Denver Broncos - San Diego Chargers
több mint 10 éve
annyira tudtam, csak mi tudunk így beszopni 3&20at...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Tomifinn
947
kíváncsi vagyok, hány rohadt szezon kell még, hogy ne szopjuk be a 3.és long playeket. nevetséges...
több mint 10 éve
Gratula Gatesnek a klubrekordhoz. Gyönyörű elkapással lett meg neki. TD Chargers! Remek!
több mint 10 éve
xrace77
4 515
DB-k mennyire fosok ma te jó ég!
több mint 10 éve
Büdös picsába, 3&20....
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Carter a tökömet szédeleg már bent
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Tomifinn
947
menj már...
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Fück it
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Ez milyen sack tánc volt Pot Roasttól? 😀😀
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Csak altat Talib, pickre hajt.és láthatóan Talib oldalán próbálkozik :/Tomifinna futás elleni védekezés eddig fantasztikus. -ne legyen jinx...-TomifinnEhhez illeszkedően fos a secondary...StormST
több mint 10 éve
Tomifinn
947
és láthatóan Talib oldalán próbálkozik :/a futás elleni védekezés eddig fantasztikus. -ne legyen jinx...-TomifinnEhhez illeszkedően fos a secondary...StormST
több mint 10 éve
a futás elleni védekezés eddig fantasztikus. -ne legyen jinx...-TomifinnEhhez illeszkedően fos a secondary...
több mint 10 éve
Tomifinn
947
a futás elleni védekezés eddig fantasztikus. -ne legyen jinx...-
több mint 10 éve
Hogy szidja Ricsi a Chargers játékosokat ... ekkora Denver fant ...Sixo67Régóta nem nézek NFLt sportTVn, de attól, h utálja a Chargerst ésvagy a játékosait, még nem lesz Denver fan. Ha törénetesen kíváncsi vagy, KC fan.
Ellenben mindig is minden rekordra élvezett, úgyh akár úgy is tűnhet mostanában, h Broncos fan.
Ezek persze nem változtatnak a közvetítés minúségén, de az nem azért van,mert Ricsi Broncos fan lenne...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Stadion van (a Coliseumot és a Rose Bowlt is most újították vagy fogják felújítani), nagy piac és egyben sok potenciális néző is, ez a lényeg. Ilyen alapon Floridában se lenne már rég csapat, de a San Diego is ugye részben ezért nézelődik másfelé. Mondjuk szerintem is csak egy valaki költözik majd LA-be, valaki meg megy San Antonio-baPár évvel ezelőtt láttam egy dokumentumfilmet, amit Ice Cube csinált a Raiders los angelesi éveiről. Azt hiszem talán Marcus Allen nyilatkozta, hogy LA-ben nincs meg az a csapathoz hű, törzsszurkolói "tömeg", ami akkor is kimegy a meccsre, ha nem megy nekik. Az ottani emberek nem tudnak "vesztes" csapatnak szurkolni. Felhozta példának a saját csapatát: a Raiders a költözés utáni 2. szezonban megnyerte az SB-t és kb. az egész város őket ünnepelte, aztán jöttek a gyengébb évek és rögtön alábbhagyott a lelkesedés. Persze ahhoz, hogy végül mindkét csapat otthagyta a várost, kellett a stadionmizéria is, mégis, amikor külföldi fórumokon olvastam erről a témáról, rengeteg los angelesi írta, hogy az ottani emberek nem igazán lelkesednek a fociért, rengeteg "divatdrukker" van, amire nem lehet építeni.KampmanLos Angeles egy csapatot se tudna befogadni, nemhogy kettőt.KampmanMár miért ne tudna?baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Talib kb. első jó coverage-e idén... 😀
több mint 10 éve
Tomifinn
947
Talib!!
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Beüthette volna mondjuk Moore kezébe igazán
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Pedig nagyon éreztem hogy beszopjuk
több mint 10 éve
Lásd milyen sok Clippers drukker lett hirtelen(akik egy része gondolom Lakerses volt). 😀😀Pár évvel ezelőtt láttam egy dokumentumfilmet, amit Ice Cube csinált a Raiders los angelesi éveiről. Azt hiszem talán Marcus Allen nyilatkozta, hogy LA-ben nincs meg az a csapathoz hű, törzsszurkolói "tömeg", ami akkor is kimegy a meccsre, ha nem megy nekik. Az ottani emberek nem tudnak "vesztes" csapatnak szurkolni. Felhozta példának a saját csapatát: a Raiders a költözés utáni 2. szezonban megnyerte az SB-t és kb. az egész város őket ünnepelte, aztán jöttek a gyengébb évek és rögtön alábbhagyott a lelkesedés. Persze ahhoz, hogy végül mindkét csapat otthagyta a várost, kellett a stadionmizéria is, mégis, amikor külföldi fórumokon olvastam erről a témáról, rengeteg los angelesi írta, hogy az ottani emberek nem igazán lelkesednek a fociért, rengeteg "divatdrukker" van, amire nem lehet építeni.KampmanLos Angeles egy csapatot se tudna befogadni, nemhogy kettőt.KampmanMár miért ne tudna?baggio
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Carter LoL
több mint 10 éve
Tomifinn
947
Hogy szidja Ricsi a Chargers játékosokat ... ekkora Denver fant ...Sixo67csak realista .)
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Pár évvel ezelőtt láttam egy dokumentumfilmet, amit Ice Cube csinált a Raiders los angelesi éveiről. Azt hiszem talán Marcus Allen nyilatkozta, hogy LA-ben nincs meg az a csapathoz hű, törzsszurkolói "tömeg", ami akkor is kimegy a meccsre, ha nem megy nekik. Az ottani emberek nem tudnak "vesztes" csapatnak szurkolni. Felhozta példának a saját csapatát: a Raiders a költözés utáni 2. szezonban megnyerte az SB-t és kb. az egész város őket ünnepelte, aztán jöttek a gyengébb évek és rögtön alábbhagyott a lelkesedés. Persze ahhoz, hogy végül mindkét csapat otthagyta a várost, kellett a stadionmizéria is, mégis, amikor külföldi fórumokon olvastam erről a témáról, rengeteg los angelesi írta, hogy az ottani emberek nem igazán lelkesednek a fociért, rengeteg "divatdrukker" van, amire nem lehet építeni.Los Angeles egy csapatot se tudna befogadni, nemhogy kettőt.KampmanMár miért ne tudna?baggio