NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 3 éve
ez nem jött össze. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Maka:"az orr, az arc heréje..."
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
oh no 😀
több mint 3 éve
Roughing the passer????
több mint 3 éve
Ajaj, van baj! 😕
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Ha Steelers szurkoló lennék, akkor minden szép irányító megmozdulásunk után innék egy pálinkát. Így a meccs végén teljesen józanul beülhetnék az autóba, hogy lehajtsak a szakadékba.Estét!Ha semleges lennék biztos nem ezt nézném
Latom jó a meccs!
steelwolf
bcsarli
több mint 3 éve
Estét!Ha semleges lennék biztos nem ezt nézném
Latom jó a meccs!
steelwolf
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Estét!Még simán lehet belőle egy Penn State - Illinois
Latom jó a meccs!
steelwolf
több mint 3 éve
Estét!Latom jó a meccs!
több mint 3 éve
Balázs a futók Ebronja. Ezt nem ő baszta el, de vonzza ezeket a szitukat.
több mint 3 éve
eddig is ezt néztem, csak befosott az eddigi 😀van jó sztrímetek?Mazochista vagy, hogy ezt akarod nézni? 😊
Löfli
bcsarli
több mint 3 éve
oh öcsém. Visszakéne állni az első negyedre. Futni. néhány screen meg PA. mert ez így nem megy
több mint 3 éve
Szerintem a többi csapat meglátja a mezünket és automatikusan ugyanolyan szarok lesznek, mint mi.
több mint 3 éve
van jó sztrímetek?Mazochista vagy, hogy ezt akarod nézni? 😊
Löfli
több mint 3 éve
van jó sztrímetek?
több mint 3 éve
Reggio1914
1 386
Vagy Feczkó megkeverte a paklit és ennyire jutott... 🙂Nyíregyen születtem és Pécsen élek, most mit mondjak?6-1 közben, de most nézem a kezdőket: szerintem minket letarolt a koronavírus...
Kampman
Szokol
több mint 3 éve
Nyíregyen születtem és Pécsen élek, most mit mondjak?6-1 közben, de most nézem a kezdőket: szerintem minket letarolt a koronavírus...
Kampman
több mint 3 éve
Reggio1914
1 386
Eddig a bírók a főszereplők...Ha már a két csapat nem tud előre lépni...
badsco
több mint 3 éve
badsco
356
Eddig a bírók a főszereplők...