NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Dallas Cowboys - Washington Commanders
1 hónapja
Ceedee daraloba jo otletMar varom mikor all fel RB-nek es futtatjak közepre megint!
Needa
1 hónapja
Ceedee daraloba jo otlet
1 hónapja
Hagyjuk. Nem erted. Nem nyult a sisakjahoz, hogy levegye. Nem is arra dobtak a zaszlot, ha nezed a meccset. Hanem mert elvileg "eldobta"lejött a sisak? lejött. a karja miatt jött le? a karja miatt. sajna ez gumiszabály.sisakot még mindig nem szedheted le, srácDe nem szedte le. Hanem a vallat fogta es Prescott akart alul kibujni. Rz rossz zaszlo volt
slowmotion
Toto21
olyan, mint az "én betartottam a követési távolságot, csak befékezett előttem". hát ne verd le a sisakját baszki.
slowmotion
1 hónapja
Büntetőfékezésnek minősül és ő a hunyó. Olyan könnyen jött le a sisak, mintha nem lett volna bekapcsolva.lejött a sisak? lejött. a karja miatt jött le? a karja miatt. sajna ez gumiszabály.sisakot még mindig nem szedheted le, srácDe nem szedte le. Hanem a vallat fogta es Prescott akart alul kibujni. Rz rossz zaszlo volt
slowmotion
Toto21
olyan, mint az "én betartottam a követési távolságot, csak befékezett előttem". hát ne verd le a sisakját baszki.
slowmotion
1 hónapja
lejött a sisak? lejött. a karja miatt jött le? a karja miatt. sajna ez gumiszabály.sisakot még mindig nem szedheted le, srácDe nem szedte le. Hanem a vallat fogta es Prescott akart alul kibujni. Rz rossz zaszlo volt
slowmotion
Toto21
1 hónapja
Igen ez nem volt rtp
1 hónapja
Ez kissé kamu flag volt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
sisakot még mindig nem szedheted le, srácDe nem szedte le. Hanem a vallat fogta es Prescott akart alul kibujni. Rz rossz zaszlo volt
slowmotion
1 hónapja
RTP bünti???? mivaaan???
1 hónapja
Ugyan már!!
1 hónapja
sisakot még mindig nem szedheted le, srác
1 hónapja
Ez vicc zaszlo
1 hónapja
right tackle-t majd nézzétek meg, kurva vicces voltkis headlock nem headlock, jóvanazúgy. mintha megint Ware játszana nálunk. ja nem, őt a LT szerelte hátulról.
Szerkesztette: slowmotion
1 hónapja
oh, most konstatálom, hogy Tyler Badass a centeretek. tavaly valahogy kimaradtak a meccsek.
1 hónapja
A Kiválasztott, nahát, nem hittem hogy játszani is fog 😀

1 hónapja
És bazmeg akkor még a sok fakezű mindent IS eldroppolÍgy kb 52-21 lesz a vége

1 hónapja
Kicsit hosszu volt a drive, nem lehetett vol a egybol visszahordani
1 hónapja
Sírok bazzegmint valami Baszpenszer filmben, megáll a támadó, a két védő egymásnak fut, aztán tovább kocog.
warr_b
1 hónapja
na EZ volt gyors. mintha a Dallaszkovbojsz nevű Bennihillsót láttam volna.
1 hónapja
Sírok bazzeg

1 hónapja
azt se venné észre a bíró, ha a WAS secondary mellette rakná egyenesbe a feleségét egy gangbangben
1 hónapja
A coverage vajonmiiii

1 hónapja
Maradjon így, és akkor ez lesz az első 8-7-es meccsDeal
Kampman

1 hónapja
Vedelem botranyakkor inkább ne csináljunk átadás-átvételt, ha hülyék vagyunk hozzá
Blevi