Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 10 éve
Na igazam van 😀
több mint 10 éve
De ilyenkor lepörög ugyanúgy csak később nem ?Az utolsó driveba sérüljön le Rhodes is a fasz kivanmár...TocaAz órát állítottátok meg vele. Sztem.Bazzani
De 😀
több mint 10 éve
Basszus egy kamu sérüléssel megállították az órát nem hiszem el.Bazzaniez nem tilos? utolsó 2 percben tudtommal ezért nem állíthaják meg....
több mint 10 éve
De most ilyenkor nem fog elindulni az óra, ha vége az ápolásnak?
több mint 10 éve
Basszus egy kamu sérüléssel megállították az órát nem hiszem el.BazzaniLol én benyaltam 😀
több mint 10 éve
Kurvára nincs vége, sőt most van igazán baj.Bazzanijaja van egy percük fgt rúgni
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.

több mint 10 éve
Kurvára nincs vége, sőt most van igazán baj.BazzaniGondoltam legalább 1 FD hozzá tud tenni az O#.
BTW bízok a védelemben.
több mint 10 éve
Az utolsó driveba sérüljön le Rhodes is a fasz kivanmár...TocaAz órát állítottátok meg vele. Sztem.

több mint 10 éve
Az utolsó driveba sérüljön le Rhodes is a fasz kivanmár...TocaMár a legelején megsérült, úgyanígy a kezét fogta
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Basszus egy kamu sérüléssel megállították az órát nem hiszem el.

több mint 10 éve
Az utolsó driveba sérüljön le Rhodes is a fasz kivanmár...
több mint 10 éve
még nincs vége a meccsnekO# segget csókolhat a D#nek. Megmentették őket h a mai szánalom L-el végződjön.Bleviidén már sokadjáravalakis
több mint 10 éve
O# segget csókolhat a D#nek. Megmentették őket h a mai szánalom L-el végződjön.Bleviidén már sokadjára
több mint 10 éve
O# segget csókolhat a D#nek. Megmentették őket h a mai szánalom L-el végződjön.
több mint 10 éve
Hát ez van. Illik kettőből 1 FG-t berúgni. Na meg 14-0 után nem 2 perc alatt 10 pontot nyalni majd végül 14-16ra kikapni. Eljinxeltem az O-t ez van 😕
több mint 10 éve
Zimmer tökös. Like.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.

több mint 10 éve
Yes!
több mint 10 éve
De most minden viccet félretéve tényleg ilyen hülyék az edzők?Bazzaniezt elég sok mindennel kacsolatban feltenném Caldwellnek.
több mint 10 éve
De most minden viccet félretéve tényleg ilyen hülyék az edzők?

több mint 10 éve
Még jó hogy szidtam Cordát, így közel kerültünk hogy Kmetynek igaza legyen a 3 kihagyott FGben.
több mint 10 éve
de most tényleg szpoatjuk magunkat a kickoffokkal?