Denver Broncos - San Diego Chargers
több mint 10 éve
Tomifinn
947
DT milyen sebességgel robbant oda be, atyaég
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Érik a Hillman TD
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Sanders rohadt nagy igazolás volt
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Nice
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Tomifinn
947
Saaaandeeers!!!
több mint 10 éve
Jó reggelt 😊
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 10 éve
Itt jobban harapnak a védelmek, mint egy Ravens- Steelersen. 😀iktriadDe azért még mindig nem egy 98'as Jags vs Bills. 😊
több mint 10 éve
Burse baszd meg!!!
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Itt jobban harapnak a védelmek, mint egy Ravens- Steelersen. 😀
több mint 10 éve
köszi az infot, sajnos ennyi sérülést nem bír el idén a fantasy csapatom, úgy hogy ez megy a levesbe, de a tisztes helytállásban még bízok! Legalább Royal hozogat pontokat 1-2 fordulóban. 😊Én is de nincs sehol. Elvileg már edzeget, de nem merik még nevezni, talán a következő fordulóban, 1.5 hét alatt csak rendberakják. 2. héten esett ki, akkor azt diagnosztizálták, hogy 4-5 hét max és jön.Sixo67Ez a baj, Mathewsal folyton reménykedek, aztán sose tér vissza...balazs799Ha már itt vagyok megkérdezem a chargers fanokat, hogy mikor várható, hogy visszatér a Brown, Mathews RB-kettős?balazs799Brown reméljük soha, de neki agyrázkódása volt, az nem olyan komoly, Mátét már ez a 3. meccs ahol az előzetes várakozás alapján játszhatna, szóval sosem lehet tudni.Sixo67
Liverpool Fc
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Burse istenem... Miket művel
több mint 10 éve
Tomifinn
947
Na, Rivers kezd picsogni, jó jel. 😊
több mint 10 éve
Allen a full time punt returner?JakehomerBrown is hordott vissza, de most Royal meg Allen.
több mint 10 éve
Még két ilyen gyenge támadósort, csak puntolnakulpianusTippmixben mindenki a 0 pontra fogadott az 1. negyedben. 😀
több mint 10 éve
Hát ezt kb. mindenki látta, hogy futás lesz... :/
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Én is de nincs sehol. Elvileg már edzeget, de nem merik még nevezni, talán a következő fordulóban, 1.5 hét alatt csak rendberakják. 2. héten esett ki, akkor azt diagnosztizálták, hogy 4-5 hét max és jön.Ez a baj, Mathewsal folyton reménykedek, aztán sose tér vissza...balazs799Ha már itt vagyok megkérdezem a chargers fanokat, hogy mikor várható, hogy visszatér a Brown, Mathews RB-kettős?balazs799Brown reméljük soha, de neki agyrázkódása volt, az nem olyan komoly, Mátét már ez a 3. meccs ahol az előzetes várakozás alapján játszhatna, szóval sosem lehet tudni.Sixo67
több mint 10 éve
Még két ilyen gyenge támadósort, csak puntolnak
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Tomifinn
947
Franklin bazz
több mint 10 éve
Ez a baj, Mathewsal folyton reménykedek, aztán sose tér vissza...Ha már itt vagyok megkérdezem a chargers fanokat, hogy mikor várható, hogy visszatér a Brown, Mathews RB-kettős?balazs799Brown reméljük soha, de neki agyrázkódása volt, az nem olyan komoly, Mátét már ez a 3. meccs ahol az előzetes várakozás alapján játszhatna, szóval sosem lehet tudni.Sixo67
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Érdi Gábor volt a legjobbOlivér meg amúgy is jobb mindkettőnél, nem kell aggódnimustaineHollai? xDSixo67
több mint 10 éve
Tomifinn
947
Hillman eddig nagyon jókat hoz, kellenek ezek a pluszok tőle.