Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
Így kell, inkább szurkoljunk .-)
több mint 10 éve
Szokás szerint nem bírjuk ki a félidőt h ne kapjunk TD-t vagy FG-t...
több mint 10 éve
ott is a TD AB
több mint 10 éve
Brown TD jeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 10 éve
Gyerünk fiúk!!!
több mint 10 éve
És? Vezetünk. A Jets szopóra áll.Pont az O szenvedés miatt. Nem ezt vártuk. Te sem.Mire ez a fene nagy elkeseredés? Egyelőre jól állunk, a D jól tart, ez az igazság. Az O szenved, de még több mint egy félidő hátravan...Elkeseredés van Joci nem realitásérzék.Épp az 1/1 várományos,sosem látott QB-s csapat halad ellenünk..Félpályáról indultak és FG-ig jutottak... Húha... Legyen már egy kis realitásérzék. A 2 TO és a kihagyott FG miatt elég jó helyről indult a Browns többször is és mégiscsak 2 FG-ig jutott.
Blitzburgh
Soldados
polamalu
Soldados
polamalu
Másrészt nem egy félidőt kell megnyerni, vagy dominálni, hanem egy meccset.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
remelem legalabb egy FG osszejon, de TD-ben remenykedeka chomecast-s gamepass-os adasom pedig lathatoan 1-2 perccel lasabban jon, mint a tietek
több mint 10 éve
Pont az O szenvedés miatt. Nem ezt vártuk. Te sem.Mire ez a fene nagy elkeseredés? Egyelőre jól állunk, a D jól tart, ez az igazság. Az O szenved, de még több mint egy félidő hátravan...Elkeseredés van Joci nem realitásérzék.Épp az 1/1 várományos,sosem látott QB-s csapat halad ellenünk..Félpályáról indultak és FG-ig jutottak... Húha... Legyen már egy kis realitásérzék. A 2 TO és a kihagyott FG miatt elég jó helyről indult a Browns többször is és mégiscsak 2 FG-ig jutott.
Blitzburgh
Soldados
polamalu
Soldados
több mint 10 éve
4&3-nál nekiment a Bills és beugrottak...kár hogy úgyis a jets nyer a végén
több mint 10 éve
Én tökre csak a mai Steelers W miatt aggódnék a helyetekben, a NYJets játékosok totálisan nincsenek ott fejben.
több mint 10 éve
Brown jeeeeeeee!!!!!!!!!!!
több mint 10 éve
LOL!Veri magát a Jets:
4. és 3 - E.Manuel in at QB (T.Taylor at WR). PENALTY on NYJ-S.Richardson, Neutral Zone Infraction, 5 yards, enforced at NYJ 13 - No Play.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ez az!!!!
több mint 10 éve
Szurkoljuk egy kicsit, hátha átmegy az erő .-) Let's Go Steelers!
több mint 10 éve
Mire ez a fene nagy elkeseredés? Egyelőre jól állunk, a D jól tart, ez az igazság. Az O szenved, de még több mint egy félidő hátravan...Elkeseredés van Joci nem realitásérzék.Épp az 1/1 várományos,sosem látott QB-s csapat halad ellenünk..Félpályáról indultak és FG-ig jutottak... Húha... Legyen már egy kis realitásérzék. A 2 TO és a kihagyott FG miatt elég jó helyről indult a Browns többször is és mégiscsak 2 FG-ig jutott.
Blitzburgh
Soldados
polamalu

több mint 10 éve
Elkeseredés van Joci nem realitásérzék.Épp az 1/1 várományos,sosem látott QB-s csapat halad ellenünk..Félpályáról indultak és FG-ig jutottak... Húha... Legyen már egy kis realitásérzék. A 2 TO és a kihagyott FG miatt elég jó helyről indult a Browns többször is és mégiscsak 2 FG-ig jutott.
Blitzburgh
Soldados
több mint 10 éve
hihetetlen, hogy ez a meccs a szorosabb es nem a billsjets
több mint 10 éve
Épp az 1/1 várományos,sosem látott QB-s csapat halad ellenünk..Félpályáról indultak és FG-ig jutottak... Húha... Legyen már egy kis realitásérzék. A 2 TO és a kihagyott FG miatt elég jó helyről indult a Browns többször is és mégiscsak 2 FG-ig jutott.
Blitzburgh

több mint 10 éve
Blake mekkora sack LOLezaz...kuldjuk mindig blitzre...akkor nem kapunk rajta pontot!
Shilkor
több mint 10 éve
Természetesen nem ,de értitekMindetnem ertem...nem ertem...miert van az az ember meg mindig a palyan.Csak Blake felé menjen a passz!Én mondtam!
steelwolf
steelwolf
ossze kene szamolni, hogy mennyi 1st downt kaptunk miatta
xtaki
polamalu
több mint 10 éve
Blake sack, ő meg egyenesen zseni! 😊Te írtad, hogy csak erre a drive-ra értél haza... Gondoltam leírom, hogy eddig a D miatt vezetünk, mert ez az egység védi az Offense seggét jelenleg...Azt rögtön gondoltam, hogy neked tetszik! 😀Sziasztok! Erre a drive-ra értem haza. Az nem ciki, hogy ez a Browns tud ellenünk haladni? Mert nekem az..Már volt 2 TO-nk (AB fumbli, BB INT), szóval a D elég jól tart.
Szokol
Soldados
Szokol
Soldados
No jól van, nem ildomos rajtad levezetnem a szezon okozta frusztrációm! 😊
több mint 10 éve
Blake ezzel a sack-el jövőre is bejátszotta magát a csapatba 😕