Dallas Cowboys - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 Ricsi stream: www.sport365.live/en/player/587b3eb401a5c743660866/2/264/587be7e862c66/GreenBayPackers-DallasCowboys/768/432
több mint 7 éve
3 pontos meccsen legalább 2x mentették ki full homály zászlóvala sporik a packerst. Igen, nálam ezen múlt, a többiről nem is beszélve.Na, a meccsen 10 kétes ítéletből 8 természetesen a gb javára ment. Reméljük az Atlantán nem jutnak tovább.igen ezen múlt a meccs. Istenem..
undisputedly
gamerkr
több mint 7 éve
Az nem a jets - rams volt?Egyebkent minden tiszteletem a Dallase, kemeny meccs volt.az év meccse, bármi is legyen az SB-n
JayB
gamerkr
több mint 7 éve
abból a szemüvegből kérek, csak zöld-aranyban 😀Na, a meccsen 10 kétes ítéletből 8 természetesen a gb javára ment. Reméljük az Atlantán nem jutnak tovább.😀😀😀
undisputedly
vidimate
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
nagy meccs volt
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Kampman
28 323
Az elmúlt 3 rájátszásból úgy estünk ki, hogy Rodgers az oldalvonalról nézte végig, ahogy a defense elchokerkedi a meccs végét. Állandó mázlistának ne nevezzük már.
több mint 7 éve
hát akkor Tony nem kap gyűrűt Dallasban.
több mint 7 éve
Borzasztó jó meccs volt!A Dallasnak csak azért nincs oka a szomorkodásra, mert Prescott és Zeke megvannak, és nagyon jók lesznek, még évekig.
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 878
Na, a meccsen 10 kétes ítéletből 8 természetesen a gb javára ment. Reméljük az Atlantán nem jutnak tovább.Hát persze.
undisputedly
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Nézzétek most ARodot nyilatkozni, nem lehet utálni az embert. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Jó kis meccs lett végül
több mint 7 éve
Egyebkent minden tiszteletem a Dallase, kemeny meccs volt.az év meccse, bármi is legyen az SB-n
JayB
több mint 7 éve
nando89
3 900
Jézus ember , nézd vissza , vicc vagy.Na, a meccsen 10 kétes ítéletből 8 természetesen a gb javára ment. Reméljük az Atlantán nem jutnak tovább.hát te hülye vagy😀 vagy csöppet elfogult. Ez volt az a meccs, ahol a biroknál a GB hátrányba volt.
undisputedly
Celtic
több mint 7 éve
JéBé
7 035
Egyebkent minden tiszteletem a Dallase, kemeny meccs volt.
több mint 7 éve
Minden a Packersnek pattant ma
több mint 7 éve
ozibozi
17 156
az az első 1,5 negyed rookie mistake elég volt
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Crosby mákos 😀
több mint 7 éve
de a mindig azért kissé túlzásEgy zseni ezt nem vitatom, de hogy nem áll hadilábon a szerencsével sem az tutiHihetetlen.... Ekkora egy makker faszit... Mindig bejönnek neki ezek a dobásokmás nincs is benne
Tomcsik
Gergőbácsi
Tomcsik
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
shagi0206
10 939
A Falcons besétál a superbowlba ígyAzt mondták sokan, hogy a GB ezen a meccsen sem lesz tétel. Várjunk az ilyen kijelentésekkel.
Jakehomer
több mint 7 éve
Na, a meccsen 10 kétes ítéletből 8 természetesen a gb javára ment. Reméljük az Atlantán nem jutnak tovább.igen ezen múlt a meccs. Istenem..
undisputedly
több mint 7 éve
Celtic
419
Na, a meccsen 10 kétes ítéletből 8 természetesen a gb javára ment. Reméljük az Atlantán nem jutnak tovább.hát te hülye vagy😀 vagy csöppet elfogult. Ez volt az a meccs, ahol a biroknál a GB hátrányba volt.
undisputedly
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Egyik csapattal sincs bajom, de szerintem - a második félidőben látottak alapján - nem a jobb csapat nyert. Ennek ellenére nagy gratula a GB-nek.
több mint 7 éve
vidimate
149
Na, a meccsen 10 kétes ítéletből 8 természetesen a gb javára ment. Reméljük az Atlantán nem jutnak tovább.😀😀😀
undisputedly
több mint 7 éve
évek óta az első csapat, amit sajnálok, az a Dallas...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
hát, korábban kellett volna ébredni.
több mint 7 éve
HNDT
106
Ezt a rúgás elleni utolsó pillanatos időkérést igazán beszüntethetnék már... A leghülyébb szabály az amfocibanszerintem izgalmasabbá teszi
baggio