Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 9 éve
anarfa
477
Elképesztő mekkora fasz Lombardi
több mint 9 éve
Mikor lesz már normális playcalling?
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Ha már Robinson mellett se tudják elkapni ott nagy gond vanTocaMondjuk az az OC aki Corey Fuller-re dobat egy ilyen fontos szituban az húzza a faszára Reggie Busht.
több mint 9 éve
Ha már Robinson mellett se tudják elkapni ott nagy gond van
több mint 9 éve
Rhodes nagy király 😊
több mint 9 éve
Most (ma) látszódik igazán, hogy mi a különbség ELSŐ KÖRÖS IRÁNYÍTÓ és ELSŐ KÖRÖS IRÁNYÍTÓ között ! 😀 Alázat, gyerekek - alázat! Ez a mi Teddynk !!!
SKOL!!!!!! SKOLLLL!!!!!!!!!!
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 9 éve
Ahogy már említettem az előző meccs előtt is. Bosszúból nem fogunk és maradni fog Trestman és Co.Most az elmúlt meccsek hatására lehet hogy elbizakodott lettem, de a Bears elleni cidri óta mintha összeállt volna valami. Jövőre tán ütőképes csapatunk lesz?spiczimind1 csak minket verjetek még idéndavemayer
több mint 9 éve
Nem kezdem el nézni mert idén eddig mindig ha hátrányba volt a Lions és elkezdtem nézni jött a fordítás... de hajrá Vikings, továbbra is számomra a legszimpatikusabb csop ellenfelünk (bár senki csapatát sem utálom, | csak a 9erst | ).
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Most az elmúlt meccsek hatására lehet hogy elbizakodott lettem, de a Bears elleni cidri óta mintha összeállt volna valami. Jövőre tán ütőképes csapatunk lesz?spiczimind1 csak minket verjetek még idén
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Most az elmúlt meccsek hatására lehet hogy elbizakodott lettem, de a Bears elleni cidri óta mintha összeállt volna valami. Jövőre tán ütőképes csapatunk lesz?
több mint 9 éve
És mindenki örülhet.Mi nem jutunk PO-ba, a Packers nyeri a csoportot.
Szokásos.
több mint 9 éve
Végre offense is van. Fúú jövőre nagyon sokat várok már most 😀
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Az egész játék felépítése a Vikings offense stábtól csillagos 6-os.
több mint 9 éve
Miért van az hogy kikap a legnagyobb rivális és normális megmozdulásunk nincs? Same old Lions..BleviMindjárt ki is kapcsolom a faszba.
A védelem is egy vicc ma.
több mint 9 éve
Miért van az hogy kikap a legnagyobb rivális és normális megmozdulásunk nincs? Same old Lions..
több mint 9 éve
Én úriasan szofisztikáltan fogalmaztam, de a te összefoglalásod is helytálló 😀Tehát egy kalap szar. Elég lett volna, ha ennyit írsz. 😊tüsi91Pattersonnal mi a helyzet a Vikingsnál?tüsi91Tanulgatja hogy kell elszakadni az emberétől meg megfogni a labdát. Vannak kiugró meccsei ahol 1-2 elkapása is van már. Fejlődő képes.Toca
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Tehát egy kalap szar. Elég lett volna, ha ennyit írsz. 😊Pattersonnal mi a helyzet a Vikingsnál?tüsi91Tanulgatja hogy kell elszakadni az emberétől meg megfogni a labdát. Vannak kiugró meccsei ahol 1-2 elkapása is van már. Fejlődő képes.Toca
több mint 9 éve
Pattersonnal mi a helyzet a Vikingsnál?tüsi91Egy tavalyi 7. körös kijátszotta a kezdőből. Kick off visszahordó, O-ben az éven lóf*szt se csinált, Johnson jobbnak néz ki. Jövőre a fejére kell koppintani, mert ez így nem lesz jó.
több mint 9 éve
Pattersonnal mi a helyzet a Vikingsnál?tüsi91Tanulgatja hogy kell elszakadni az emberétől meg megfogni a labdát. Vannak kiugró meccsei ahol 1-2 elkapása is van már. Fejlődő képes.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Pattersonnal mi a helyzet a Vikingsnál?
több mint 9 éve
Egyik első körös TE holding -10 yard.Másik első körös TE false start -5 yard.
több mint 9 éve
Rhodes játszik ez jó. Ehhez mondjuk most köze nem volt, de mindegy, már az aurája is fontos.
több mint 9 éve
anarfa
477
Ez a semmi sem sikerül nap lesz.De legalább jó sokat keres
A héten is kihagyhatott volna egy team meetinget Pettigrew, akkor most pályán se lenne. Haszna úgyis semmi.Bazzani