöri, csak az a gond, hogy idén 20-25 irányító ezt meg tudja csinálni ellenünk.Na most erre a fél perces (!!!) TD-re mit lehet mondani?többet kellett volna készülni az idei Daltonból.....
Szokol
meme
több mint 6 éve
meme
2 102
Na most erre a fél perces (!!!) TD-re mit lehet mondani?többet kellett volna készülni az idei Daltonból.....
Szokol
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Legalább valamiben mi is ligaelitek vagyunk...😊Honnan is ismerhetnéd ezt az érzést a Tenorral a csapatodban?Én már remegek minden Boswell rúgásnál. Mikor fog ez elmúlni? 😊Ha másik csapatnál lesz 😊
bcsarli
LeviPoki
Szokol
több mint 6 éve
Na most erre a fél perces (!!!) TD-re mit lehet mondani?
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
2 TD két short fieldből...ez nem az a ST, mint a múltkor
több mint 6 éve
Én már remegek minden Boswell rúgásnál. Mikor fog ez elmúlni? 😊Pálinka?
bcsarli
több mint 6 éve
Szép stat volt Conner-ről, de Bell általában az első meccseken el volt tiltva, vagy sztrájkol 😊
több mint 6 éve
Honnan is ismerhetnéd ezt az érzést a Tenorral a csapatodban?Én már remegek minden Boswell rúgásnál. Mikor fog ez elmúlni? 😊Ha másik csapatnál lesz 😊
bcsarli
LeviPoki
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
Flagekben elitek vagyunk
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
Idén futtatunk JC-vel 20 TD-t???