Cleveland Browns - Jacksonville Jaguars
több mint 7 éve
Haha beszarok ... utolsó utáni esély de minek? Kizer most nem fumblit hanem Int-et tol
több mint 7 éve
ennek rohadtul nincs még vége sajnos
több mint 7 éve
Jöhet vissza a Browns O.Túl jók vagyunk.Köszi zebrák, hogy elvettétek tőlünk a TD-t.Ez meg mi volt már megint? Minden meccsen elvesznek tőlünk egy TD-t?
iktriad
dr_najo
több mint 7 éve
A Jax meg az ellenfél.Egy párhuzamos univerzumban megérteném, de a Brownsról beszélünk...Így még nincs vége az időkérések miatt. Akkor vége lenne.Köszi zebrák, hogy elvettétek tőlünk a TD-t.Mit számít?
iktriad
zsutu
iktriad
zsutu
több mint 7 éve
dr_najo
154
Köszi zebrák, hogy elvettétek tőlünk a TD-t.Ez meg mi volt már megint? Minden meccsen elvesznek tőlünk egy TD-t?
iktriad
Dr NaJó
több mint 7 éve
Cuchulain82
985
azért most nagyon ütne egy Bortles picksix
több mint 7 éve
zsutu
785
Egy párhuzamos univerzumban megérteném, de a Brownsról beszélünk...Így még nincs vége az időkérések miatt. Akkor vége lenne.Köszi zebrák, hogy elvettétek tőlünk a TD-t.Mit számít?
iktriad
zsutu
iktriad
több mint 7 éve
Így még nincs vége az időkérések miatt. Akkor vége lenne.Köszi zebrák, hogy elvettétek tőlünk a TD-t.Mit számít?
iktriad
zsutu
több mint 7 éve
Ha csinálunk egy fistdownt akkor semmiKöszi zebrák, hogy elvettétek tőlünk a TD-t.Mit számít?
iktriad
zsutu
több mint 7 éve
oké,megkaptuk, de ezzel egyidejűleg elvettek egy td-t is
több mint 7 éve
Köszi zebrák, hogy elvettétek tőlünk a TD-t.Simán visszavihettük volna 😛
iktriad
több mint 7 éve
Már csak azt nem tudom megérteni, miért kell ilyenkor belefújni egyébként... Töketlenek.Pontosan.
kristóf17
több mint 7 éve
Már csak azt nem tudom megérteni, miért kell ilyenkor belefújni egyébként... Töketlenek.
több mint 7 éve
Köszi zebrák, hogy elvettétek tőlünk a TD-t.
több mint 7 éve
zsutu
785
Vége 😕
több mint 7 éve
zsutu
785
Közben Gabbert azért kikap, Bortles meg nem 😛Fordítottjának sokkal jobban örülnék.
dande
több mint 7 éve
Közben Gabbert azért kikap, Bortles meg nem 😛jövő héten Gabbert vs Bortles!!!!
dande
több mint 7 éve
akkor is csak egy first down kell és térdelni.Ez nálam fumble.És ha az, akkor egy biztos TD-t vettek el tőlünk.
iktriad
iktriad
több mint 7 éve
Közben Gabbert azért kikap, Bortles meg nem 😛
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Istenem 3 védő vitte le egyszerre Kizert...
több mint 7 éve
tudom hogy én hülye vagyok hozzá, de ez miért nem fumble?
több mint 7 éve
Ez nálam fumble.És ha az, akkor egy biztos TD-t vettek el tőlünk.
iktriad