Detroit Lions - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Ahogy többször elhangzott az ominózus snowball után. Megérdemeltuk mert annyit tévedtek mar a karunkra. Igy viszont Caldwell marad 😥
több mint 8 éve
Mi nem tetszik gyerekek? Végignéztem a meccset, nem trollkodtam szét ahogy a Cowboys eredménykövetőjét szoktátok ti, most meg hogy becsúszott a csapatototok első veresége úgy viselkedtek mint taknyos kamaszok (lehet azok is vagytok...). Kapjátok össze magatokat... 😉Ja ez egy barom 😊öreg húzzál mát innenNe foglalkozz vele, jobban jársz, hidd el. 😀
korodiati
balintbaba
MrMiksa
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Megelőzve a további hisztit, a topicot lezártam. LEhet privátban folytatni, cső!
több mint 8 éve
ezt mi basztuk el nem a bírók
több mint 8 éve
vége a meccsnek, szomszéd el is kezdett porszívózni
több mint 8 éve
zsojti
4 063
jólvanMit ne? Csak nem értem, hogy miért írod ezt. Nem lehet kérdezni?figyi ezt ne....Grat Lions, de valahogy úgy érzem, hogy ezt mi basztuk el (illetve sporik nagyon egyoldalúak voltak) ettől függetlenül sok sikert?????????
zsoeo
Bazzani
zsojti
Bazzani
több mint 8 éve
DPI a végén, az első félidőben 1,5 yardra előre hogy legyen 1st down, kamu late hit Staffordon, kamu holding +20 yardos futásnál, nálatok a végén kb 3 holdingot láttam,de mindegy...)Grat Lions, de valahogy úgy érzem, hogy ezt mi basztuk el (illetve sporik nagyon egyoldalúak voltak) ettől függetlenül sok sikert?????????
zsoeo
Bazzani
több mint 8 éve
Mit ne? Csak nem értem, hogy miért írod ezt. Nem lehet kérdezni?figyi ezt ne....Grat Lions, de valahogy úgy érzem, hogy ezt mi basztuk el (illetve sporik nagyon egyoldalúak voltak) ettől függetlenül sok sikert?????????
zsoeo
Bazzani
zsojti
több mint 8 éve
Uha, kezdenek elszabadulni az indulatok. Calm down, still 3-1! Mindenkinek további jó éjszakát!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
zsojti
4 063
figyi ezt ne....Grat Lions, de valahogy úgy érzem, hogy ezt mi basztuk el (illetve sporik nagyon egyoldalúak voltak) ettől függetlenül sok sikert?????????
zsoeo
Bazzani
több mint 8 éve
ekkora szánalmas férget végig beirogat, nekem nincs időm se kedvem a Dallas meccsen majd.Ül, kussol!öreg húzzál mát innensima dpi amiket ma carollra dobtak akkor ez isAzt láttad, hogy Slaynek több köze volt a labdához és el is kapta?
zsojti
gyeek
korodiati
gyeek
több mint 8 éve
elso meccs amit megneztem, fasza...
több mint 8 éve
MrMiksa
3 731
Ja ez egy barom 😊öreg húzzál mát innenNe foglalkozz vele, jobban jársz, hidd el. 😀
korodiati
balintbaba
több mint 8 éve
Jah, grat a Lionsnak, a meccs egészét nézve megérdemelték.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
zero0
333
Mindkét csapatnak volt egy jó félideje, aztán jött Matthews
több mint 8 éve
zsojti
4 063
grat a lionsnak de ezt mi adtuk ajándékbabrooks holding... de igen van hozzá közunk
korodiati
több mint 8 éve
Grat Lions, de valahogy úgy érzem, hogy ezt mi basztuk el (illetve sporik nagyon egyoldalúak voltak) ettől függetlenül sok sikert?????????
zsoeo
több mint 8 éve
öreg húzzál mát innenNe foglalkozz vele, jobban jársz, hidd el. 😀
korodiati
több mint 8 éve
Grat Lions, de valahogy úgy érzem, hogy ezt mi basztuk el (illetve sporik nagyon egyoldalúak voltak) ettől függetlenül sok sikert
több mint 8 éve
Ül, kussol!öreg húzzál mát innensima dpi amiket ma carollra dobtak akkor ez isAzt láttad, hogy Slaynek több köze volt a labdához és el is kapta?
zsojti
gyeek
korodiati
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
grat a lionsnak de ezt mi adtuk ajándékba
több mint 8 éve
zsojti
4 063
azt láttad mi volt ma dpi? h az dpi volt ez is..mellesleg nézd meg a kezétsima dpi amiket ma carollra dobtak akkor ez isAzt láttad, hogy Slaynek több köze volt a labdához és el is kapta?
zsojti
gyeek
több mint 8 éve
grat a lionsnak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz