Dallas Cowboys - Los Angeles Rams
több mint 4 éve
NemAmugy Garrett hogy a faszba lehet ennyire hideg?Most látod először?? 😊))
Janek
Charlie Firpo
Csak ma gondolkodtam ezen.
Fura nagyon.
Kell a hidegvér de ez beteges.
több mint 4 éve
dinkaaa
1 040
ez tapadt
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Jason.....háta mögül, egykezes.Így kell!!!
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Amugy Garrett hogy a faszba lehet ennyire hideg?Most látod először?? 😊))
Janek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Pont egy győzelemmel jönénk ki. Amúgy persze, minden mindegy.Ha nyerunk is 100-0ra semmit sem er ha kikapunk jovo heten. A godorben meg ugyis benne vagyunk.Ertem en hogy erdektelen meccs de azert na...Nem érdektelen, mert ha ma sem indul be valami, akkor tök mindegy, hogy elutazunk-e egyálétalán a messzi északra.
Blevi
Charlie Firpo
Blevi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Amugy Garrett hogy a faszba lehet ennyire hideg?
több mint 4 éve
Ha nyerunk is 100-0ra semmit sem er ha kikapunk jovo heten. A godorben meg ugyis benne vagyunk.Ertem en hogy erdektelen meccs de azert na...Nem érdektelen, mert ha ma sem indul be valami, akkor tök mindegy, hogy elutazunk-e egyálétalán a messzi északra.
Blevi
Charlie Firpo
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Ertem en hogy erdektelen meccs de azert na...Nem érdektelen, mert ha ma sem indul be valami, akkor tök mindegy, hogy elutazunk-e egyálétalán a messzi északra.
Blevi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Ertem en hogy erdektelen meccs de azert na...
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Eddig volt valami?Go Boys!
(mazohisták vagyunk...)
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
szata
138
Mindkét O elég harmatosan kezdett!
több mint 4 éve
Prescott megint tanult valamit, mondani kell, hogy "defer"ezért kétszer kezd a Rams, első félidőben is, meg a másodikban is
több mint 4 éve
tamas424
1 757
Mindkét félidőt a Rams kezdi, ott vagyunk fejben rendesen 😕
több mint 4 éve
Nem szeretem a hawks-t...Go rams!nektek nem mindegy? Jövőhéten lesz lemeccselve.
Janek
krisz0621
Ez a meccs az east miatt mindegy.
több mint 4 éve
Antonius
1 697
Most jól cselezett Garrett. Az elozo 2 meccsen TD volt az opening drive, aztán cumi lett a vége. Na majd most... 😀
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
dinkaaa
1 040
Ha kikaptok ma illetve a skins ellen is még megverhettek minket 😊 De persze jövő hét lesz a döntőÉs az első körben szarrá ver titeket a Hawks. Vagy minket. Megéri😊
zsoeo
több mint 4 éve
Ha kikaptok ma illetve a skins ellen is még megverhettek minket 😊 De persze jövő hét lesz a döntő
több mint 4 éve
Ha mar maguk nem kepesek elvegezni a feladatot 😛Go rams!nektek nem mindegy? Jövőhéten lesz lemeccselve.
Janek
krisz0621
több mint 4 éve
zsojti
4 063
megszokás, de egyébként az a vicc, hogy még ha itt ma nyer a rams akkor is simán vihetitek a csoportot... :SGo rams!nektek nem mindegy? Jövőhéten lesz lemeccselve.
Janek
krisz0621