Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
Hajrá D, ismét!
több mint 8 éve
Azt hiszem az utolsó play mindent elárul.Mások nyertek meccset helyttünk? Vagy hogy?Na a Bills fumblival kezd a saját RZ-nál .-(Mint említettem semmi keresnivalónk a PO-ban. Saját jogon képtelenek voltunk kivívni.
bcsarli
vontod
polamalu
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Kampman
28 290
A kutya mindenit
több mint 8 éve
FG-al megúszták, 16:10
több mint 8 éve
Mások nyertek meccset helyttünk? Vagy hogy?Na a Bills fumblival kezd a saját RZ-nál .-(Mint említettem semmi keresnivalónk a PO-ban. Saját jogon képtelenek voltunk kivívni.
bcsarli
vontod
több mint 8 éve
Már miért ne lenne? Ha Jets van olyan balfasz, hogy kikap, semmivel nem érdemlik meg jobban, mint mi. Ha nyernek, akkor megérdemlik, hogy ők menjenek be, ha nem, akkor mi megérdemeljük, már csak a Ben nélküli 4 meccsre is gondolva.Na a Bills fumblival kezd a saját RZ-nál .-(Mint említettem semmi keresnivalónk a PO-ban. Saját jogon képtelenek voltunk kivívni.
bcsarli
vontod
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
De azért nem bánnám .-)Na a Bills fumblival kezd a saját RZ-nál .-(Mint említettem semmi keresnivalónk a PO-ban. Saját jogon képtelenek voltunk kivívni.
bcsarli
vontod
több mint 8 éve
Na ez szép volt D!
több mint 8 éve
Na a Bills fumblival kezd a saját RZ-nál .-(Mint említettem semmi keresnivalónk a PO-ban. Saját jogon képtelenek voltunk kivívni.
bcsarli
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
A spec teamről nem volt szó. Több short field is hozzájuk köthető. Könnyen haladnak ellenük. A punttal nincs gond csak a visszahordások.
több mint 8 éve
Na a Bills fumblival kezd a saját RZ-nál .-(
több mint 8 éve
Az megvan, hogy a Baltimor vezet a Cinci ellen a szünetben? 😊
több mint 8 éve
Meggyőztetek. Tényleg kicsit szigorú voltam,nem ezt érdemlik.
több mint 8 éve
Gyerekek inkább szurkoljunk, ne fikázzunk! Let's Go Steelers!
több mint 8 éve
Ez igaz. A 9 pontot ennek ellenére rendben találnám, de tudva a sorozatos short fieldet pedig kifejezetten szépnek gondolom.Azért valljuk be a Browns amúgy sem egy pontgyáros csapat. Nem egy embert próbáló ellenük védekezni, pláne, hogy Davis irányít. 😊Ezaz,tart a D. Ja nem..Te mit vársz? Hogy mindig mindenki minden támadásából 0 yardot érjen el? 3 FG-t engedtünk úgy, hogy többször short fieldről jött a Browns. Ez nagyon szép teljesítmény volt a D-től. Ahogy az is, hogy meccsben tartották a csapatot Ben kidőlésekor.
Blitzburgh
Soldados
Leon78
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Nem. De a tendencia tetszik, Boykin egyre többet volt pályán az elmúlt hetekben. Nálam Blake legfeljebb dime felállásokban (amikor legalább 4 WR van az ellennél) kerülhetne pályára.az eloszezonhoz kepest tobb nagysagrenddel jobb a D, mint barki varta!Ezaz,tart a D. Ja nem..Te mit vársz? Hogy mindig mindenki minden támadásából 0 yardot érjen el? 3 FG-t engedtünk úgy, hogy többször short fieldről jött a Browns. Ez nagyon szép teljesítmény volt a D-től. Ahogy az is, hogy meccsben tartották a csapatot Ben kidőlésekor.
Blitzburgh
Soldados
egyedul Blaket nem ertem...erre tudsz jo magyarazatot?
xtaki
több mint 8 éve
pfefe8
1 203
Ezaz,tart a D. Ja nem..Egyedül ez a fogalmatlan Blake aki kilóg a D-ből, a többiek kihozzák amit tudnak a meccsből. Már csak az hiányzik, hogy az elit támadóinkat megdicsérd, hogy milyen jól nyomták az első félidőben.
Blitzburgh
Steelers fan
több mint 8 éve
Valóban ma a D a szebbik arcát mutatja eddig. Az O hullámvasúz. Ha kellett 45 sec alatt 80 yard. Előtte meg azenvedés.
több mint 8 éve
Azért valljuk be a Browns amúgy sem egy pontgyáros csapat. Nem egy embert próbáló ellenük védekezni, pláne, hogy Davis irányít. 😊Ezaz,tart a D. Ja nem..Te mit vársz? Hogy mindig mindenki minden támadásából 0 yardot érjen el? 3 FG-t engedtünk úgy, hogy többször short fieldről jött a Browns. Ez nagyon szép teljesítmény volt a D-től. Ahogy az is, hogy meccsben tartották a csapatot Ben kidőlésekor.
Blitzburgh
Soldados
több mint 8 éve
xtaki
3 441
az eloszezonhoz kepest tobb nagysagrenddel jobb a D, mint barki varta!Ezaz,tart a D. Ja nem..Te mit vársz? Hogy mindig mindenki minden támadásából 0 yardot érjen el? 3 FG-t engedtünk úgy, hogy többször short fieldről jött a Browns. Ez nagyon szép teljesítmény volt a D-től. Ahogy az is, hogy meccsben tartották a csapatot Ben kidőlésekor.
Blitzburgh
Soldados
egyedul Blaket nem ertem...erre tudsz jo magyarazatot?
több mint 8 éve
Klaci79
22 219
egyszerűen nincs rá magyarázat....senki nem talál rá...a szakértők is erről tanakodnak, mindenkide ez mindenkinek nyilvnvalo...csak tomlinnak nemDe mindent rá dobnak...Én is rá hívnék mindent
Dodó
polamalu
xtaki
ez a szőke cica is azt kérdezi, Tomlin mester, Blake dugja valamelyik családtagját, hogy a csapatban kell tartani?
na de 16-7 odaát, a jets rúg...aztán úgyis megfordítja
több mint 8 éve
Neki is sztem. Csak jelenleg valószínű a keretben lévők nem jobb megoldások. Boykin lehet az lenne, de nem vagyunk ott nem tudhatjuk mit csinál edzésen.de ez mindenkinek nyilvnvalo...csak tomlinnak nemDe mindent rá dobnak...Én is rá hívnék mindent
Dodó
polamalu
xtaki
több mint 8 éve
Dodó
253
Nyilván, csak tényleg úgy gondolná az ember, hogy ott a pálya szélén nálunk tapasztaltabb emberek is észreveszik, de úgy néz ki, hogy nem. És ez dühít..De mindent rá dobnak...Én is rá hívnék mindent
Dodó
polamalu
több mint 8 éve
végre mert Pryor fele is dobni