Denver Broncos - Las Vegas Raiders
2 hónapja
Na de most jön a NEGYEDIK negyed!!!!
2 hónapja
Már bocs, de akkor is hülye kérdés lenne, 1. körös rookie 4+1-et kap... 😛Hirtelen azt hittem ez mar a 3. Eve😀Nix kapott mar szerzodest vagy meg ki lehet szallni belole?😀 Tavaly volt rookie, egyéb jó kérdés?
Tdog
StormST
Tdog

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Volt itt Paxton Lynch is 😊A denveri publikum nem sokszor fütyült mióta kovetem a csapatot, most abszolút megertem oket.Nem? RW meccseit akkor te nem láttad? Flacco? Keenum?
esanders10
StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Hirtelen azt hittem ez mar a 3. Eve😀Nix kapott mar szerzodest vagy meg ki lehet szallni belole?😀 Tavaly volt rookie, egyéb jó kérdés?
Tdog
StormST
2 hónapja
A denveri publikum nem sokszor fütyült mióta kovetem a csapatot, most abszolút megertem oket.Nem? RW meccseit akkor te nem láttad? Flacco? Keenum?
esanders10

2 hónapja
A denveri publikum nem sokszor fütyült mióta kovetem a csapatot, most abszolút megertem oket.
2 hónapja
Nix kapott mar szerzodest vagy meg ki lehet szallni belole?😀 Tavaly volt rookie, egyéb jó kérdés?
Tdog

2 hónapja
Az tény, de attól még Ingram háttal volt a labdának, szóval vagy totál máshová várta ő, vagy Nix várta azt, hogy megáll Ingram, mert akkor nem lett volna annyira szar a passz...Ilyeneknél, mint a 2&12 volt érdekelne, hogy vajon Engram ment szar route-ot, vagy Nix dobta szar helyreHerbstreit szerint nem allt bele rendesen, nem volt jo a dobomozdulat
StormST
casaubon

2 hónapja
A fiatalembernek ma Braille írással kellett volna írni a játékokat!Jezusom es megdobja az egy yardotMit dobjon?
esanders10
Ott vannak a nyakába és az a play
Negritis, a vajda
2 hónapja
Nix kapott mar szerzodest vagy meg ki lehet szallni belole?
2 hónapja
Hat ennyire homály meccset Nixtol utoljára az előző szezon elején láttam kb. Mondjuk SP is pocsék meccset hoz ma.
„History is a set of lies agreed upon.”
2 hónapja
Szerintem ez legrosszabb performanszok kozt van magasan Nixtol eddigi pályafutása során.
2 hónapja
Ilyeneknél, mint a 2&12 volt érdekelne, hogy vajon Engram ment szar route-ot, vagy Nix dobta szar helyreHerbstreit szerint nem allt bele rendesen, nem volt jo a dobomozdulat
StormST
2 hónapja
revideálok: Bo ÉS sp a probléma
2 hónapja
Ilyeneknél, mint a 2&12 volt érdekelne, hogy vajon Engram ment szar route-ot, vagy Nix dobta szar helyreJep, sajnos sose tudjuk meg
StormST
2 hónapja
Jezusom es megdobja az egy yardotMit dobjon?
esanders10
Ott vannak a nyakába és az a play
2 hónapja
Szóval azért ilyen helyzeteket egy nagyjából közepes offense-nek be kéne húznia.De legalábbis menni belőle goalig.
2 hónapja
Ilyeneknél, mint a 2&12 volt érdekelne, hogy vajon Engram ment szar route-ot, vagy Nix dobta szar helyre

2 hónapja
Jezusom es megdobja az egy yardot
2 hónapja
Na jó ezt a Nix gyereket tegyétek a padra!
2 hónapja
Kivéve ha sp puntolNa ebbol vajon lesz e pont?Ilyen kozelrol Lutz csak berugja
Tdog
casaubon
2 hónapja
gedam
6 454
a meccs alá benny hill zenét kéne rakni
2 hónapja
Erre jó slozirol visszajönni
2 hónapja
Na ebbol vajon lesz e pont?