Dallas Cowboys - New York Giants
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
uhh prescott... fasznak hősködszEz nem hősködés, benne volt a játékában. Eddig.
eaglesmcnabb
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Rodaron
2 071
Ahh francba, ez csúnya...jobbulást Dak :/
több mint 4 éve
Jesszus... Rég örültem ennyire reklámnak...
több mint 4 éve
Kronos
779
Uuuuuuu< fuuuuuuu
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Ezt ne mutassák többet!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Ez boka szalag szakadás lesz sztem
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
uhh prescott... fasznak hősködsz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Daknak ennyi idenre
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Bassza meg!!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
NEEEEEEEEEEEE
több mint 4 éve
tamas424
1 758
Vége Dak szezonjának 😕
több mint 4 éve
Haba
641
Ez nagyon csúnya...
több mint 4 éve
Jajjjjj
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
vége a szezonnak
több mint 4 éve
Csúnyán néz ki prescott lába baszki a bokája
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Bocs, bevallom, a Giants az utóbbi időben kevéssé került az érdeklődésem fókuszába. Mindenkitől elnézést.😊Te vagy az első aki ezt észre vette 😉 😛 😊Az"ijedt nézése" (engem) nagyon emlékeztet Eli Manningére.A Giants-szurkereket kérdezem: ebben a Jones fiúban mennyi fantáziát láttok?Mit adtok érte???
nagylaza
nagir
nagylaza
dande
több mint 4 éve
Atyaég... Prescott lába... :o
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Coop tiszta TD-ben mehetett volna, de CeeDee se rossz!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Haba
641
Na úgy látom, itt is rookie nap van, mint a steelersnél
több mint 4 éve
Te vagy az első aki ezt észre vette 😉 😛 😊Az"ijedt nézése" (engem) nagyon emlékeztet Eli Manningére.A Giants-szurkereket kérdezem: ebben a Jones fiúban mennyi fantáziát láttok?Mit adtok érte???
nagylaza
nagir
nagylaza
több mint 4 éve
Igaz, illegal contact.mert a labda még nem hagyta el a qb kezét, ilyenkor csak illegal contact lehet.Ez túl látványos volt! Kosárban elmegy.Úgyanannyi joga van routet futni, ennyi erővel miért nem deff pass int?
Charlie Firpo
csebi
mondjuk Garrettre nem vallana, hogy direct picket csináltasson a receiverrel, nálunk gondosan ügyelt arra, hogy még a gyanú árnyéka se vetülhessen rá - ilyen play-ek nem is voltak a playbookban.
slowmotion
több mint 4 éve
Nade ezzel vége is a hasonlóság listának!😉Az"ijedt nézése" (engem) nagyon emlékeztet Eli Manningére.A Giants-szurkereket kérdezem: ebben a Jones fiúban mennyi fantáziát láttok?Mit adtok érte???
nagylaza
nagir
nagylaza
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Azert segitunk ahol tudunkRánk se lehet panasz ...
Blevi
több mint 4 éve
Kronos
779
A Giants-szurkereket kérdezem: ebben a Jones fiúban mennyi fantáziát láttok?Tavalyi éve biztató volt, a fumblek és Int ek ellenére. Abban bíztunk, bízunk, idén ezeket levetkozi, sajnos eddig nem nagyon, és Tapsihapsi rendesen leépítette idén...
nagylaza
Van a srácban fantázia,de ahhoz egy sokkal jobb O teamre lenne szüksége, illetve ott van az,ha kitudsz húzni egy ostehetseget a következő drafton (Trevor Lawrence) akkor xarakodsz egy palival, akinek majdnem meccs/fumble átlaga van?
Szal itt tartunk, meg bármi lehet....