Denver Broncos - San Diego Chargers
több mint 10 éve
Tomifinn
947
szép éjszakát! hajrá, Broncos!
több mint 10 éve
Kampman
28 290
hajrá jó meccs
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Chargers nyerte a pénzfeldobást, Broncos támad először.
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Csá összes! Hajrá Broncos!
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Jó hajnalt mindenkinek! 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
kb már kis is mentek a divatból 😀Ezek szerint nem tartom a lépést a coolturával.iktriadJa, lassan tíz éve... 😀mustaine
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Ezek szerint nem tartom a lépést a coolturával.iktriadJa, lassan tíz éve... 😀
több mint 10 éve
Ezek szerint nem tartom a lépést a coolturával.
több mint 10 éve
Ezek meg kik?iktriadőket nem ismerni öreg hiba 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
mocskonyi
321
😊
több mint 10 éve
Ezek meg kik?persze, csak rosszul írod.Vannak még igazi cowboyok?iktriadUtóbbiról tudtam. Mondjuk ez Coloradóban kicsit hülyén néz ki...iktriadMert szerinted ott nincsenek cowboyok? Wyoming sincs messze amúgy meg a Brokeback Mountainbaggio
gamerkr
több mint 10 éve
persze, csak rosszul írod.Vannak még igazi cowboyok?iktriadUtóbbiról tudtam. Mondjuk ez Coloradóban kicsit hülyén néz ki...iktriadMert szerinted ott nincsenek cowboyok? Wyoming sincs messze amúgy meg a Brokeback Mountainbaggio
több mint 10 éve
Vannak még igazi cowboyok?Utóbbiról tudtam. Mondjuk ez Coloradóban kicsit hülyén néz ki...iktriadMert szerinted ott nincsenek cowboyok? Wyoming sincs messze amúgy meg a Brokeback Mountainbaggio
több mint 10 éve
Utóbbiról tudtam. Mondjuk ez Coloradóban kicsit hülyén néz ki...iktriadMert szerinted ott nincsenek cowboyok? Wyoming sincs messze amúgy meg a Brokeback Mountain
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Utóbbiról tudtam. Mondjuk ez Coloradóban kicsit hülyén néz ki...Ott született inkább és Texas-ban is járt egyetemre (az A&M-re)...baggioAzt hiszem, hogy ma Miller jó lesz. 😀Miért öltözött cowboynak? Ez egy jelzés Jerry Jonesnak, hogy menne Dallasba? 😀😀iktriad
xrace77
több mint 10 éve
Ott született inkább és Texas-ban is járt egyetemre (az A&M-re)...Azt hiszem, hogy ma Miller jó lesz. 😀Miért öltözött cowboynak? Ez egy jelzés Jerry Jonesnak, hogy menne Dallasba? 😀😀iktriad
xrace77
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azt hiszem, hogy ma Miller jó lesz. 😀Miért öltözött cowboynak? Ez egy jelzés Jerry Jonesnak, hogy menne Dallasba? 😀😀
xrace77
több mint 10 éve
Chargers inactives-, Brandon Flowers, Ryan Mathews, Donald Brown, Jerry Attaochu, Manti Te’o, Steve Williams & Cordarro Law