Dallas Cowboys - Seattle Seahawks
1 feliratkozó
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
ez elkapható lett volna
több mint 5 éve
Jancsi sztem félrekúrja.... Tévedtem
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
véletlen bezártam és nem vettem észresehol semmi csöcs-zene?!
meccset néz mindenki?!
wtf
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ízlett neki, rögtön szaladt is egy szépet... 😀Pisilni vinni
Ez a tackle kellett is, tetszett is. Remélem jó ízű a gyep, mert most egy teli szájnyi kóstolót kapott Lockett. 😀tomz
gyeek
Draft
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Ízlett neki, rögtön szaladt is egy szépet... 😀Ez a tackle kellett is, tetszett is. Remélem jó ízű a gyep, mert most egy teli szájnyi kóstolót kapott Lockett. 😀
gyeek
több mint 5 éve
Nyelik mint Draft
több mint 5 éve
fly_gulls
103
most őszintén, milyen első félidőt vártatok 2 ilyen jó védelem meccsén? 50 pontosat? 😀Nekünk RZn kívül 1 és második Downokon bottom5 Dnk van
Antonius
FIRE SCHOTTENHEIMER
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
na bazdmeg, benyaljuk a nagy játékotpedig nem jellemző rátok, pláne nem ilyen easyn
Antonius
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
Lockett!! 😀
több mint 5 éve
most őszintén, milyen első félidőt vártatok 2 ilyen jó védelem meccsén? 50 pontosat? 😀50 pont és 50 támadó yard között azért nagy különbség van
Antonius
több mint 5 éve
12th member
1 053
El se hiszem elsore egy passz😯
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
na végre valami épkézláb mozzanat az O-tól
több mint 5 éve
Én nem tudom, mit néztek. Az előző meccs egy kalap szar volt. Ez egyáltalán nem rosszkibaszott jo volt az elozo meccs
Wyatt
több mint 5 éve
Én nem tudom, mit néztek. Az előző meccs egy kalap szar volt. Ez egyáltalán nem rosszKiegyenlítettebb jóval
Wyatt
több mint 5 éve
Antonius
1 700
most őszintén, milyen első félidőt vártatok 2 ilyen jó védelem meccsén? 50 pontosat? 😀
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Ez a tackle kellett is, tetszett is. Remélem jó ízű a gyep, mert most egy teli szájnyi kóstolót kapott Lockett. 😀Csak le ne csukják mariska birtoklás miatt
gyeek
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Én nem tudom, mit néztek. Az előző meccs egy kalap szar volt. Ez egyáltalán nem rossz
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
baaaaazdmeg ha ott elmegy... 😀Van videó a neten ahol elmennek. Ha érdekel...
Mollyhalo
több mint 5 éve
Antonius
1 700
ez butaság, a Dallast meg egyébként is utáljaRemélem már megtörtént azért a leválásOlyan már ez nekem mint az anyatej, nem tudom letenni. Egy Romo féle kommentárt már nem is értenék talán.
flzoli
Ui: Ricsi ma is ellenünk szurkol.
akdestroyer
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Hát ez maszatolás maximum. Az előző meccsen a Colts legalább profi csapatnak tűnt