Denver Broncos - Las Vegas Raiders
28 napja
Trautmann-nak sikerült egy 2 mp-es run playben holding-ot csinálni, jár a gratula...meg is ölte az esélyt bármire is
StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
28 napja
Trautmann-nak sikerült egy 2 mp-es run playben holding-ot csinálni, jár a gratula...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
28 napja
Én is volt amikor Keenumoknal es tarsainal elhittem a bugit, de azota sok minden tortent, azota felig mindig ures a pohar számomra..
28 napja
1st down!!!!
28 napja
Egyszerűen csak nagyon frusztralt vagyok hogy megint a pesszimista oldalnak van igaza. Siman lehet h nyerunk epphogy de erre megint nem lehet építeni a jovore nezve
28 napja
En elhiszem de ugy meg kevesbe ertem a bizakodast hogy megvagyunk punter poszton😀Jó, mondjuk azt azért hidd el, hogy mi is láttuk az összes meccs összes puntját... 😀Keretik vissza nézni az osszes meccs puntjat tőle.Hat a topicban ezek szerint mindenki hülye, mázli h te nem.Ennek a punternek lesz meg a jovo heten allasa?Volt a topikban olyan aki szerint ő elit. 🙂
casaubon
esanders10
rob3r7o
esanders10
Bozontron
28 napja
Kiváló palycall, Mostert-nek azért megköszönhetjük, hogy nem jött rá neki kit kéne blokkolnia, bár lehet Hufanga átment volna rajta ezzel a lendülettel 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
28 napja
Micsoda ötlet volt elindítani ezt a playt a raiders részéről, látva a felállást...
28 napja
HUFANGA!!
28 napja
Jó, mondjuk azt azért hidd el, hogy mi is láttuk az összes meccs összes puntját... 😀Keretik vissza nézni az osszes meccs puntjat tőle.Hat a topicban ezek szerint mindenki hülye, mázli h te nem.Ennek a punternek lesz meg a jovo heten allasa?Volt a topikban olyan aki szerint ő elit. 🙂
casaubon
esanders10
rob3r7o
esanders10
28 napja
Keretik vissza nézni az osszes meccs puntjat tőle.Hat a topicban ezek szerint mindenki hülye, mázli h te nem.Ennek a punternek lesz meg a jovo heten allasa?Volt a topikban olyan aki szerint ő elit. 🙂
casaubon
esanders10
rob3r7o
28 napja
Nik!!
28 napja
Hat a topicban ezek szerint mindenki hülye, mázli h te nem.Ennek a punternek lesz meg a jovo heten allasa?Volt a topikban olyan aki szerint ő elit. 🙂
casaubon
esanders10
„History is a set of lies agreed upon.”
28 napja
Én lehettem, akire gondolsz, de csak a meccse volt jó, attól még nem elit 😀Ennek a punternek lesz meg a jovo heten allasa?Volt a topikban olyan aki szerint ő elit. 🙂
casaubon
esanders10
28 napja
Ennek a punternek lesz meg a jovo heten allasa?Volt a topikban olyan aki szerint ő elit. 🙂
casaubon
28 napja
Múlt héten meg szórta a 75+ yardokat
28 napja
Ennek a punternek lesz meg a jovo heten allasa?lesz
casaubon
28 napja
Crawshaw utolsó meccse?
28 napja
Ennek a punternek lesz meg a jovo heten allasa?
28 napja
ez megint mi volt punt címén?
28 napja
Jó oké
28 napja
Megdobja vegre az extrat erre engram
28 napja
mondjuk azt el lehetett volna kapni
28 napja
Engramnek semmi értelme a pályán