Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 9 éve
anarfa
477
Na igazam van 😀
több mint 9 éve
De ilyenkor lepörög ugyanúgy csak később nem ?Az utolsó driveba sérüljön le Rhodes is a fasz kivanmár...TocaAz órát állítottátok meg vele. Sztem.Bazzani
De 😀
több mint 9 éve
Basszus egy kamu sérüléssel megállították az órát nem hiszem el.Bazzaniez nem tilos? utolsó 2 percben tudtommal ezért nem állíthaják meg....
több mint 9 éve
anarfa
477
De most ilyenkor nem fog elindulni az óra, ha vége az ápolásnak?
több mint 9 éve
Basszus egy kamu sérüléssel megállították az órát nem hiszem el.BazzaniLol én benyaltam 😀
több mint 9 éve
Kurvára nincs vége, sőt most van igazán baj.Bazzanijaja van egy percük fgt rúgni
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Kurvára nincs vége, sőt most van igazán baj.BazzaniGondoltam legalább 1 FD hozzá tud tenni az O#.
BTW bízok a védelemben.
több mint 9 éve
Az utolsó driveba sérüljön le Rhodes is a fasz kivanmár...TocaAz órát állítottátok meg vele. Sztem.
több mint 9 éve
Az utolsó driveba sérüljön le Rhodes is a fasz kivanmár...TocaMár a legelején megsérült, úgyanígy a kezét fogta
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Basszus egy kamu sérüléssel megállították az órát nem hiszem el.
több mint 9 éve
Az utolsó driveba sérüljön le Rhodes is a fasz kivanmár...
több mint 9 éve
még nincs vége a meccsnekO# segget csókolhat a D#nek. Megmentették őket h a mai szánalom L-el végződjön.Bleviidén már sokadjáravalakis
több mint 9 éve
O# segget csókolhat a D#nek. Megmentették őket h a mai szánalom L-el végződjön.Bleviidén már sokadjára
több mint 9 éve
O# segget csókolhat a D#nek. Megmentették őket h a mai szánalom L-el végződjön.
több mint 9 éve
Hát ez van. Illik kettőből 1 FG-t berúgni. Na meg 14-0 után nem 2 perc alatt 10 pontot nyalni majd végül 14-16ra kikapni. Eljinxeltem az O-t ez van 😕
több mint 9 éve
Zimmer tökös. Like.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
anarfa
477
Yes!
több mint 9 éve
De most minden viccet félretéve tényleg ilyen hülyék az edzők?Bazzaniezt elég sok mindennel kacsolatban feltenném Caldwellnek.
több mint 9 éve
De most minden viccet félretéve tényleg ilyen hülyék az edzők?
több mint 9 éve
Még jó hogy szidtam Cordát, így közel kerültünk hogy Kmetynek igaza legyen a 3 kihagyott FGben.
több mint 9 éve
de most tényleg szpoatjuk magunkat a kickoffokkal?