Dallas Cowboys - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 Ricsi stream: www.sport365.live/en/player/587b3eb401a5c743660866/2/264/587be7e862c66/GreenBayPackers-DallasCowboys/768/432
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Geccó, ez milyen jó meccs, pedig még nincs hajnali 2.20.
több mint 7 éve
nem nagyon vigyorog ÁÁron
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
úgy látszik, átmentünk 2007-es SB Giants-be
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Hát ez probléma...
több mint 7 éve
És az óperenciás tengeren túlra is 😀 ja nem, dobni kellett volnaGrounding?pont kiért a tackle-ön túlra
Blevi
slowmotion
több mint 7 éve
Most kell odabaszni
több mint 7 éve
ej ej
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
amit Randy barátom hoz. A Gregoryööö... és mit tolsz? 😊én már órákkal a meccs előtt be szoktam cuccolni.namedrop!Nem vagy úton még a stúdióba? Vagy már ott vagy? 😊
Höri
shagi0206
Höri
slowmotion
több mint 7 éve
ööö... és mit tolsz? 😊én már órákkal a meccs előtt be szoktam cuccolni.namedrop!Nem vagy úton még a stúdióba? Vagy már ott vagy? 😊
Höri
shagi0206
Höri
több mint 7 éve
csak ki ne szúrja valaki 😀én már órákkal a meccs előtt be szoktam cuccolninamedrop!Nem vagy úton még a stúdióba? Vagy már ott vagy? 😊
Höri
shagi0206
Höri
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Hogyan lenne már??
több mint 7 éve
Grounding?
több mint 7 éve
Már lenyomta a KC-Steelerst az eredeti időpontban, ami ez a meccs után lesz az felvételről megy majdnamedrop!Nem vagy úton még a stúdióba? Vagy már ott vagy? 😊
Höri
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
én már órákkal a meccs előtt be szoktam cuccolni.namedrop!Nem vagy úton még a stúdióba? Vagy már ott vagy? 😊
Höri
shagi0206
több mint 7 éve
Jughead
5 194
Trick play Rodgers módra. 😀
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Eeeeeee, rossz válasz. Csak élőben, semmi késleltetés, esetleg lemaradsz életed TD-jéről.én meg megnyomtam a pause-t a mediaboxon 😊Fenébe akárhányszor elmennék játszani a Dallas mindig csinál egy TD-t...PO meccs van, hogy tudsz egyáltalán másra figyelni, én a wc-re se megyek ki, megoldom bilivel. 😀
Tomcsik
Cypress
slowmotion
több mint 7 éve
Jughead
5 194
Jogos. Néha megtréfál az autocorrect. 😀Leszarom ki mit mondd Prescott kurva jó meccset tol ahhoz képest, hogy mekkora hátrányban kell játszania (meg ahhoz képest, hogy első PO meccs). 😉mond*
Jughead
mustaine
több mint 7 éve
TUDJUK CHIEFS
több mint 7 éve
én meg megnyomtam a pause-t a mediaboxon 😊Fenébe akárhányszor elmennék játszani a Dallas mindig csinál egy TD-t...PO meccs van, hogy tudsz egyáltalán másra figyelni, én a wc-re se megyek ki, megoldom bilivel. 😀
Tomcsik
Cypress
több mint 7 éve
Nem kéne ezt a védelemre bízni.így van
Old Green Bay
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Fenébe akárhányszor elmennék játszani a Dallas mindig csinál egy TD-t...PO meccs van, hogy tudsz egyáltalán másra figyelni, én a wc-re se megyek ki, megoldom bilivel. 😀
Tomcsik
több mint 7 éve
Nem kéne ezt a védelemre bízni.de nem ám
Old Green Bay