Dallas Cowboys - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 Ricsi stream: www.sport365.live/en/player/587b3eb401a5c743660866/2/264/587be7e862c66/GreenBayPackers-DallasCowboys/768/432
több mint 7 éve
Faj az első negyed nagyon...
több mint 7 éve
Ha mar a saját falatoknal mem veszitek észre 😊ilyenkor becsukjuk a szemünket 😊Mekkora trogerseg bazdmeg egesz meccsen nem dobtak kba anyjukatMOst mettyúzon ?
Blevi
nando89
gamerkr
több mint 7 éve
nando89
3 894
Csak h , jegyezzük ezeket is 😊ilyenkor becsukjuk a szemünket 😊Mekkora trogerseg bazdmeg egesz meccsen nem dobtak kba anyjukatMOst mettyúzon ?
Blevi
nando89
gamerkr
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
3&2-re megint empty backfield...Igen ez azért elég érdekes még ha meg is lett a 1st down
Pitt
több mint 7 éve
Jughead
5 194
Meglett a FD, de basszus rövid yardos szituknál miért nem lehet futni?
több mint 7 éve
ilyenkor becsukjuk a szemünket 😊Mekkora trogerseg bazdmeg egesz meccsen nem dobtak kba anyjukatMOst mettyúzon ?
Blevi
nando89
több mint 7 éve
nando89
3 894
😊simán az voltMekkora trogerseg bazdmeg egesz meccsen nem dobtak kba anyjukatMOst mettyúzon ?
Blevi
nando89
Löfli
több mint 7 éve
Egyik oldalon be nem dobtak ... eddig...Mekkora trogerseg bazdmeg egesz meccsen nem dobtak kba anyjukatMOst mettyúzon ?
Blevi
nando89
több mint 7 éve
simán az voltMekkora trogerseg bazdmeg egesz meccsen nem dobtak kba anyjukatMOst mettyúzon ?
Blevi
nando89
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Nem tudni. Időnként előfordul, hogy az egyetemen nagyon durva számokat mutat, az NFL-ben meg lufasz. Ugyanez előfordul visszafele is. Az egyetemen nem sok, az NFL-ben meg jó lesz.ha már itt vagyunk ő hogy lehetett ekkora bust?Hát abban már nem vagyok biztos. Mekkora kis sztár volt az egyetemen, eljött ide, és kb a liga egyik legszarabb futója volt.ilyen fal mögött még T-Rich is 1000+ yardos futó lenneOdaadnád Bosáért Elliotot?Kell jövőre egy állat DEhanyszor elkepzeltem, Bosa mit muvelne 8-)
Blevi
Stez
shagi0206
Löfli
shagi0206
HNDT
több mint 7 éve
nando89
3 894
Mekkora trogerseg bazdmeg egesz meccsen nem dobtak kba anyjukatMOst mettyúzon ?
Blevi
több mint 7 éve
Gyula már elengedte ezt a meccset szerintemHuuu de felélénkült a közvetítő brigád hirtelencsak Gyula retteg a sarokban
MrMiksa
gaben
több mint 7 éve
Huuu de felélénkült a közvetítő brigád hirtelencsak Gyula retteg a sarokban
MrMiksa
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Mekkora trogerseg bazdmeg egesz meccsen nem dobtak kba anyjukatEz már túl látványos volt
Blevi
több mint 7 éve
HNDT
106
ha már itt vagyunk ő hogy lehetett ekkora bust?Hát abban már nem vagyok biztos. Mekkora kis sztár volt az egyetemen, eljött ide, és kb a liga egyik legszarabb futója volt.ilyen fal mögött még T-Rich is 1000+ yardos futó lenneOdaadnád Bosáért Elliotot?Kell jövőre egy állat DEhanyszor elkepzeltem, Bosa mit muvelne 8-)
Blevi
Stez
shagi0206
Löfli
shagi0206
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Huuu de felélénkült a közvetítő brigád hirtelen
több mint 7 éve
azt nem írtam, hogy hány év alatt 😀Na azért nem eszik olyan forrón 😀ilyen fal mögött még T-Rich is 1000+ yardos futó lenneOdaadnád Bosáért Elliotot?Kell jövőre egy állat DEhanyszor elkepzeltem, Bosa mit muvelne 8-)
Blevi
Stez
shagi0206
Löfli
mustaine
több mint 7 éve
Mekkora trogerseg bazdmeg egesz meccsen nem dobtak kba anyjukat
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Hát abban már nem vagyok biztos. Mekkora kis sztár volt az egyetemen, eljött ide, és kb a liga egyik legszarabb futója volt.ilyen fal mögött még T-Rich is 1000+ yardos futó lenneOdaadnád Bosáért Elliotot?Kell jövőre egy állat DEhanyszor elkepzeltem, Bosa mit muvelne 8-)
Blevi
Stez
shagi0206
Löfli
több mint 7 éve
Na azért nem eszik olyan forrón 😀ilyen fal mögött még T-Rich is 1000+ yardos futó lenneOdaadnád Bosáért Elliotot?Kell jövőre egy állat DEhanyszor elkepzeltem, Bosa mit muvelne 8-)
Blevi
Stez
shagi0206
Löfli
több mint 7 éve
Jön majd Watt, T.J Watt, két év múlva meg a kis BosaKell jövőre egy állat DEhanyszor elkepzeltem, Bosa mit muvelne 8-)
Blevi
Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Nana!ilyen fal mögött még T-Rich is 1000+ yardos futó lenneOdaadnád Bosáért Elliotot?Kell jövőre egy állat DEhanyszor elkepzeltem, Bosa mit muvelne 8-)
Blevi
Stez
shagi0206
Löfli
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
minuszban?ilyen fal mögött még T-Rich is 1000+ yardos futó lenneOdaadnád Bosáért Elliotot?Kell jövőre egy állat DEhanyszor elkepzeltem, Bosa mit muvelne 8-)
Blevi
Stez
shagi0206
Löfli
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "