NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Percy Harvin fog rúgni?
több mint 3 éve
Minden labdát Pat Postásnak mozgalmat indítokMeg Deadpoolnak!
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Minden labdát Pat Postásnak mozgalmat indítok
több mint 3 éve
Itt-itt! 😀Itt volt, hogy a punt beleállt a földbe mint a gerely?3 ponttal ritkán lehet meccset nyerni, szóval kellene még pár pöttyEz de jó meccs volt! www.youtube.com/watch?v=Cwu7ar3IJcQ
Willie Parker
Szokol
bcsarli
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Megfatyott a bogyóItt volt, hogy a punt beleállt a földbe mint a gerely?3 ponttal ritkán lehet meccset nyerni, szóval kellene még pár pöttyEz de jó meccs volt! www.youtube.com/watch?v=Cwu7ar3IJcQ
Willie Parker
Szokol
bcsarli
több mint 3 éve
Itt volt, hogy a punt beleállt a földbe mint a gerely?3 ponttal ritkán lehet meccset nyerni, szóval kellene még pár pöttyEz de jó meccs volt! www.youtube.com/watch?v=Cwu7ar3IJcQ
Willie Parker
Szokol
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Mély, öblös, nyögvenyelős, izomszsgú fingással meglett
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Tomi monnyon le, ha nem.megyünk neki
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Megye hármas sec-et nem bírunk megverni
több mint 3 éve
3 ponttal ritkán lehet meccset nyerni, szóval kellene még pár pöttyEz de jó meccs volt! www.youtube.com/watch?v=Cwu7ar3IJcQ
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
3 ponttal ritkán lehet meccset nyerni, szóval kellene még pár pötty
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
várható hogy ameddig fogalmatlanok vagyunk támadásban addig ez várható. túl jó csapat ez a Browns ahhoz hogy végig dominálja a védelmünk őket
Steelers fan
több mint 3 éve
Hat baszki, nemletezo dolgokra dobalnak zaszlot, egyértelmű szabalytalansagokra meg nem, elkepeszto....Nincs jelentősége, mert szarok vagyunk. A Browns is az, csak ők még nem tudják magukról.
badsco
több mint 3 éve
badsco
356
Hat baszki, nemletezo dolgokra dobalnak zaszlot, egyértelmű szabalytalansagokra meg nem, elkepeszto....
több mint 3 éve
gabor25
5 144
szoval ha szarul dontenek legkozelebb maskor. es majd zaszlot hianyol barki. en is mondhatom ezt? 🙃 mindegy sajnos h az volt e vagy sem az hogy bosewell out az zavar minket. fokent.mivel nem volt szabálytalanság, nem csoda, hogy nem volt zászlómi is amig ki nem dolt egy kulcs ember, egy ilyen szoros meccsen zaszlo nelkul. 🙃 avagy kicker egy szoros meccsen. uj kicker uj holder nem jo omen.én eddig is nyugodt voltamsteelers szurkolók hányszor fogják még beírni, hogy fejre ment?neked nem mindegy? akkor nem ment fejre. megnyugodtál?
Löfli
pfefe8
Löfli
gabor25
Löfli
több mint 3 éve
Butler a kurva anyádért fogja még mindig a WR-t egy OLB...
több mint 3 éve
gedam
5 905
ne viccelj, a törpe tacskó möréjre dobálják a sárgákat fele ilyen late hittekért, mert látványos, ahogy repülmivel nem volt szabálytalanság, nem csoda, hogy nem volt zászlómi is amig ki nem dolt egy kulcs ember, egy ilyen szoros meccsen zaszlo nelkul. 🙃 avagy kicker egy szoros meccsen. uj kicker uj holder nem jo omen.én eddig is nyugodt voltamsteelers szurkolók hányszor fogják még beírni, hogy fejre ment?neked nem mindegy? akkor nem ment fejre. megnyugodtál?
Löfli
pfefe8
Löfli
gabor25
Löfli
több mint 3 éve
mivel nem volt szabálytalanság, nem csoda, hogy nem volt zászlómi is amig ki nem dolt egy kulcs ember, egy ilyen szoros meccsen zaszlo nelkul. 🙃 avagy kicker egy szoros meccsen. uj kicker uj holder nem jo omen.én eddig is nyugodt voltamsteelers szurkolók hányszor fogják még beírni, hogy fejre ment?neked nem mindegy? akkor nem ment fejre. megnyugodtál?
Löfli
pfefe8
Löfli
gabor25
több mint 3 éve
gabor25
5 144
mi is amig ki nem dolt egy kulcs ember, egy ilyen szoros meccsen zaszlo nelkul. 🙃 avagy kicker egy szoros meccsen. uj kicker uj holder nem jo omen.én eddig is nyugodt voltamsteelers szurkolók hányszor fogják még beírni, hogy fejre ment?neked nem mindegy? akkor nem ment fejre. megnyugodtál?
Löfli
pfefe8
Löfli
Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
gabor25
5 144
helmet to helmet volt. 🙃 szoval az nem fej. sisak. 😁 igy mindenkinek igaza lesz. hogy nem fej volt.steelers szurkolók hányszor fogják még beírni, hogy fejre ment?neked nem mindegy? akkor nem ment fejre. megnyugodtál?
Löfli
pfefe8
több mint 3 éve
én eddig is nyugodt voltamsteelers szurkolók hányszor fogják még beírni, hogy fejre ment?neked nem mindegy? akkor nem ment fejre. megnyugodtál?
Löfli
pfefe8
több mint 3 éve
Roughing the passer. Roughing the quarterback. Érzed a különbséget?mert nem qb volt.És miért nem roughing the passer?Megnyugodtam, hogy nem én nézek másik meccset 😀azért a két arénás faszfej elélvezett hogy kiütötték sisakkal a punterünket. mondjuk ez nem meglepő, más csapatok esetében már hisztiznének mint a fürdőskurvák.Jó lesz az kickernek is, meg kézzel kilökte csak, sisak az sehol nem volt
pfefe8
kapitnono
KoporShow
Szokol
gabor25