Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
1 hónapja
KeyG
9 857
A lövöldözésre kiemeltem figyelnek ez köztudottHozzáteszem majd minden játékos beszólogat a nézőknek....playek után.....ugye tavaly a sárga törcsit alázták meg nálunkPickens mit csinált?Közönségre lőtt a kezével
bcsarli, Udvari Főkóstoló
KeyG
Klemó
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
SirPub
1 554
Ejjjj, megint jó kis Benny Hill meccs 😂Még kell egy safety, punt-return bubu meg blokkolt extra pont return TD. Ezek még nem voltak…
Bohózat
Ezt még anyám is két cekkerrel...
1 hónapja
Klemó
5 864
Hozzáteszem majd minden játékos beszólogat a nézőknek....playek után.....ugye tavaly a sárga törcsit alázták meg nálunkPickens mit csinált?Közönségre lőtt a kezével
KeyG
1 hónapja
Klaci79
22 450
az kemény, hogy ezt tudjuk kitalálni egy időkérés alatt 😀
1 hónapja
80%-os mindkét irányító.
1 hónapja
Barom!Pickens mit csinált?Közönségre lőtt a kezével
KeyG
1 hónapja
KeyG
9 857
Pickens mit csinált?Közönségre lőtt a kezével
1 hónapja
Sztem picit hamar ugrottak, de mindegy. Elbasztuk
1 hónapja
Klemó
5 864
Ezt a faszt komolyan megverném valaki helyében az öltözőben. Megcsinálja a játékot majd mutogat ide oda, mint egy értelmi fogyatékos.....30 yard ment el rajta.
1 hónapja
xtaki
3 516
Miért nem szórták ki? Nem egyértelmű a szabály, hogy a másodiknál zuhany? A bíróknak van mozgásterük?Sosevot es megis.
ikuvihar
1 hónapja
Pickens mit csinált?
1 hónapja
gedam
5 978
nagyival mi van, kiderült?
1 hónapja
Miért nem szórták ki? Nem egyértelmű a szabály, hogy a másodiknál zuhany? A bíróknak van mozgásterük?
1 hónapja
Klemó
5 864
Ez most Wilson volt. Valamit látott és nem tudta már áthívni. Inkább mint szar legyen belőleBlokkolt FG.......hát ennyit pickensről.....
polamalu
1 hónapja
xtaki
3 516
Ez most Wilson volt. Valamit látott és nem tudta már áthívni. Inkább mint szar legyen belőleSikerult? Nem, lofasz lett
polamalu
1 hónapja
Ez most Wilson volt. Valamit látott és nem tudta már áthívni. Inkább mint szar legyen belőle
1 hónapja
Klemó
5 864
Tök mindegy mi lesz, Wilson láthatóan élvezi ezt a szabad játékot....és ezt akartuk megnézni. Nekem ez már most okés.
1 hónapja
xtaki
3 516
Elszorunk egy timeout-t. Megin.
1 hónapja
gedam
5 978
Pickens takarodj már a picsába. Retardált barom.úgy volt vele, hogy nem veszik észre
Tibi76
1 hónapja
Pickens takarodj már a picsába. Retardált barom.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
1 hónapja
KeyG
9 857
Bazdmeg ne......Pickenst ki fogják szórni.....Ki kellett volna, tehetséges de picit Vinire emlékeztet
Klemó
1 hónapja
xtaki
3 516
Nem mertek kiallitani. Nincs olyan h masfajta UNc