Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
meme
2 102
@meme le kellene fújni lassan a meccset, nem 😊Szeretnéd mi?😉😝
Szokol
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Willie Parker
15 376
Hát Traubi két dobása - hogy is mondjam - nem volt túl pontos...Meggyőződésem, hogy szemüveges, csak még nem vizsgálták ki.
Szokol
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Na lássuk mit agyaltak ki az öltözőbenSajnos már az előbb láttuk. De a reményhal…
meme
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
@meme le kellene fújni lassan a meccset, nem 😊
több mint 2 éve
meme
2 102
Na lássuk mit agyaltak ki az öltözőben
több mint 2 éve
Hát Traubi két dobása - hogy is mondjam - nem volt túl pontos...
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Nekem meg akkor ver ki a víz, amikor ez a fal blokkolja a futást..... 😀
több mint 2 éve
Harris számomra borzalmasan lassú....tudom, tudom..ezt mondom sokszor.....Az. Tavaly "jó" számai voltak, de YPC meg hasonlókban full szar volt, azért volt sok yardja mert rengeteget kapta a labdát.
Klemó
Bírom a csávót nagyon, de hogy első kört nem ért, az is biztos.
több mint 2 éve
Mikey
18 728
Ha ez megnyugtat, a szar belém fagy minden egyes alkalommal, amikor megindul előre.Nézzük optimistán! Még nem puntoltunk. 🙃Eddig. Amúgy lenne egy Böróvhoz hasonlító, fiatal, tehetséges irányítónk a szar belém fagyna minden egyes alkalommal, amikor megindul előre...
SirPub
Szokol
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Harris számomra borzalmasan lassú....tudom, tudom..ezt mondom sokszor.....
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Nézzük optimistán, nem INT. 😂Nézzük optimistán! Még nem puntoltunk. 🙃khmmm....😀
SirPub
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Azért nem tudom volt-e olyan, hogy az első 3 and out a másodikban jön, DE a másik csapat vezet 11-gyel.Most kellene megtartani a lasztit okosan.
több mint 2 éve
Nézzük optimistán! Még nem puntoltunk. 🙃Eddig. Amúgy lenne egy Böróvhoz hasonlító, fiatal, tehetséges irányítónk a szar belém fagyna minden egyes alkalommal, amikor megindul előre...
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Nézzük optimistán! Még nem puntoltunk. 🙃Már de 😕
SirPub
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Valamint halkan megjegyzem, hogy a fórum sem omlik össze percenként. A régi jó dolgokból már nem marad semmi... 😊francnak kellett megszólalni, ezért biztos bűnhődünk 😀
Szokol
több mint 2 éve
Valamint halkan megjegyzem, hogy a fórum sem omlik össze percenként. A régi jó dolgokból már nem marad semmi... 😊
több mint 2 éve
Mindig ott vagyunk, ahol a labda...nem ezt szoktam meg.Mert a fékek közül már csak Edmunc van a csapatban.
Klemó
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Nézzük optimistán! Még nem puntoltunk. 🙃
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Azt amit a D nyújt Én régen láttam ebben az O orientált ligában. De ez nem tartható fent ez biztos, el fog indulni az ide-oda játék és abban, ha ilyen "kreatív" lesz az O, akkor odaveszünk. Látható, hogy az O nem akar labdát veszteni, nincsenek szűk passzok, limitálva van Trubi. Lehet így a jó persze, de sokkal több lehetett volna ebben talán. Nem lehet tudni.
Egyetlen hiba volt a D-től, de ezt is javították a végén. Az a helyzet, hogy ILB oldalon is alapvetően rendben vagyunk. Amit pedig a front7 és a DB set nyújt, az elképesztő. Utóbbi az igazi változás. Mindig ott vagyunk, ahol a labda...nem ezt szoktam meg.
több mint 2 éve
Kisebb csoda, hogy csak -11 a félidő.Ennek köszönhetően még így is Ti vagytok az esélyesek
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 728
Kisebb csoda, hogy csak -11 a félidő.
több mint 2 éve
meme
2 102
Rájöttem, mi zavarja a csapatot.... Nem szokott ennyi néző lenni a nyitóban nálunk 😂
több mint 2 éve
Na, mondom mi kellene: a harmadik negyedben felrakunk még vagy 17 pontot, aztán bejöhet Picike szokni az NFL közeget! 😀
több mint 2 éve
meme
2 102
Mondjuk 20 pont alatt vagyunk... Ha még működik a második félidei mágia, akár meg is lehet...