Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
1 hónapja
Rossz nézni ahogy játszanak velünk, mint macska az egérrel!Mennyire vagy lemaradva?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
1 hónapja
Még mindenki örjöngöve ünnepel?
1 hónapja
Reggio1914
1 408
Muuuth! 😊
1 hónapja
Rossz nézni ahogy játszanak velünk, mint macska az egérrel!
1 hónapja
Az miért van, hogy évek óta az összes WR-ünk mellé egy komplett pszichiátriát kellene szerződtetni?!Máshol is ilyenek. Primadonnák
bcsarli, Udvari Főkóstoló
1 hónapja
Az miért van, hogy évek óta az összes WR-ünk mellé egy komplett pszichiátriát kellene szerződtetni?!
1 hónapja
Szipeter
1 787
Jézus Stone mit csinál???
1 hónapja
Csak kezd elfogyni Arthur Smith...nem gondolta, hogy ennyi játékot fel kell írniaVégtelen ciklus. Csak az INT játékot szedi ki
Klaci79
1 hónapja
Klaci79
22 450
Csak kezd elfogyni Arthur Smith...nem gondolta, hogy ennyi játékot fel kell írnia
1 hónapja
gedam
5 978
végre van védelemegyelőre csak az egyik oldalon, mondjuk a 3.és 21-nél szerintem szar volt az a 4 emberes passrush hívás.
1 hónapja
Pedig ma jobbak vagyunk összességében, nem gondoltam volna..Szerintem csak altatnak, hogy a végén jobban fájjon az alázás...
Szokol
1 hónapja
Klaci79
22 450
azért ez a 3&31 nagyon fájt...Higgins vs Queen...komolyan!!
1 hónapja
xtaki
3 516
Pedig ma jobbak vagyunk összességében, nem gondoltam volna..Ha nyernenk 1db PO meccset
Szokol
1 hónapja
Pedig ma jobbak vagyunk összességében, nem gondoltam volna..
1 hónapja
Klemó
5 864
YESSSSS egy zsák
1 hónapja
Szerezni kell egy labdát most
1 hónapja
Klemó
5 864
Komolyan.......megint beszopunk egy ilyen playt....3-an voltak Higgins körül....hárman!!!
1 hónapja
Ezt nem hiszem el......de tényleg......hol a picsában van MinkahTeljesen vakon bóklaszik. Sokszor a lassításnal.látszik. El a játék közeléből
Klemó
1 hónapja
Annyira jó ez a Burrow féle O, hogy nem tudom elképzelni hogy meg lehet őket állítani...
1 hónapja
Klemó
5 864
Ezt nem hiszem el......de tényleg......hol a picsában van Minkah
1 hónapja
Szipeter
1 787
Ezt a Chiefsben lehet máshol nem, m7ndig csinálja
1 hónapja
Klemó
5 864
Orlando Brown majdnem mindig előbb indul....most már 1msp...befújták... 😀