Dallas Cowboys - New York Giants
több mint 4 éve
Ha Alex Smith visszatért és legjobb qb egy NFL divben akkor nem féltem Daket.Meg az is benne van, h sose lesz azon a szinten amin most van!Amúgy a Dak contract year dolog nem oszt nem szoroz.Egy nagy év után jobban tudta volt feljebb vinni.
Top QB, meg fogja kapni a szerződést.
Chargers LT
csebi
steelwolf
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Amúgy a Dak contract year dolog nem oszt nem szoroz.ilyen első 4 meccs után kötelező is lennne
Chargers LT
ha nem történik ez a borzasztó sérülés, akkor 6000 yard feletti szezon felé haladt volna.
még lassan a back shoulder fade-t is megtanulja, amit slowmotion hiányolt
több mint 4 éve
Meg az is benne van, h sose lesz azon a szinten amin most van!Amúgy a Dak contract year dolog nem oszt nem szoroz.Egy nagy év után jobban tudta volt feljebb vinni.
Chargers LT
csebi
több mint 4 éve
Amúgy a Dak contract year dolog nem oszt nem szoroz.Egy nagy év után jobban tudta volt feljebb vinni.
Chargers LT
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Olyan sokszor nem biztis h próbálgatnia kell azt. Ha vki jó játékos nálunk az Bradburry.érthető.Ez nem nyugtat h Maranak így több pénz marad a zsebében ...tudom miről beszélsz. csak a tiétek valamivel kevesebbet keres 😀Mi meg a kezdot sem tudjuk úgy kiállítani 😊hát erre is számítottak úgy néz ki.szép bemutatkozás daltontól, de az OC is hülye, 2. és egyre elsőre miért nem mehet a futás?mert arra számítanak
eaglesmcnabb
slowmotion
De a vége hAppy and.
A dallas példája lehet jó arra hogy van értelme játékr alkalmas cseréket rosteren tartani.
eaglesmcnabb
csebi
eaglesmcnabb
csebi
De legalább nem -70 misi space-szel kezditek a szezont, igazolás nélkül 😀
Andy okos, Amarira is dob. jött is a drop 😀
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Mit csinalt a zebra?? Oda vissza sétál.... Nem hiszem el!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Amúgy a Dak contract year dolog nem oszt nem szoroz.Top QB, meg fogja kapni a szerződést.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Zeke ott volt a chechdownon
több mint 4 éve
Nekem reszleges bokaszalag szakadas volt, gipsz majd gyogy torna 3 honap volt az elfogadhato mozgas kb 4-5 a foci.Ha részleges szalag szakadás, akkor nem kell műtét. Nekem se volt. Derékszögben ment ki a lábfejem anno, 6 hónap gyógyulás.Olyan szempontból mindegy h mindkettő műtét és hosszú rehab. Jobbulást neki.Ez boka szalag szakadás lesz sztemEz durván tört szerintem.
csebi
gyeek
csebi
Más kérdés, hogy ezeket a srácokat napokon belül megműtik, és, ha lesz PO, akkor talán visszatér.
De inkább vége az idénynek.
Chargers LT
több mint 4 éve
Vagy Eli visszatér hozzatok 😊ugyan már, ha Dalton karcolni fog, akkor csak a padra jön vissza.Ha részleges szalag szakadás, akkor nem kell műtét. Nekem se volt. Derékszögben ment ki a lábfejem anno, 6 hónap gyógyulás.Olyan szempontból mindegy h mindkettő műtét és hosszú rehab. Jobbulást neki.Ez boka szalag szakadás lesz sztemEz durván tört szerintem.
csebi
gyeek
csebi
Más kérdés, hogy ezeket a srácokat napokon belül megműtik, és, ha lesz PO, akkor talán visszatér.
Chargers LT
Tonyt se engedték szinte pályára 2016-ban, pedig ő volt a jobb QB.
slowmotion
több mint 4 éve
érthető.Ez nem nyugtat h Maranak így több pénz marad a zsebében ...tudom miről beszélsz. csak a tiétek valamivel kevesebbet keres 😀Mi meg a kezdot sem tudjuk úgy kiállítani 😊hát erre is számítottak úgy néz ki.szép bemutatkozás daltontól, de az OC is hülye, 2. és egyre elsőre miért nem mehet a futás?mert arra számítanak
eaglesmcnabb
slowmotion
De a vége hAppy and.
