Cleveland Browns - Jacksonville Jaguars
több mint 7 éve
Lambo berúgta.
több mint 7 éve
Fournette megint lesérül. Fasza. Ik, ez már FG távolság 😊 Lambo FieldMa azért a hó miatt közelebb kéne menni.
Stoki
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Azt a screen vagy mi a tökömet xD
több mint 7 éve
Ik, ez már FG távolság 😊 Lambo Field
több mint 7 éve
Érdekes lenne ha nem Kizer menne vissza... ilyen szar játék után megérdemli hogy hozzáfagyjon a padhoz.
több mint 7 éve
Fournette 100 futott yard felett.
több mint 7 éve
Ha nem mozdul a labda a kezedben, akkor nem számít, ha hozzáér a földhöz.biztos hülye vagyok hozzá, de a földet érés?na ez legalább akkor homály döntés, mint dede elkapásaNem, mert Bouye kontrollálta a labdát.
Stoki
iktriad
Stoki
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Földet ért, de a labda nem mozdult a kezében.biztos hülye vagyok hozzá, de a földet érés?na ez legalább akkor homály döntés, mint dede elkapásaNem, mert Bouye kontrollálta a labdát.
Stoki
iktriad
Stoki
több mint 7 éve
:' (Nálatok sose lehet tudni. Sajnos.Megint jön a kérdés, hogy mi legyen jövőre. Kizel látványos nem fejlődik, sőt egyre rosszabb...QB draft mi ezen a kérdés ? 😊
zsutu
Drip
iktriad
több mint 7 éve
biztos hülye vagyok hozzá, de a földet érés?na ez legalább akkor homály döntés, mint dede elkapásaNem, mert Bouye kontrollálta a labdát.
Stoki
iktriad
több mint 7 éve
Nálatok sose lehet tudni. Sajnos.Megint jön a kérdés, hogy mi legyen jövőre. Kizel látványos nem fejlődik, sőt egyre rosszabb...QB draft mi ezen a kérdés ? 😊
zsutu
Drip
több mint 7 éve
Megint jön a kérdés, hogy mi legyen jövőre. Kizel látványos nem fejlődik, sőt egyre rosszabb...QB draft mi ezen a kérdés ? 😊
zsutu
több mint 7 éve
na ez legalább akkor homály döntés, mint dede elkapásaNem, mert Bouye kontrollálta a labdát.
Stoki
több mint 7 éve
na ez legalább akkor homály döntés, mint dede elkapása
több mint 7 éve
bazz, ez incompleteHa ezt is elveszik morcos leszek.
Stoki
Marad nálunk. 😊
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
bazz, ez incompletemaradnia kell
Stoki
több mint 7 éve
bazz, ez incomplete
több mint 7 éve
zsutu
785
Megint jön a kérdés, hogy mi legyen jövőre. Kizel látványos nem fejlődik, sőt egyre rosszabb...
több mint 7 éve
Kizer és a kicseszett homályMa azért Bortles is nyomott pár "hold my beer-t"
Beki
több mint 7 éve
most kell egy nyomorult td,és akkor...Én már egy jó Jax FG-nek is örülnék.
Stoki
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Kizer és a kicseszett homály
több mint 7 éve
Ezt se tudjuk majd kihasználni nyugi 😀
több mint 7 éve
most kell egy nyomorult td,és akkor...
több mint 7 éve
Same old Kizer...