Dallas Cowboys - Los Angeles Rams
több mint 4 éve
dinkaaa
1 040
Zseni a pali
több mint 4 éve
na, jóccakát
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
mint mondtam Pollard állatKorona!!!
krisz0621
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Cooper Rush time
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
The Rams dominated the Cowboys on the ground in the divisional round playoff game last season, 273 to 50. With 6:40 to play today, the Cowboys are out-rushing the Rams 218 to 13.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
azért J.Lewis negyedik sack-je se rossz, több, mint Kerry Hyder-nek, Dorance Armstrong-nak, Antwaun Woods-nak és Trysten Hill-nek együttvéveNeki van érzéke a játékhoz. Iskola volt, amikor lelépett az elkapóról, és besunnyogott ledönteni Goffot.
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
dinkaaa
1 040
mint mondtam Pollard állat
több mint 4 éve
azért J.Lewis negyedik sack-je se rossz, több, mint Kerry Hyder-nek, Dorance Armstrong-nak, Antwaun Woods-nak és Trysten Hill-nek együttvéve
több mint 4 éve
túl szép lett volna, ha ez is bejön.maradjon csak valami felhasználatlan szerencsénk jövő hétre is 😊
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Nem sokon múlt, ez van.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Antonius
1 697
Igaz. Nem bánnám, ha jövő hétre is maradna belőle...Nem volt most szerencséje se a RamsnekAz elmúlt 3 meccsünkön nem volt ennyi akarás, szép megmozdulás és szerencse, mint ma.
Antonius
Charlie Firpo
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Nem volt most szerencséje se a RamsnekAz elmúlt 3 meccsünkön nem volt ennyi akarás, szép megmozdulás és szerencse, mint ma.
Antonius
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Azért a Rams ezt lélekben erőssen feladta. Mi meg átálltunk biztonságira.Ha jól forgattam, akkor lenne esélyük a rájátszásra, ha ma az aranyásók kikapnának.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Lee menti meg a szezont, már ha, lélekben biztosan.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Sean Lee redemption
több mint 4 éve
tamas424
1 758
Sean Lee ma vért ivott?
több mint 4 éve
miattam felesleges, kordában tartom az alkoholizmusomat, csak Cowboys meccsek alatt iszokNem szarom le, csak aggódom a szurkolótársamért! Hukk!ugyan már. nem játszik jobban tőle a csapat, de pont leszarod.Az italozó életmód nem vezet sehova sem, legfeljebb zsákutcába!én meg nem nyitottam egy sörikét se, csinálunk belőle rendszert? 😀 te a csapat ellen fogadsz én meg józanul nézemJa megdobtam a Ramst. 😀várjál várjálna EZT tényleg nem láttam jönniNem kell fogadnom ismet bebizonyosodhat. Barmibe tettem volna hogy lesimaznak
rva
Blevi
most akkor ellenünk fogadtál? ha igen, akkor összedobjuk hetente a tétet 😀
slowmotion
Blevi
rva
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Nem szarom le, csak aggódom a szurkolótársamért! Hukk!ugyan már. nem játszik jobban tőle a csapat, de pont leszarod.Az italozó életmód nem vezet sehova sem, legfeljebb zsákutcába!én meg nem nyitottam egy sörikét se, csinálunk belőle rendszert? 😀 te a csapat ellen fogadsz én meg józanul nézemJa megdobtam a Ramst. 😀várjál várjálna EZT tényleg nem láttam jönniNem kell fogadnom ismet bebizonyosodhat. Barmibe tettem volna hogy lesimaznak
rva
Blevi
most akkor ellenünk fogadtál? ha igen, akkor összedobjuk hetente a tétet 😀
slowmotion
Blevi
rva
Charlie Firpo
slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
well... nem lesz több 60+ yardos FG, viszont a rövidebbek talán üzembiztosabban jönnek.
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Perfettó!!!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Jöhet Forbath!! 😊