A dallas példája lehet jó arra hogy van értelme játékr alkalmas cseréket rosteren tartani.
eaglesmcnabb
csebi
eaglesmcnabb
csebi
De legalább nem -70 misi space-szel kezditek a szezont, igazolás nélkül 😀
Andy okos, Amarira is dob. jött is a drop 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ez majdnem pick
több mint 4 éve
ugyan már, ha Dalton karcolni fog, akkor csak a padra jön vissza.Ha részleges szalag szakadás, akkor nem kell műtét. Nekem se volt. Derékszögben ment ki a lábfejem anno, 6 hónap gyógyulás.Olyan szempontból mindegy h mindkettő műtét és hosszú rehab. Jobbulást neki.Ez boka szalag szakadás lesz sztemEz durván tört szerintem.
csebi
gyeek
csebi
Chargers LT
Tonyt se engedték szinte pályára 2016-ban, pedig ő volt a jobb QB.
több mint 4 éve
Ez nem nyugtat h Maranak így több pénz marad a zsebében ...tudom miről beszélsz. csak a tiétek valamivel kevesebbet keres 😀Mi meg a kezdot sem tudjuk úgy kiállítani 😊hát erre is számítottak úgy néz ki.szép bemutatkozás daltontól, de az OC is hülye, 2. és egyre elsőre miért nem mehet a futás?mert arra számítanak
eaglesmcnabb
slowmotion
De a vége hAppy and.
eaglesmcnabb
csebi
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
hahh! tökmag! 6'1" 😊én csak 6" vagyok, szóval ..odaadnám neki a lábam, ha segíteneamúgy én így voltam Tonyval meg a kulcscsontommal, ráadásul nagyjából egyforma magasak is vagyunk
rva
slowmotion
rva
több mint 4 éve
Nekem teljes volt és nem mutottem. De én vízben sportoltam, neki szárazföldön teljes esetén nincs más esélye.Ha részleges szalag szakadás, akkor nem kell műtét. Nekem se volt. Derékszögben ment ki a lábfejem anno, 6 hónap gyógyulás.Olyan szempontból mindegy h mindkettő műtét és hosszú rehab. Jobbulást neki.Ez boka szalag szakadás lesz sztemEz durván tört szerintem.
csebi
gyeek
csebi
Chargers LT
több mint 4 éve
tudom miről beszélsz. csak a tiétek valamivel kevesebbet keres 😀Mi meg a kezdot sem tudjuk úgy kiállítani 😊hát erre is számítottak úgy néz ki.szép bemutatkozás daltontól, de az OC is hülye, 2. és egyre elsőre miért nem mehet a futás?mert arra számítanak
eaglesmcnabb
slowmotion
De a vége hAppy and.
eaglesmcnabb
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Haba
641
Gates nagyot megy ma (is)
több mint 4 éve
Kronos
779
Na, itt kezdődnek a bajok,ha nekünk kell menni az eredmény után, vagy csinál vmit a lesajnált D, vagy annyi a meccsnek 🤔
több mint 4 éve
én csak 6" vagyok, szóval ..odaadnám neki a lábam, ha segíteneamúgy én így voltam Tonyval meg a kulcscsontommal, ráadásul nagyjából egyforma magasak is vagyunk
rva
slowmotion
több mint 4 éve
Ha részleges szalag szakadás, akkor nem kell műtét. Nekem se volt. Derékszögben ment ki a lábfejem anno, 6 hónap gyógyulás.Olyan szempontból mindegy h mindkettő műtét és hosszú rehab. Jobbulást neki.Ez boka szalag szakadás lesz sztemEz durván tört szerintem.
csebi
gyeek
csebi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
tûzoltó
853
persze az se rossz megközelítés, ha a kezdő irányitó jó...hát erre is számítottak úgy néz ki.szép bemutatkozás daltontól, de az OC is hülye, 2. és egyre elsőre miért nem mehet a futás?mert arra számítanak
eaglesmcnabb
slowmotion
De a vége hAppy and.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Mi meg a kezdot sem tudjuk úgy kiállítani 😊hát erre is számítottak úgy néz ki.szép bemutatkozás daltontól, de az OC is hülye, 2. és egyre elsőre miért nem mehet a futás?mert arra számítanak
eaglesmcnabb
slowmotion
De a vége hAppy and.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
odaadnám neki a lábam, ha segíteneamúgy én így voltam Tonyval meg a kulcscsontommal, ráadásul nagyjából egyforma magasak is vagyunk
rva
több mint 4 éve
hát erre is számítottak úgy néz ki.szép bemutatkozás daltontól, de az OC is hülye, 2. és egyre elsőre miért nem mehet a futás?mert arra számítanak
eaglesmcnabb
slowmotion
De a vége hAppy and.