Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
Mit játszik a secondary az utóbbi évak hányadék játéka után.
több mint 2 éve
meme
2 102
Burrow a kispénzes hosszabításra hajt?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Willie Parker
15 376
Chase-t nem bírjuk fogni
több mint 2 éve
meme
2 102
Végre nem arról kell eszmecserélni, hol vannak nagyobb idióta játékosok!meme-vel ez már régi barátság, bazsalyog ám Ő is a monitor előtt! 😉Veszem én a lapot, nyugiiiii !Szerintem kicsit most túlzásba viszed, a Bengalsosok nem ártottak nekünk semmit😃Most még nagyobb! 😀Nagy a pofa...... Sebaj, tavaly is volt.... Hogy tetszett???😉Nézem, eddig tetszik! Neked? 😁Mixon veri még a nőket?Igen főleg ha fehér sárgában vannak.... Hát nem nézed a meccset?
Szokol
meme
Szokol
meme
Szokol
Nem mindenki érti a szarkazmust és olvasva elég hülyén néz ki. Hergelni meg fölösleges
Willie Parker
meme
Szokol
több mint 2 éve
Willie Parker
15 376
Egy dolog lászik nálunk....Butler, mint fék kikerült.....Sokkal több 4-3 van
Klemó
több mint 2 éve
Csóri jól belenézett a triplacsókba...
több mint 2 éve
Egy dolog lászik nálunk....Butler, mint fék kikerült.....Igen, Butler sajnos konkrétan negatív hatással volt.
Klemó
több mint 2 éve
meme
2 102
Na, akkor kezdjünk játszani végre!Majd a második félidőben....
SirPub
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Egy dolog lászik nálunk....Butler, mint fék kikerült.....
több mint 2 éve
meme-vel ez már régi barátság, bazsalyog ám Ő is a monitor előtt! 😉Veszem én a lapot, nyugiiiii !Szerintem kicsit most túlzásba viszed, a Bengalsosok nem ártottak nekünk semmit😃Most még nagyobb! 😀Nagy a pofa...... Sebaj, tavaly is volt.... Hogy tetszett???😉Nézem, eddig tetszik! Neked? 😁Mixon veri még a nőket?Igen főleg ha fehér sárgában vannak.... Hát nem nézed a meccset?
Szokol
meme
Szokol
meme
Szokol
Nem mindenki érti a szarkazmust és olvasva elég hülyén néz ki. Hergelni meg fölösleges
Willie Parker
meme
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Szokolnak nincs Ebron....ennyi ez.....persze, hogy nagy az arca... 😀
több mint 2 éve
meme
2 102
Veszem én a lapot, nyugiiiii !Szerintem kicsit most túlzásba viszed, a Bengalsosok nem ártottak nekünk semmit😃Most még nagyobb! 😀Nagy a pofa...... Sebaj, tavaly is volt.... Hogy tetszett???😉Nézem, eddig tetszik! Neked? 😁Mixon veri még a nőket?Igen főleg ha fehér sárgában vannak.... Hát nem nézed a meccset?
Szokol
meme
Szokol
meme
Szokol
Willie Parker
több mint 2 éve
Lesz a szezonban 3 jó meccsünk, hadd élvezzem már ki! 😀Szerintem kicsit most túlzásba viszed, a Bengalsosok nem ártottak nekünk semmit😃Most még nagyobb! 😀Nagy a pofa...... Sebaj, tavaly is volt.... Hogy tetszett???😉Nézem, eddig tetszik! Neked? 😁Mixon veri még a nőket?Igen főleg ha fehér sárgában vannak.... Hát nem nézed a meccset?
Szokol
meme
Szokol
meme
Szokol
Willie Parker
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Asszem te szóltál be. Ő csak Mixonnak..... 😀Nagy a pofa...... Sebaj, tavaly is volt.... Hogy tetszett???😉Nézem, eddig tetszik! Neked? 😁Mixon veri még a nőket?Igen főleg ha fehér sárgában vannak.... Hát nem nézed a meccset?
Szokol
meme
Szokol
meme
Nyugi, nyugi, a második félidőben ez tarthatatlan lesz és akkor kijön a különbség.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 376
Szerintem kicsit most túlzásba viszed, a Bengalsosok nem ártottak nekünk semmit😃Most még nagyobb! 😀Nagy a pofa...... Sebaj, tavaly is volt.... Hogy tetszett???😉Nézem, eddig tetszik! Neked? 😁Mixon veri még a nőket?Igen főleg ha fehér sárgában vannak.... Hát nem nézed a meccset?
Szokol
meme
Szokol
meme
Szokol
több mint 2 éve
meme
2 102
Gyerekek! Végre van élet a pályákon, és itt is! Had menjen az a trah talk 😂
több mint 2 éve
Ebben az évben nem reális, de cáfoljanak ránk.Hát mi van azzal, hogy a vasas mindig PO esélyes? Leaadtad a szintet... 😝Az se katasztrófa. Mások a célok a két csapatnál, nekünk elég örülni a momentumoknak, a másik csapatnak meg győznie kellene. Meg elérni, hogy túlélje a meccset Böróv.Ezek az intek akkor érnek valamit, ha az o is fellép végre... De Ja Vu érzésem van 😊Ha ebből se szereztek TD-t, akkor a végén szerintem ki is kaptok 😊
Reggio1914
shagi0206
Szokol
meme
több mint 2 éve
Bajnokesélyes.Hát mi van azzal, hogy a vasas mindig PO esélyes? Leaadtad a szintet... 😝Az se katasztrófa. Mások a célok a két csapatnál, nekünk elég örülni a momentumoknak, a másik csapatnak meg győznie kellene. Meg elérni, hogy túlélje a meccset Böróv.Ezek az intek akkor érnek valamit, ha az o is fellép végre... De Ja Vu érzésem van 😊Ha ebből se szereztek TD-t, akkor a végén szerintem ki is kaptok 😊
Reggio1914
shagi0206
Szokol
meme
több mint 2 éve
Reggio1914
1 386
Szép játék volt, szép TD!
több mint 2 éve
meme
2 102
Hát mi van azzal, hogy a vasas mindig PO esélyes? Leaadtad a szintet... 😝Az se katasztrófa. Mások a célok a két csapatnál, nekünk elég örülni a momentumoknak, a másik csapatnak meg győznie kellene. Meg elérni, hogy túlélje a meccset Böróv.Ezek az intek akkor érnek valamit, ha az o is fellép végre... De Ja Vu érzésem van 😊Ha ebből se szereztek TD-t, akkor a végén szerintem ki is kaptok 😊
Reggio1914
shagi0206
Szokol
több mint 2 éve
Nagyiiii!!!! 😊
több mint 2 éve
Most még nagyobb! 😀Nagy a pofa...... Sebaj, tavaly is volt.... Hogy tetszett???😉Nézem, eddig tetszik! Neked? 😁Mixon veri még a nőket?Igen főleg ha fehér sárgában vannak.... Hát nem nézed a meccset?
Szokol
meme
Szokol
meme