Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
Blake mekkora sack LOL
több mint 8 éve
Mindetnem ertem...nem ertem...miert van az az ember meg mindig a palyan.Csak Blake felé menjen a passz!Én mondtam!
steelwolf
steelwolf
ossze kene szamolni, hogy mennyi 1st downt kaptunk miatta
xtaki
több mint 8 éve
Hát miért?- Sackért!nem ertem...nem ertem...miert van az az ember meg mindig a palyan.Csak Blake felé menjen a passz!Én mondtam!
steelwolf
steelwolf
xtaki
több mint 8 éve
Az O teljesen átlagos. Épp az 1/1 várományos,sosem látott QB-s csapat halad ellenünk..
több mint 8 éve
xtaki
3 441
nem ertem...nem ertem...miert van az az ember meg mindig a palyan.Csak Blake felé menjen a passz!Én mondtam!
steelwolf
steelwolf
több mint 8 éve
Te írtad, hogy csak erre a drive-ra értél haza... Gondoltam leírom, hogy eddig a D miatt vezetünk, mert ez az egység védi az Offense seggét jelenleg...Azt rögtön gondoltam, hogy neked tetszik! 😀Sziasztok! Erre a drive-ra értem haza. Az nem ciki, hogy ez a Browns tud ellenünk haladni? Mert nekem az..Már volt 2 TO-nk (AB fumbli, BB INT), szóval a D elég jól tart.
Szokol
Soldados
Szokol
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Csak Blake felé menjen a passz!Én mondtam!
steelwolf
több mint 8 éve
Azt rögtön gondoltam, hogy neked tetszik! 😀Sziasztok! Erre a drive-ra értem haza. Az nem ciki, hogy ez a Browns tud ellenünk haladni? Mert nekem az..Már volt 2 TO-nk (AB fumbli, BB INT), szóval a D elég jól tart.
Szokol
Soldados
több mint 8 éve
Barnidge Ozzie és Winslow mellett 😊
több mint 8 éve
Jets TD .-(Várható volt hogy nem lesz nulla pontjuk
bcsarli
több mint 8 éve
Sziasztok! Erre a drive-ra értem haza. Az nem ciki, hogy ez a Browns tud ellenünk haladni? Mert nekem az..Már volt 2 TO-nk (AB fumbli, BB INT), szóval a D elég jól tart.
Szokol
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
xtaki
3 441
Sziasztok! Erre a drive-ra értem haza. Az nem ciki, hogy ez a Browns tud ellenünk haladni? Mert nekem az..a mutattt jatek meg gazabb
Szokol
több mint 8 éve
Sziasztok! Erre a drive-ra értem haza. Az nem ciki, hogy ez a Browns tud ellenünk haladni? Mert nekem az..Van cikibb is. Mi nem tudunk haladni ez ellen a Browns ellen.
Szokol
több mint 8 éve
Marshall TD 😕
több mint 8 éve
Jets TD .-(
több mint 8 éve
Sziasztok! Erre a drive-ra értem haza. Az nem ciki, hogy ez a Browns tud ellenünk haladni? Mert nekem az..
több mint 8 éve
Csak Blake felé menjen a passz!
több mint 8 éve
D-Will visszajön?
több mint 8 éve
xtaki
3 441
azt hittem nem tudok mergesebb lenni a mult hetinel...de ha kikap a jets, es mi kikapunk itt, akkor meg rosszabb kovetkezik. leengedtunk a vegere...ahelyett, hogy felporognenkElőször ezt meg kellene nyerni. Az O nagyon lent van .-(add istenem, hogy elbasszak ok is...bar a jelenlegi teljesitmennyel 1 kor lesz a PO-banés kihagyták ők is az FG-tnebassz .-)
Shilkor
bcsarli
xtaki
bcsarli
több mint 8 éve
Azért ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy ilyen formával mi keresnivalónk van/lenne a PO-ban?Először ezt meg kellene nyerni. Az O nagyon lent van .-(add istenem, hogy elbasszak ok is...bar a jelenlegi teljesitmennyel 1 kor lesz a PO-banés kihagyták ők is az FG-tnebassz .-)
Shilkor
bcsarli
xtaki
bcsarli
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Az O val igazam voltTudod a jinx ezt gyakoroltuk egész du Lacival meg ÁdivalBazdeg az O megint nem halad. A D meg a szokásos.Ma qrva jó a D. A két TO ellenére 3 ponton vannak, ennél többet nem várhatunk.
polamalu
Soldados
polamalu
több mint 8 éve
Először ezt meg kellene nyerni. Az O nagyon lent van .-(add istenem, hogy elbasszak ok is...bar a jelenlegi teljesitmennyel 1 kor lesz a PO-banés kihagyták ők is az FG-tnebassz .-)
Shilkor
bcsarli
xtaki
több mint 8 éve
Klaci79
22 219
egy kicsit visszakapcsolok és ezt kell látnom 😕