Denver Broncos - San Diego Chargers
több mint 10 éve
Újra csak ugyanazt tudom kérdezni: miért Ward fogja????????StormSTTrevathan IRen van...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Naaa, azért 2 possession 10 perc az órán, az még nem az.peterk2005Aranyosan aszisztálunk ehhez a drive-hoz...StormSTGarbage time.iktriad
Lemaradt a 😀 a végéről. Azt hittem érzékelni fogjátok az iróniát.Ahhoz azért még sok van az órán...StormSTAranyosan aszisztálunk ehhez a drive-hoz...StormSTGarbage time.iktriad
több mint 10 éve
Kompezálod a tavalyi Bols-Colts-ot xDÉn mindent megteszek a San Diego sikeréért.iktriadKöszi a jinx-et !Sixo67Aranyosan aszisztálunk ehhez a drive-hoz...StormSTGarbage time.iktriad
több mint 10 éve
Újra csak ugyanazt tudom kérdezni: miért Ward fogja????????StormSTGates-et mindegy ki fogja kb.
több mint 10 éve
Én mindent megteszek a San Diego sikeréért.Köszi a jinx-et !Sixo67Aranyosan aszisztálunk ehhez a drive-hoz...StormSTGarbage time.iktriad
több mint 10 éve
Naaa, azért 2 possession 10 perc az órán, az még nem az.Aranyosan aszisztálunk ehhez a drive-hoz...StormSTGarbage time.iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ahhoz azért még sok van az órán...Aranyosan aszisztálunk ehhez a drive-hoz...StormSTGarbage time.iktriad
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Isten ments a kompenzálástól, de ha az egyik oldalon valami flag akkor a másikon miért nem? ha valakinek még nincs lent a könyöke akkor miért nem lett szabad labda?Na, azt inkább ne. Ha nekiállnak tudatosan kompenzálgatni, abból csak általában még rosszabb sül ki.peterk2005Legyűrnék a chargerst a bírók nélkül is, ez egyértelmű, ezért nem értem, ha már hibáznak, mert minden meccsen hibáznak, akkor legalább tennék mind a 2 oldalra.balazs799A Seattle is megkapta ellenünk pár hete. Az is kár volt, ez is kár. Akkor is ha nem lenne ekkora a különbség. Sose jó, ha a bírókról beszélni kell.peterk2005rég láttam ennyire erős hazai pályát... vannak miden meccsen szar ítéletek, de hogy ennyire csak az egyik csapatnak kedvezzenek velebalazs799És nem nagyon értem, hogy miért kapjuk, ellenénk mi nélküle...StormST
Igazából mindegy, túllihegjük már mi is itt, a broncos jobb ma ez egyértelmű. Csak remélem a végére lesz még egy kis izgalom.
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Köszi a jinx-et !Aranyosan aszisztálunk ehhez a drive-hoz...StormSTGarbage time.iktriad
több mint 10 éve
Újra csak ugyanazt tudom kérdezni: miért Ward fogja????????
több mint 10 éve
Aranyosan aszisztálunk ehhez a drive-hoz...StormSTGarbage time.
több mint 10 éve
A Valóvilágba miért akarnak az emberek bekerülni? Sokan szeretnének benne lenni a tévében. 😀😀😀Mi a faszért kell egy most született gyereket NFL fannak titulálni?BazzaniHogy beolvassák az sms-ed ...Sixo67
Amúgy mi a vasziszdasz abban, ha beolvassák? De tényleg. Sokan vannak így, és nem értem miért érdemes gyúrni ilyesmire?peterk2005
több mint 10 éve
Na, azt inkább ne. Ha nekiállnak tudatosan kompenzálgatni, abból csak általában még rosszabb sül ki.Legyűrnék a chargerst a bírók nélkül is, ez egyértelmű, ezért nem értem, ha már hibáznak, mert minden meccsen hibáznak, akkor legalább tennék mind a 2 oldalra.balazs799A Seattle is megkapta ellenünk pár hete. Az is kár volt, ez is kár. Akkor is ha nem lenne ekkora a különbség. Sose jó, ha a bírókról beszélni kell.peterk2005rég láttam ennyire erős hazai pályát... vannak miden meccsen szar ítéletek, de hogy ennyire csak az egyik csapatnak kedvezzenek velebalazs799És nem nagyon értem, hogy miért kapjuk, ellenénk mi nélküle...StormST
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Aranyosan aszisztálunk ehhez a drive-hoz...
több mint 10 éve
Legyűrnék a chargerst a bírók nélkül is, ez egyértelmű, ezért nem értem, ha már hibáznak, mert minden meccsen hibáznak, akkor legalább tennék mind a 2 oldalra.A Seattle is megkapta ellenünk pár hete. Az is kár volt, ez is kár. Akkor is ha nem lenne ekkora a különbség. Sose jó, ha a bírókról beszélni kell.peterk2005rég láttam ennyire erős hazai pályát... vannak miden meccsen szar ítéletek, de hogy ennyire csak az egyik csapatnak kedvezzenek velebalazs799És nem nagyon értem, hogy miért kapjuk, ellenénk mi nélküle...StormST
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Rossz embert kérdezel ennek a titoknak a megfejtésében.😀Mi a faszért kell egy most született gyereket NFL fannak titulálni?BazzaniHogy beolvassák az sms-ed ...Sixo67
Amúgy mi a vasziszdasz abban, ha beolvassák? De tényleg. Sokan vannak így, és nem értem miért érdemes gyúrni ilyesmire?peterk2005
több mint 10 éve
😀Mi a faszért kell egy most született gyereket NFL fannak titulálni?BazzaniHogy beolvassák az sms-ed ...Sixo67
Amúgy mi a vasziszdasz abban, ha beolvassák? De tényleg. Sokan vannak így, és nem értem miért érdemes gyúrni ilyesmire?
több mint 10 éve
A Colts játszott idén a Seahawksszal? 😀A Seattle is megkapta ellenünk pár hete. Az is kár volt, ez is kár. Akkor is ha nem lenne ekkora a különbség. Sose jó, ha a bírókról beszélni kell.peterk2005rég láttam ennyire erős hazai pályát... vannak miden meccsen szar ítéletek, de hogy ennyire csak az egyik csapatnak kedvezzenek velebalazs799És nem nagyon értem, hogy miért kapjuk, ellenénk mi nélküle...StormST
több mint 10 éve
A Seattle is megkapta ellenünk pár hete. Az is kár volt, ez is kár. Akkor is ha nem lenne ekkora a különbség. Sose jó, ha a bírókról beszélni kell.rég láttam ennyire erős hazai pályát... vannak miden meccsen szar ítéletek, de hogy ennyire csak az egyik csapatnak kedvezzenek velebalazs799És nem nagyon értem, hogy miért kapjuk, ellenénk mi nélküle...StormST
több mint 10 éve
Mi a faszért kell egy most született gyereket NFL fannak titulálni?BazzaniMajd az apja beleneveli, ha kell tűzzel-vassal. 😀
több mint 10 éve
Mi a faszért kell egy most született gyereket NFL fannak titulálni?BazzaniHogy beolvassák az sms-ed ...
több mint 10 éve
Mi a faszért kell egy most született gyereket NFL fannak titulálni?Bazzaniegyet? az összeset!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mi a faszért kell egy most született gyereket NFL fannak titulálni?
több mint 10 éve
Na ilyen is régen volt, ugyanazt az újszülöttes üzenetet 2× is beolvasta Ricsi. 😀😀