NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 10 éve
WTF????
több mint 10 éve
Értem hogy nem akarta megjátszani, de hátbadobták... Testén keresztül hogy fogja meg ?
több mint 10 éve
Na jó... ez eléggé el lett baszva...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Lol hátbadobták a védőt a labdával -> DPI.
több mint 10 éve
Hát ez elég véleményes zászlóvalakisSzerintem egyértelműen semmi.
több mint 10 éve
Hát ez elég véleményes zászlóvalakisa véleményem az, hogy kiváló
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
ez mondjuk pont nem igaz, Blackmonnál például teljesen hihető és komolyTudod mennyire gondoltam komolyan 😀 Az összes kiszáradás bullshit indok.Tocaszerintem te máson élsz, mint egy profi focista, és más stáb van körülötted 😀Tudod milyen nehéz hidratálni egy embert? Nekem másnaposan kurva sokáig tart.Tocakiszáradtvisszajöhetne Rolando kulaccsal a sisakjában, pickelné StaffordotSteznem fog, lebetegedett, a zelőbb mondja a jó szőke csaj a rettenetes dialektussalslowmotion
de azt nem hallottam, hogy nem is jön visszaStez
de nyilván elhiszem, hogy ha nem jön vissza, akkor nem egy kis rosszullétről van szóStez
több mint 10 éve
Hülyeséget beszélsz, de meccs van, elnézzükNem a védő hibája, hogy Beasley egy tökmag, de az igen, hogy fejjel repült bele az arcába. Szóval technikailag szabálytalan.gyeekUgyan már, szépen vállal vezetett kemény hit, nem a védő hibája, hogy Beasley ilyen tökmag, semmi alattomos nem volt benne. Persze járt a flag, mert ez a szabály, de technikailag ez egy jó hit voltJakehomerJó hit voltJakehomerJa, kár hogy Beasley felkelt belőle.gyeek
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Így egyszerű. Ha szarban a haza odadobom Megatron 5km-es körzetébe és leszedi.DuffMer Tate nem ...
több mint 10 éve
Tudod mennyire gondoltam komolyan 😀 Az összes kiszáradás bullshit indok.szerintem te máson élsz, mint egy profi focista, és más stáb van körülötted 😀Tudod milyen nehéz hidratálni egy embert? Nekem másnaposan kurva sokáig tart.Tocakiszáradtvisszajöhetne Rolando kulaccsal a sisakjában, pickelné StaffordotSteznem fog, lebetegedett, a zelőbb mondja a jó szőke csaj a rettenetes dialektussalslowmotion
de nyilván elhiszem, hogy ha nem jön vissza, akkor nem egy kis rosszullétről van szóStez
több mint 10 éve
Így egyszerű. Ha szarban a haza odadobom Megatron 5km-es körzetébe és leszedi.
több mint 10 éve
szerintem te máson élsz, mint egy profi focista, és más stáb van körülötted 😀Tudod milyen nehéz hidratálni egy embert? Nekem másnaposan kurva sokáig tart.Tocakiszáradtvisszajöhetne Rolando kulaccsal a sisakjában, pickelné StaffordotSteznem fog, lebetegedett, a zelőbb mondja a jó szőke csaj a rettenetes dialektussalslowmotion
de nyilván elhiszem, hogy ha nem jön vissza, akkor nem egy kis rosszullétről van szó
több mint 10 éve
Nem volt pontos labda ? 😀
több mint 10 éve
A corner mit csinált itt?
több mint 10 éve
Nem azért én jobban bírom a playek után a Crabtree vs Shermant.
több mint 10 éve
Stafford egy hangyaf.sznyit jobban érzi a zsebet...
több mint 10 éve
Crawfordot persze most nem holdolták.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Fejjel. Milyen meccset nézel?Nem a védő hibája, hogy Beasley egy tökmag, de az igen, hogy fejjel repült bele az arcába. Szóval technikailag szabálytalan.gyeekUgyan már, szépen vállal vezetett kemény hit, nem a védő hibája, hogy Beasley ilyen tökmag, semmi alattomos nem volt benne. Persze járt a flag, mert ez a szabály, de technikailag ez egy jó hit voltJakehomerJó hit voltJakehomerJa, kár hogy Beasley felkelt belőle.gyeek
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
én azt hallottam, hogy out with an illnesskiszáradtvisszajöhetne Rolando kulaccsal a sisakjában, pickelné StaffordotSteznem fog, lebetegedett, a zelőbb mondja a jó szőke csaj a rettenetes dialektussalslowmotion