Dallas Cowboys - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 Ricsi stream: www.sport365.live/en/player/587b3eb401a5c743660866/2/264/587be7e862c66/GreenBayPackers-DallasCowboys/768/432
több mint 7 éve
igazkezdünk szétesni?nem kezdjük, hanem folytatjuk
Gergőbácsi
Kampman
kiváló spot
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
nem volt az meg
több mint 7 éve
ezért kellett volna futni 3 passz helyett a félidő előtt 15 yardról
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Eddig miért nem ezt játszotta aDallas?
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Green Bay-Seattle 2.0kurvára nem
HNDT
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
oda kellett volna egy hurdle
több mint 7 éve
HNDT
106
Green Bay-Seattle 2.0
több mint 7 éve
ez így könnyű lesz
több mint 7 éve
kezdünk szétesni?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Prescott elkapta a fonalat
több mint 7 éve
képzeld akkor mi ... 😊jó akkor oldja meg a védelem,nekem már tökmindegycsuma idegbe vagyok
Old Green Bay
red5
több mint 7 éve
red5
521
jó akkor oldja meg a védelem,nekem már tökmindegycsuma idegbe vagyok
Old Green Bay
őlég vót
több mint 7 éve
az is érdekes lassítás volt
több mint 7 éve
Nem 😀Amugy ilyenkor a hsmark számít?És az óperenciás tengeren túlra is 😀 ja nem, dobni kellett volnaGrounding?pont kiért a tackle-ön túlra
Blevi
slowmotion
Volford
Blevi
több mint 7 éve
tackle box.Amugy ilyenkor a hsmark számít?És az óperenciás tengeren túlra is 😀 ja nem, dobni kellett volnaGrounding?pont kiért a tackle-ön túlra
Blevi
slowmotion
Volford
Blevi
asszem.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Az még az úton elfogyamit Randy barátom hoz. A Gregoryööö... és mit tolsz? 😊én már órákkal a meccs előtt be szoktam cuccolni.namedrop!Nem vagy úton még a stúdióba? Vagy már ott vagy? 😊
Höri
shagi0206
Höri
slowmotion
Höri
több mint 7 éve
szerintem elengedhető volt, pedig nyilván én is IG-t szerettem volna szívem szerintÉs az óperenciás tengeren túlra is 😀 ja nem, dobni kellett volnaGrounding?pont kiért a tackle-ön túlra
Blevi
slowmotion
Volford
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
jó akkor oldja meg a védelem,nekem már tökmindegy
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Amugy ilyenkor a hsmark számít?És az óperenciás tengeren túlra is 😀 ja nem, dobni kellett volnaGrounding?pont kiért a tackle-ön túlra
Blevi
slowmotion
Volford
több mint 7 éve
Sativa vagy indica?amit Randy barátom hoz. A Gregoryööö... és mit tolsz? 😊én már órákkal a meccs előtt be szoktam cuccolni.namedrop!Nem vagy úton még a stúdióba? Vagy már ott vagy? 😊
Höri
shagi0206
Höri
slowmotion
Höri
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
21:3 után most a döntetlenért támad a 'Boys.Ezt se gondoltam volna.