Denver Broncos - San Diego Chargers
több mint 10 éve
Bécsben nincs valami jóféle puncs kéznél ilyenkor? 😀Én narancslével fertőzöm magam, hamár sörözni nem lehetakikeLegurítottam a szünetben az első pohár kólát.iktriadA Mile Highon ma hiánycikk a Miller Lite.iktriadÚgy látom felébredtél xDSixo67
több mint 10 éve
Szar drive, de végre egy normális punt... 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Hogy szidja Ricsi a Chargers játékosokat ... ekkora Denver fant ...
több mint 10 éve
Én narancslével fertőzöm magam, hamár sörözni nem lehetLegurítottam a szünetben az első pohár kólát.iktriadA Mile Highon ma hiánycikk a Miller Lite.iktriadÚgy látom felébredtél xDSixo67
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 10 éve
Legurítottam a szünetben az első pohár kólát.A Mile Highon ma hiánycikk a Miller Lite.iktriadÚgy látom felébredtél xDSixo67
több mint 10 éve
A Mile Highon ma hiánycikk a Miller Lite.iktriadÚgy látom felébredtél xD
több mint 10 éve
Őszi szünet révén nem mára gondoltam, hogy felbukkan az első vizsgázó sms.Már "hiányoztak" az újszülöttes smsek. Kíváncsi vagyok mikor lesz az első vizsgázós üzenet. 😀iktriadAzért aki holnap vizsgázik az az igazi Hardcore suli fan 😀balazs799
több mint 10 éve
Los Angeles egy csapatot se tudna befogadni, nemhogy kettőt.KampmanMár miért ne tudna?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Faszt holdingolnak már szpesöl timben folyton
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
A Mile Highon ma hiánycikk a Miller Lite.
több mint 10 éve
Már "hiányoztak" az újszülöttes smsek. Kíváncsi vagyok mikor lesz az első vizsgázós üzenet. 😀iktriadAzért aki holnap (ma) vizsgázik az az igazi Hardcore suli fan 😀
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Tomifinn
947
Miller time 8)
több mint 10 éve
Los Angeles egy csapatot se tudna befogadni, nemhogy kettőt.KampmanBefogadni még tudna, de megtartani már keményebb dió nekik...
több mint 10 éve
Már "hiányoztak" az újszülöttes smsek. Kíváncsi vagyok mikor lesz az első vizsgázós üzenet. 😀
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Los Angeles egy csapatot se tudna befogadni, nemhogy kettőt.
több mint 10 éve
Szép drive, szép elkapás a végén is, végre felébredtünk... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Peytont már akkor se akarják sackelni, ha elejti a labdát. 😀
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
A mester megint kintebb jött egy kicsit, hogy legyen hely
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
0 pontos első negyed - tippmixültek a csapatok! 😀Simán lekörözlek.
Lassan többször hozod szóba a Jagst, mint én. Azért ez teljesítmény! 😀😀iktriadItt jobban harapnak a védelmek, mint egy Ravens- Steelersen. 😀iktriadDe azért még mindig nem egy 98'as Jags vs Bills. 😊Sixo67
több mint 10 éve
Emanuelről mindig a pár éve gm játékban Brees mellé összehozott Colston-Julio Jones-Sanders elkapótrióm jut eszembe, amire 10-ből 7-es osztályzatot kaptam egy értékelésnél 😊baggioDe csak féltékenységből pontoztak ennyire le. 😀
több mint 10 éve
Emanuelről mindig a pár éve gm játékban Brees mellé összehozott Colston-Julio Jones-Sanders elkapótrióm jut eszembe, amire 10-ből 7-es osztályzatot kaptam egy értékelésnél 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
0 pontos első negyed - tippmixültek a csapatok! 😀 Lassan többször hozod szóba a Jagst, mint én. Azért ez teljesítmény! 😀😀Itt jobban harapnak a védelmek, mint egy Ravens- Steelersen. 😀iktriadDe azért még mindig nem egy 98'as Jags vs Bills. 😊Sixo67