Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
Ezaz,tart a D. Ja nem..Te mit vársz? Hogy mindig mindenki minden támadásából 0 yardot érjen el? 3 FG-t engedtünk úgy, hogy többször short fieldről jött a Browns. Ez nagyon szép teljesítmény volt a D-től. Ahogy az is, hogy meccsben tartották a csapatot Ben kidőlésekor.
Blitzburgh
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
xtaki
3 441
de ez mindenkinek nyilvnvalo...csak tomlinnak nemDe mindent rá dobnak...Én is rá hívnék mindent
Dodó
polamalu
több mint 8 éve
Gyerünk D!!!!
több mint 8 éve
Dodó
253
De mindent rá dobnak...
több mint 8 éve
Nem jól sejted. Több az.ilyen irányítóval más WR-ek is tudnák ezt hozni szerintem, ráadásul folyamatosan a pályán van, mert ha jól sejtem 3-al van 3 elkapótokNem, a többiek gyengék. 😊Best WR in the NFL!talán ez egy kicsit erős azért
herewego
Leon78
Soldados
Leon78
több mint 8 éve
Klaci79
22 219
Ezaz,tart a D. Ja nem..most ezt komolyan csináljátok????!!!!
Blitzburgh
több mint 8 éve
keyser soze
21
Blake
több mint 8 éve
elfogultak vagytok, de legyen igazad 😊Nem hinném, hogy bárki rajta kívül ugyanezt tudná hozni.ilyen irányítóval más WR-ek is tudnák ezt hozni szerintem, ráadásul folyamatosan a pályán van, mert ha jól sejtem 3-al van 3 elkapótokNem, a többiek gyengék. 😊Best WR in the NFL!talán ez egy kicsit erős azért
herewego
Leon78
Soldados
Leon78
Soldados
több mint 8 éve
Ezaz,tart a D. Ja nem..
több mint 8 éve
Blake
több mint 8 éve
Blake takaroggy már tényleg
több mint 8 éve
Nem hinném, hogy bárki rajta kívül ugyanezt tudná hozni. Inkább Wheaton és Bryant él abból, hogy folyton AB kapja a double coverage-t.ilyen irányítóval más WR-ek is tudnák ezt hozni szerintem, ráadásul folyamatosan a pályán van, mert ha jól sejtem 3-al van 3 elkapótokNem, a többiek gyengék. 😊Best WR in the NFL!talán ez egy kicsit erős azért
herewego
Leon78
Soldados
Leon78
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
ilyen irányítóval más WR-ek is tudnák ezt hozni szerintem, ráadásul folyamatosan a pályán van, mert ha jól sejtem 3-al van 3 elkapótokNem, a többiek gyengék. 😊Best WR in the NFL!talán ez egy kicsit erős azért
herewego
Leon78
Soldados
több mint 8 éve
16:7 odaát
több mint 8 éve
ez most komoly ? 😀Best WR in the NFL!talán ez egy kicsit erős azért
herewego
Leon78
több mint 8 éve
Klaci79
22 219
végre látok havat
több mint 8 éve
Nem, a többiek gyengék. 😊Best WR in the NFL!talán ez egy kicsit erős azért
herewego
Leon78
több mint 8 éve
Még egy Bills TD is szurkoljunk össze!
több mint 8 éve
3rd & Goal BALL ON: NYJ 13
több mint 8 éve
Azaz..