Dallas Cowboys - Seattle Seahawks
1 feliratkozó
több mint 5 éve
több mint 5 éve
még egy herbált rátömnékValahogy ébren kell maradni. A citromos sör csak bealtatott, ellenben a kisfröccsel leküldött szívgyógyszer felpörget.oké hogy egyedül vagy, de hogy narkózol isIgen, lesz ma passzolt TDje.Dickson egy 60 yardos bombával indít.lemaradtam, ő lett a QB?
akdestroyer
petey
akdestroyer
petey
akdestroyer
több mint 5 éve
Ha nem tört, akkor az minimum. De simán lehet a kettő együtt.. 😕én meg erre mondom azt, hogy szalag 100%, hogy szakadtha "csak" törés, az még oké, de ha szalag is szakadt az már csücskösebbAz nem tipp, az 100, hogy eltört.egyértelmű, hogy nem szándékos. jobbulást neki, én is azt tippelném h eltörtminden driveban leküldünk egy WR-t 😊Ha ez taktika akkor parasztság... De ez csak szimplán pech
Mollyhalo
ThundersNFL
Mollyhalo
shagi0206
petey
Mollyhalo
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
semmi gond, megbeszéltük 😊igen, tényleg vicces poszt volt. én kérek elnézéstéleted a kötözködés pirosarany szájhősminden driveban leküldünk egy WR-t 😊gondolom ugyanez lenne a futóitokra nem lenne ilyen vicces. szmájli
Mollyhalo
petey
Mollyhalo
petey
több mint 5 éve
Kampman
28 313
Nem is kell WR, legyen 9 falember, Dak átadja Elliott-nak, és onnantól mindenkinek csuriban a keze hogy tudjon futniJó kis 1922-es foci
flzoli
több mint 5 éve
igen, tényleg vicces poszt volt. én kérek elnézéstéleted a kötözködés pirosarany szájhősminden driveban leküldünk egy WR-t 😊gondolom ugyanez lenne a futóitokra nem lenne ilyen vicces. szmájli
Mollyhalo
petey
Mollyhalo
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
?DaquanMint írtam: DakotaElőző eredménykövetőből kiindulva: nigger név, The KAmúgy milyen név az hogy DakMicsoda rangadó lenne Dick a Dak ellen 😊Dickson egy 60 yardos bombával indít.lemaradtam, ő lett a QB?
akdestroyer
petey
flzoli
jamaicababa
Löfli
shagi0206
jamaicababa
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
én meg erre mondom azt, hogy szalag 100%, hogy szakadtha "csak" törés, az még oké, de ha szalag is szakadt az már csücskösebbAz nem tipp, az 100, hogy eltört.egyértelmű, hogy nem szándékos. jobbulást neki, én is azt tippelném h eltörtminden driveban leküldünk egy WR-t 😊Ha ez taktika akkor parasztság... De ez csak szimplán pech
Mollyhalo
ThundersNFL
Mollyhalo
shagi0206
petey
több mint 5 éve
Nem is kell WR, legyen 9 falember, Dak átadja Elliott-nak, és onnantól mindenkinek csuriban a keze hogy tudjon futni
több mint 5 éve
ha "csak" törés, az még oké, de ha szalag is szakadt az már csücskösebbAz nem tipp, az 100, hogy eltört.egyértelmű, hogy nem szándékos. jobbulást neki, én is azt tippelném h eltörtminden driveban leküldünk egy WR-t 😊Ha ez taktika akkor parasztság... De ez csak szimplán pech
Mollyhalo
ThundersNFL
Mollyhalo
shagi0206
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Valahogy ébren kell maradni. A citromos sör csak bealtatott, ellenben a kisfröccsel leküldött szívgyógyszer felpörget.oké hogy egyedül vagy, de hogy narkózol isIgen, lesz ma passzolt TDje.Dickson egy 60 yardos bombával indít.lemaradtam, ő lett a QB?
akdestroyer
petey
akdestroyer
petey
több mint 5 éve
DaquanMint írtam: DakotaElőző eredménykövetőből kiindulva: nigger név, The KAmúgy milyen név az hogy DakMicsoda rangadó lenne Dick a Dak ellen 😊Dickson egy 60 yardos bombával indít.lemaradtam, ő lett a QB?
akdestroyer
petey
flzoli
jamaicababa
Löfli
shagi0206
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
életed a kötözködés pirosarany szájhősminden driveban leküldünk egy WR-t 😊gondolom ugyanez lenne a futóitokra nem lenne ilyen vicces. szmájli
Mollyhalo
petey
több mint 5 éve
most iszom, unneplem a Super Bowl-gyuzelmunkMaradt vmi a puttonyban?Olyat reccsent, hogy itt hallottamEn a whiskeysuveg csilingeleset hallom itt.
ThundersNFL
Stez
ThundersNFL
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Mint írtam: DakotaElőző eredménykövetőből kiindulva: nigger név, The KAmúgy milyen név az hogy DakMicsoda rangadó lenne Dick a Dak ellen 😊Dickson egy 60 yardos bombával indít.lemaradtam, ő lett a QB?
akdestroyer
petey
flzoli
jamaicababa
Löfli
több mint 5 éve
Maradt vmi a puttonyban?Olyat reccsent, hogy itt hallottamEn a whiskeysuveg csilingeleset hallom itt.
ThundersNFL
Stez
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Az nem tipp, az 100, hogy eltört.egyértelmű, hogy nem szándékos. jobbulást neki, én is azt tippelném h eltörtminden driveban leküldünk egy WR-t 😊Ha ez taktika akkor parasztság... De ez csak szimplán pech
Mollyhalo
ThundersNFL
Mollyhalo
több mint 5 éve
Előző eredménykövetőből kiindulva: nigger név, The KAmúgy milyen név az hogy DakMicsoda rangadó lenne Dick a Dak ellen 😊Dickson egy 60 yardos bombával indít.lemaradtam, ő lett a QB?
akdestroyer
petey
flzoli
jamaicababa
több mint 5 éve
toothy
222
Ricsiek lattak amugy? Nagyon nyugodtan beszelnek rola
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Már be vagy baszva 😊Olyat reccsent, hogy itt hallottamEn a whiskeysuveg csilingeleset hallom itt.
ThundersNFL
Stez
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
egyértelmű, hogy nem szándékos. jobbulást neki, én is azt tippelném h eltörtminden driveban leküldünk egy WR-t 😊Ha ez taktika akkor parasztság... De ez csak szimplán pech
Mollyhalo
ThundersNFL
több mint 5 éve
minden driveban leküldünk egy WR-t 😊gondolom ugyanez lenne a futóitokra nem lenne ilyen vicces. szmájli
Mollyhalo
több mint 5 éve
Olyat reccsent, hogy itt hallottamEn a whiskeysuveg csilingeleset hallom itt.
ThundersNFL