Dallas Cowboys - Washington Commanders
10 hónapja
Ceedee daraloba jo otletMar varom mikor all fel RB-nek es futtatjak közepre megint!
Needa
10 hónapja
Ceedee daraloba jo otlet
10 hónapja
Hagyjuk. Nem erted. Nem nyult a sisakjahoz, hogy levegye. Nem is arra dobtak a zaszlot, ha nezed a meccset. Hanem mert elvileg "eldobta"lejött a sisak? lejött. a karja miatt jött le? a karja miatt. sajna ez gumiszabály.sisakot még mindig nem szedheted le, srácDe nem szedte le. Hanem a vallat fogta es Prescott akart alul kibujni. Rz rossz zaszlo volt
slowmotion
Toto21
olyan, mint az "én betartottam a követési távolságot, csak befékezett előttem". hát ne verd le a sisakját baszki.
slowmotion
10 hónapja
Büntetőfékezésnek minősül és ő a hunyó. Olyan könnyen jött le a sisak, mintha nem lett volna bekapcsolva.lejött a sisak? lejött. a karja miatt jött le? a karja miatt. sajna ez gumiszabály.sisakot még mindig nem szedheted le, srácDe nem szedte le. Hanem a vallat fogta es Prescott akart alul kibujni. Rz rossz zaszlo volt
slowmotion
Toto21
olyan, mint az "én betartottam a követési távolságot, csak befékezett előttem". hát ne verd le a sisakját baszki.
slowmotion
10 hónapja
lejött a sisak? lejött. a karja miatt jött le? a karja miatt. sajna ez gumiszabály.sisakot még mindig nem szedheted le, srácDe nem szedte le. Hanem a vallat fogta es Prescott akart alul kibujni. Rz rossz zaszlo volt
slowmotion
Toto21
10 hónapja
Igen ez nem volt rtp
10 hónapja
Ez kissé kamu flag volt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
sisakot még mindig nem szedheted le, srácDe nem szedte le. Hanem a vallat fogta es Prescott akart alul kibujni. Rz rossz zaszlo volt
slowmotion
10 hónapja
RTP bünti???? mivaaan???
10 hónapja
Ugyan már!!
10 hónapja
sisakot még mindig nem szedheted le, srác
10 hónapja
Ez vicc zaszlo
10 hónapja
right tackle-t majd nézzétek meg, kurva vicces voltkis headlock nem headlock, jóvanazúgy. mintha megint Ware játszana nálunk. ja nem, őt a LT szerelte hátulról.
Szerkesztette: slowmotion
10 hónapja
oh, most konstatálom, hogy Tyler Badass a centeretek. tavaly valahogy kimaradtak a meccsek.
10 hónapja
A Kiválasztott, nahát, nem hittem hogy játszani is fog 😀

10 hónapja
És bazmeg akkor még a sok fakezű mindent IS eldroppolÍgy kb 52-21 lesz a vége

10 hónapja
Kicsit hosszu volt a drive, nem lehetett vol a egybol visszahordani
10 hónapja
Sírok bazzegmint valami Baszpenszer filmben, megáll a támadó, a két védő egymásnak fut, aztán tovább kocog.
warr_b
10 hónapja
na EZ volt gyors. mintha a Dallaszkovbojsz nevű Bennihillsót láttam volna.
10 hónapja
Sírok bazzeg

10 hónapja
azt se venné észre a bíró, ha a WAS secondary mellette rakná egyenesbe a feleségét egy gangbangben
10 hónapja
A coverage vajonmiiii

10 hónapja
Maradjon így, és akkor ez lesz az első 8-7-es meccsDeal
Kampman

10 hónapja
Maradjon így, és akkor ez lesz az első 8-7-es meccs
10 hónapja
Vedelem botranyakkor inkább ne csináljunk átadás-átvételt, ha hülyék vagyunk hozzá
Blevi