Denver Broncos - Las Vegas Raiders
28 napja
Na de most jön a NEGYEDIK negyed!!!!
28 napja
Már bocs, de akkor is hülye kérdés lenne, 1. körös rookie 4+1-et kap... 😛Hirtelen azt hittem ez mar a 3. Eve😀Nix kapott mar szerzodest vagy meg ki lehet szallni belole?😀 Tavaly volt rookie, egyéb jó kérdés?
Tdog
StormST
Tdog

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
28 napja
Volt itt Paxton Lynch is 😊A denveri publikum nem sokszor fütyült mióta kovetem a csapatot, most abszolút megertem oket.Nem? RW meccseit akkor te nem láttad? Flacco? Keenum?
esanders10
StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
28 napja
Hirtelen azt hittem ez mar a 3. Eve😀Nix kapott mar szerzodest vagy meg ki lehet szallni belole?😀 Tavaly volt rookie, egyéb jó kérdés?
Tdog
StormST
28 napja
A denveri publikum nem sokszor fütyült mióta kovetem a csapatot, most abszolút megertem oket.Nem? RW meccseit akkor te nem láttad? Flacco? Keenum?
esanders10

28 napja
A denveri publikum nem sokszor fütyült mióta kovetem a csapatot, most abszolút megertem oket.
28 napja
Nix kapott mar szerzodest vagy meg ki lehet szallni belole?😀 Tavaly volt rookie, egyéb jó kérdés?
Tdog

28 napja
Az tény, de attól még Ingram háttal volt a labdának, szóval vagy totál máshová várta ő, vagy Nix várta azt, hogy megáll Ingram, mert akkor nem lett volna annyira szar a passz...Ilyeneknél, mint a 2&12 volt érdekelne, hogy vajon Engram ment szar route-ot, vagy Nix dobta szar helyreHerbstreit szerint nem allt bele rendesen, nem volt jo a dobomozdulat
StormST
casaubon

28 napja
A fiatalembernek ma Braille írással kellett volna írni a játékokat!Jezusom es megdobja az egy yardotMit dobjon?
esanders10
Ott vannak a nyakába és az a play
Negritis, a vajda
28 napja
Nix kapott mar szerzodest vagy meg ki lehet szallni belole?
28 napja
Hat ennyire homály meccset Nixtol utoljára az előző szezon elején láttam kb. Mondjuk SP is pocsék meccset hoz ma.
„History is a set of lies agreed upon.”
28 napja
Szerintem ez legrosszabb performanszok kozt van magasan Nixtol eddigi pályafutása során.
28 napja
Ilyeneknél, mint a 2&12 volt érdekelne, hogy vajon Engram ment szar route-ot, vagy Nix dobta szar helyreHerbstreit szerint nem allt bele rendesen, nem volt jo a dobomozdulat
StormST
28 napja
revideálok: Bo ÉS sp a probléma
28 napja
Ilyeneknél, mint a 2&12 volt érdekelne, hogy vajon Engram ment szar route-ot, vagy Nix dobta szar helyreJep, sajnos sose tudjuk meg
StormST
28 napja
Jezusom es megdobja az egy yardotMit dobjon?
esanders10
Ott vannak a nyakába és az a play
28 napja
Szóval azért ilyen helyzeteket egy nagyjából közepes offense-nek be kéne húznia.De legalábbis menni belőle goalig.
28 napja
Ilyeneknél, mint a 2&12 volt érdekelne, hogy vajon Engram ment szar route-ot, vagy Nix dobta szar helyre

28 napja
Jezusom es megdobja az egy yardot
28 napja
Na jó ezt a Nix gyereket tegyétek a padra!
28 napja
Kivéve ha sp puntolNa ebbol vajon lesz e pont?Ilyen kozelrol Lutz csak berugja
Tdog
casaubon
28 napja
gedam
6 227
a meccs alá benny hill zenét kéne rakni
28 napja
Erre jó slozirol visszajönni
28 napja
Na ebbol vajon lesz e pont?