Dallas Cowboys - Los Angeles Rams
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Elliott ma törleszt.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
ugyan már. nem játszik jobban tőle a csapat, de pont leszarod.Az italozó életmód nem vezet sehova sem, legfeljebb zsákutcába!én meg nem nyitottam egy sörikét se, csinálunk belőle rendszert? 😀 te a csapat ellen fogadsz én meg józanul nézemJa megdobtam a Ramst. 😀várjál várjálna EZT tényleg nem láttam jönniNem kell fogadnom ismet bebizonyosodhat. Barmibe tettem volna hogy lesimaznak
rva
Blevi
most akkor ellenünk fogadtál? ha igen, akkor összedobjuk hetente a tétet 😀
slowmotion
Blevi
rva
Charlie Firpo
több mint 4 éve
dinkaaa
1 040
na mi hordjuk vissza. Nem bohóckodnak a sporik.
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
De jó neked, én már fontolgattam a cowboys-os dolgaim rituális elégetését.Á, az a most látott teljesítmény oka, hogy az új Cowboys sálamban nézem a meccset 😀én meg nem nyitottam egy sörikét se, csinálunk belőle rendszert? 😀 te a csapat ellen fogadsz én meg józanul nézemJa megdobtam a Ramst. 😀várjál várjálna EZT tényleg nem láttam jönniNem kell fogadnom ismet bebizonyosodhat. Barmibe tettem volna hogy lesimaznak
rva
Blevi
slowmotion
Blevi
rva
Antonius
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Az italozó életmód nem vezet sehova sem, legfeljebb zsákutcába!én meg nem nyitottam egy sörikét se, csinálunk belőle rendszert? 😀 te a csapat ellen fogadsz én meg józanul nézemJa megdobtam a Ramst. 😀várjál várjálna EZT tényleg nem láttam jönniNem kell fogadnom ismet bebizonyosodhat. Barmibe tettem volna hogy lesimaznak
rva
Blevi
slowmotion
Blevi
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Antonius
1 697
Á, az a most látott teljesítmény oka, hogy az új Cowboys sálamban nézem a meccset 😀én meg nem nyitottam egy sörikét se, csinálunk belőle rendszert? 😀 te a csapat ellen fogadsz én meg józanul nézemJa megdobtam a Ramst. 😀várjál várjálna EZT tényleg nem láttam jönniNem kell fogadnom ismet bebizonyosodhat. Barmibe tettem volna hogy lesimaznak
rva
Blevi
slowmotion
Blevi
rva
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Annyira éreztem Whithworth büntinél, hogy 1 es 20-nál nem kellene erőltetni , mert előrehaladás helyett pontokat kapunk. Egyik meccsen jól játszunk, máskor csapnivalóan, szerencséje a Cowboys-nak, hogy most a szarabb arcunkat mutatjuk!Azert a Cowboys sem a vilag legkiegyensulyozottabb csapata
szata
Szerkesztette: Blevi
több mint 4 éve
én meg nem nyitottam egy sörikét se, csinálunk belőle rendszert? 😀 te a csapat ellen fogadsz én meg józanul nézemJa megdobtam a Ramst. 😀várjál várjálna EZT tényleg nem láttam jönniNem kell fogadnom ismet bebizonyosodhat. Barmibe tettem volna hogy lesimaznak
rva
Blevi
slowmotion
Blevi
több mint 4 éve
Egyébként halkan megjegyzem, Forbath eddig mind a 4 extrát léc közé küldteja, mert már a meccs elején ellőtte az "érthetetlen hiba" kártyát
Antonius
több mint 4 éve
szata
138
Annyira éreztem Whithworth büntinél, hogy 1 es 20-nál nem kellene erőltetni , mert előrehaladás helyett pontokat kapunk. Egyik meccsen jól játszunk, máskor csapnivalóan, szerencséje a Cowboys-nak, hogy most a szarabb arcunkat mutatjuk!
több mint 4 éve
Antonius
1 697
Egyébként halkan megjegyzem, Forbath eddig mind a 4 extrát léc közé küldte
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Maher volt a fek
több mint 4 éve
Antonius
1 697
Ird meg, hova utalhatunk 😀Ja megdobtam a Ramst. 😀várjál várjálna EZT tényleg nem láttam jönniNem kell fogadnom ismet bebizonyosodhat. Barmibe tettem volna hogy lesimaznak
rva
Blevi
slowmotion
Blevi
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
lassan ott vagyunk a PO-banalakul ez.
Tactful Cactus
Hátha idén nem kell egy miracle punt visszahordás egyik másik csapattól sem, és benn leszünk végül 😀 😀
több mint 4 éve
Ja megdobtam a Ramst. 😀várjál várjálna EZT tényleg nem láttam jönniNem kell fogadnom ismet bebizonyosodhat. Barmibe tettem volna hogy lesimaznak
rva
Blevi
slowmotion
több mint 4 éve
Jovo het nem annyira egyertemu vsz. Ez nagyon zako szagu volt.Jövőhéten se kéne akkor fogadnod. Megköszönném.na EZT tényleg nem láttam jönniNem kell fogadnom ismet bebizonyosodhat. Barmibe tettem volna hogy lesimaznak
rva
Blevi
krisz0621
több mint 4 éve
várjál várjálna EZT tényleg nem láttam jönniNem kell fogadnom ismet bebizonyosodhat. Barmibe tettem volna hogy lesimaznak
rva
Blevi
több mint 4 éve
Antonius
1 697
Na, ez már előny.Persze nem mintha ezt nem tudnánk leadni...
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Elliott beszappanozta magát meccs előtt, azért ilyen csúszós
több mint 4 éve
dinkaaa
1 040
Jövőhéten se kéne akkor fogadnod. Megköszönném.na EZT tényleg nem láttam jönniNem kell fogadnom ismet bebizonyosodhat. Barmibe tettem volna hogy lesimaznak
rva
Blevi
több mint 4 éve
na EZT tényleg nem láttam jönni
több mint 4 éve
Szerintem én elmegyek aludni. Most szállt el a PO. Köszi, Goff...