NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
jogos, akkor majd abban reménykedem hogy amit Hue és Haley elvesz azt Big Ben kompenzáljatipikus Browns, bakker pedig reméltem hogy behozzák a meccset, de ez után a valahogy nem tudom elképzelni hogy az ETben ez összejöjjönMert nem láttad BB-t ma játszani 😀
Cuchulain82
Szokol
több mint 6 éve
tipikus Browns, bakker pedig reméltem hogy behozzák a meccset, de ez után a valahogy nem tudom elképzelni hogy az ETben ez összejöjjönMert nem láttad BB-t ma játszani 😀
Cuchulain82
több mint 6 éve
ez kb akkora hiba volt Taylortol, mint tuldobni az end zone-t egy hail marynel....ilyen allasnal ezt max ugy dobhatta volna, hogy Gordonnak is hosszu legyen, de nem az, h 3 yarddal rovid....omg ekkora balfeket
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
tipikus Browns, bakker pedig reméltem hogy behozzák a meccset, de ez után a valahogy nem tudom elképzelni hogy az ETben ez összejöjjön
több mint 6 éve
Spy
2 337
Márbocs, de ez Steelerses volt. 12men amikor kell. Sutton szép volt egybk. Jó tudni, hogy Haden után is lesz élet.
több mint 6 éve
Komolyan beleverem a fejem a falba, ilyen nincs b+Jackson egy igen ritka fajta f.sz...őszintén szívemből sajnállak titeket 😕
Bad 31
több mint 6 éve
Óóó, banyek...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Oregon88
423
Komolyan beleverem a fejem a falba, ilyen nincs b+Érthetetlen minek kellett ezt erőltetni ebben a helyzetben...
Bad 31
több mint 6 éve
nando89
3 894
oké h szar dobás volt , de miért lett ez meg dobva? pálya közepe 7-8 yard spike , aztán fieldgoal try
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Taylor hamar belerázódott ebbe a Brownsba. 😀
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Remek playhívás..Ehhez kell tudás.
több mint 6 éve
aluldobott laszti ... minek a hosszú?
több mint 6 éve
fuck me 😀
több mint 6 éve
Komolyan beleverem a fejem a falba, ilyen nincs b+
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 012
Jézus...pedig már azt hittem...
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
De minek kellett erőltetni?
több mint 6 éve
Taylor...
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Na ez is Brownsos volt. Adjuk el a picsába, ki a fasznak kell a FG???
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Oregon88
423
Az kemény...
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Húdebrownsos ez így
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Nem hallottak még arról, hogy az igazi prevent D-t 12 embrrel kell játszani???
több mint 6 éve
Kellett a 12 ember 😀
több mint 6 éve
Amúgy vki azt várta hogy ez a csapat elérhet bármit is? Szerintem nem.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."