Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
Ezaz,tart a D. Ja nem..Te mit vársz? Hogy mindig mindenki minden támadásából 0 yardot érjen el? 3 FG-t engedtünk úgy, hogy többször short fieldről jött a Browns. Ez nagyon szép teljesítmény volt a D-től. Ahogy az is, hogy meccsben tartották a csapatot Ben kidőlésekor.
Blitzburgh

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
de ez mindenkinek nyilvnvalo...csak tomlinnak nemDe mindent rá dobnak...Én is rá hívnék mindent
Dodó
polamalu
több mint 10 éve
Gyerünk D!!!!
több mint 10 éve
De mindent rá dobnak...
több mint 10 éve
Nem jól sejted. Több az.ilyen irányítóval más WR-ek is tudnák ezt hozni szerintem, ráadásul folyamatosan a pályán van, mert ha jól sejtem 3-al van 3 elkapótokNem, a többiek gyengék. 😊Best WR in the NFL!talán ez egy kicsit erős azért
herewego
Leon78
Soldados
Leon78
több mint 10 éve
Ezaz,tart a D. Ja nem..most ezt komolyan csináljátok????!!!!
Blitzburgh
több mint 10 éve
Blake
több mint 10 éve
elfogultak vagytok, de legyen igazad 😊Nem hinném, hogy bárki rajta kívül ugyanezt tudná hozni.ilyen irányítóval más WR-ek is tudnák ezt hozni szerintem, ráadásul folyamatosan a pályán van, mert ha jól sejtem 3-al van 3 elkapótokNem, a többiek gyengék. 😊Best WR in the NFL!talán ez egy kicsit erős azért
herewego
Leon78
Soldados
Leon78
Soldados
több mint 10 éve
Ezaz,tart a D. Ja nem..
több mint 10 éve
Blake
több mint 10 éve
Blake takaroggy már tényleg
több mint 10 éve
Nem hinném, hogy bárki rajta kívül ugyanezt tudná hozni. Inkább Wheaton és Bryant él abból, hogy folyton AB kapja a double coverage-t.ilyen irányítóval más WR-ek is tudnák ezt hozni szerintem, ráadásul folyamatosan a pályán van, mert ha jól sejtem 3-al van 3 elkapótokNem, a többiek gyengék. 😊Best WR in the NFL!talán ez egy kicsit erős azért
herewego
Leon78
Soldados
Leon78
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
ilyen irányítóval más WR-ek is tudnák ezt hozni szerintem, ráadásul folyamatosan a pályán van, mert ha jól sejtem 3-al van 3 elkapótokNem, a többiek gyengék. 😊Best WR in the NFL!talán ez egy kicsit erős azért
herewego
Leon78
Soldados
több mint 10 éve
16:7 odaát
több mint 10 éve
ez most komoly ? 😀Best WR in the NFL!talán ez egy kicsit erős azért
herewego
Leon78
több mint 10 éve
végre látok havat
több mint 10 éve
Nem, a többiek gyengék. 😊Best WR in the NFL!talán ez egy kicsit erős azért
herewego
Leon78

több mint 10 éve
Még egy Bills TD is szurkoljunk össze!
több mint 10 éve
3rd & Goal BALL ON: NYJ 13
több mint 10 éve
Azaz..