NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 690
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Cleveland Browns - Denver Broncos
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
ez a denver a jelenlegi jagset már tuti nem vernéPedig a 3-0-ás kezdés után bíztam benne, hogy 4 esélyes lehet ez a csopor
gedam
több mint 3 éve
Na, már csak ez hiányzott, ez simán lehet egy ACL Von-nak…
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
Gordonnak volt egy 70 yardos futása, ami felhúzza 😊 Williams robbanékonyabb, de igazából nem a futókkal van ott a nagy gond szerintem, mindenki tömi a boxot a Broncos ellenAzért ezt a drive-ot is sikerül egy Gordon futással indítani.Pont néztem meccs előtt statot náluk, Gordonnak jobb az idei átlaga 😄
Komolyan ha már muszáj mindig futni, miért nem Williams legalább, aki képes 2 yardnal többet atlagolni?
roberto23
Bár amit láttam eddig kettejükből, kicsit meglepődtem, mert Williams sokkal jobban festett.
shagi0206
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
gedam
5 905
ez a denver a jelenlegi jagset már tuti nem verné
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Azért ezt a drive-ot is sikerül egy Gordon futással indítani.Pont néztem meccs előtt statot náluk, Gordonnak jobb az idei átlaga 😄
Komolyan ha már muszáj mindig futni, miért nem Williams legalább, aki képes 2 yardnal többet atlagolni?
roberto23
Bár amit láttam eddig kettejükből, kicsit meglepődtem, mert Williams sokkal jobban festett.
több mint 3 éve
gedam
5 905
Azért ezt a drive-ot is sikerül egy Gordon futással indítani.hogy indíts 10-0-ás hátránynál 2 minute drive-ot
roberto23
több mint 3 éve
Azért ezt a drive-ot is sikerül egy Gordon futással indítani. Komolyan ha már muszáj mindig futni, miért nem Williams legalább, aki képes 2 yardnal többet atlagolni?
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Nem hiszem el hogy Lock ennél is szarabb.Én láttam a Ravens ellen és szarabb volt.
Tony Adams
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
na így azért jó lenne pontokat feltenni még a félidő előtt
több mint 3 éve
jah, előtte meg sackHarris megint nem normálisNem nézem, csak az eredményt figyelgetem, meg a fantasyt, ahhol Haaris nálam van. Blokkolt fg kísérlet?
Negritis
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Harris megint nem normálisNem nézem, csak az eredményt figyelgetem, meg a fantasyt, ahhol Haaris nálam van. Blokkolt fg kísérlet?
Negritis
több mint 3 éve
Nem hiszem el hogy Lock ennél is szarabb.
több mint 3 éve
Harris megint nem normális
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Kis pöcs voltam még akkor, akkoriban a memória nem fog még. 😃'98 az 😀96-97Mayfield tökre úgy néz ki mint a régi Godzillából az a görög nevű doktor. Nem?mármint az 54es Gojira-ban?
KeyG
Negritis
KeyG
Dr. Niko Tatopoulos Matthew Broderick
Negritis
Számomra nagyon hasonlított rá , pár perce egy rövid szösszenetben.
több mint 3 éve
ezt megint hogy a faszba nyeltük be?!
több mint 3 éve
Komolyan kezd bohózat lenni ez a meccs. Faj nézni.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
'98 az 😀96-97Mayfield tökre úgy néz ki mint a régi Godzillából az a görög nevű doktor. Nem?mármint az 54es Gojira-ban?
KeyG
Negritis
KeyG
Dr. Niko Tatopoulos Matthew Broderick
több mint 3 éve
KeyG
9 496
96-97Mayfield tökre úgy néz ki mint a régi Godzillából az a görög nevű doktor. Nem?mármint az 54es Gojira-ban?
KeyG
Negritis
több mint 3 éve
Mayfield tökre úgy néz ki mint a régi Godzillából az a görög nevű doktor. Nem?mármint az 54es Gojira-ban?
KeyG
több mint 3 éve
@Broncos·
5s
Injury update: LB Micah Kiser (groin) is OUT.
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Mayfield tökre úgy néz ki mint a régi Godzillából az a görög nevű doktor. Nem?
több mint 3 éve
KeyG
9 496
volt már olyan hogy egy csapat amelyik nullázott azt nullázták adott szezonban? 😀Ez a hozzáállás, hajtani valami új rekordra. 😃
Negritis
több mint 3 éve
Megint egy 3rd down passz, ahol a route-nak köze nincs ahhoz, hogy legalább esély legyen missed tackle nélkül megszerezni a 1st downt. Nagyon érdekelne, hogy a play design a fos alapból, vagy Bridgewater választ szar célpontot, igaz a helyzet mindenképp siralmas…ha maradunk ilyen "jók" sztem félidőtől inkább god of war és csak megy a háttérben a meccs
StormST