Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 2 éve
Egész jól jön előre a Lions.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Már messzebb eljutottak, mint gondoltam.
több mint 2 éve
Goff kifejezetten okos, eddig meg egyszer nem is probalt neg vonal melle passzolni, hogy az ora megalljon esetleg.A GB-től lopták: passz középre + spike.
Stez
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Goff kifejezetten okos, eddig meg egyszer nem is probalt neg vonal melle passzolni, hogy az ora megalljon esetleg.akkor még visszatámadna a Vikings...
Stez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Goff kifejezetten okos, eddig meg egyszer nem is probalt neg vonal melle passzolni, hogy az ora megalljon esetleg.
több mint 2 éve
Szerintem Campell madden rookie modbol hivja a jatekokat egyebkent.Sztem meg egy szakacskonyvbol.
Stez
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Szerintem Campell madden rookie modbol hivja a jatekokat egyebkent.
több mint 2 éve
Az időkérésekkel legalább már nem kell kombinálni.
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
1:50, időkérés nélkül, Goff. Érdekes lesz.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
jó tervA lionsnak mi a terve?Goff megnyeri az a terv
zinedine5
Blevi
több mint 2 éve
sornyito
51
és akkor most két futás középre, egy rövid passz - punt
több mint 2 éve
A lionsnak mi a terve?Goff megnyeri az a terv
zinedine5
több mint 2 éve
A lionsnak mi a terve?1957 óta nincs ilyen
zinedine5
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 2 éve
mondjuk a tegnapi big12 döntőn én már megtanultam, hogy milyen nehéz is tud lenni akár egy inch is 😊mi volt?4th es 1. idokeres. Es a meccsnyero belso futas helyett egy jo kis kreativ futkoraszos passzjatek es labdavesztes Staffordtol. Liyenkor kell kockaztatni ha nem tudtad volna. EGY yard.
r.baggio
ulpianus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Nem engedted be, elbasztal 20 masodpercet, egy idokerest, majd egy emberre nen figyeltel, az ellenfel legjobb jatekosara. Okos volt.
több mint 2 éve
A lionsnak mi a terve?Kivédekezik és blokkolt FG. 😀
zinedine5
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Megnéztem volna Stafforddal...mi volt?4th es 1. idokeres. Es a meccsnyero belso futas helyett egy jo kis kreativ futkoraszos passzjatek es labdavesztes Staffordtol. Liyenkor kell kockaztatni ha nem tudtad volna. EGY yard.
r.baggio
ulpianus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
idegallpotba kerultem,reflexek ugyemi volt?4th es 1. idokeres. Es a meccsnyero belso futas helyett egy jo kis kreativ futkoraszos passzjatek es labdavesztes Staffordtol. Liyenkor kell kockaztatni ha nem tudtad volna. EGY yard.
r.baggio
ulpianus
Kampman
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Kampman
28 290
És most meg nekiállnak védekezni, nem értem ezeket komolyan
több mint 2 éve
Goff, de amugy igen, igy volt.mi volt?4th es 1. idokeres. Es a meccsnyero belso futas helyett egy jo kis kreativ futkoraszos passzjatek es labdavesztes Staffordtol. Liyenkor kell kockaztatni ha nem tudtad volna. EGY yard.
r.baggio
ulpianus
több mint 2 éve
A lionsnak mi a terve?
több mint 2 éve
Kampman
28 290
reflexek ugyemi volt?4th es 1. idokeres. Es a meccsnyero belso futas helyett egy jo kis kreativ futkoraszos passzjatek es labdavesztes Staffordtol. Liyenkor kell kockaztatni ha nem tudtad volna. EGY yard.
r.baggio
ulpianus
több mint 2 éve
Nem, ez már nem Stafford...mi volt?4th es 1. idokeres. Es a meccsnyero belso futas helyett egy jo kis kreativ futkoraszos passzjatek es labdavesztes Staffordtol. Liyenkor kell kockaztatni ha nem tudtad volna. EGY yard.
r.baggio
ulpianus