Detroit Lions - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 8 éve
de megint offensive flag, mi a faszt csinálunk?
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
na ilyen meccs után nekünk ne zászlózzon senki semelyik meccsen! Soha nem zászlózok, de ez már röhejes
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
magyarázza már el valaki, hogy most akkor mi is történt
evergreen
több mint 8 éve
The Answer#3
68
mi van itt? 😀😀😀
több mint 8 éve
zsojti
4 063
Ok, de hová tűnt a bünti amit befújtak????????na azt senki nem tudja...isten...
Bazzani
több mint 8 éve
magyarázza már el valaki, hogy most akkor mi is történt
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
anarfa
477
Morelli, picked up flag, deja vu
több mint 8 éve
LnB
79
Most ez mi? Ezt hogy találták ki a bírók??
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 8 éve
zero0
333
mi a rák van itt
több mint 8 éve
xDDDDDDDDDDDDDDDDD URAMISTEN EZEK NAGYON VAKON VANNAK GECÓÓÓ
több mint 8 éve
bírom amúgy, hogy a legszebb, legnehezebb játékokat mindig a társak qrják el Wentznekitt most mi a f#szt fújt be? épp telefonáltam 😐Egy falember túl előrement blokkolni, mintha futójáték lett volna.
karmïgran
Bazzani
#NoPhlyZone
több mint 8 éve
nagy feladat kezelni a bírók hibáit mindkét oldalon.Én tuti kiborulnék ennyi értelmetlen hibától
több mint 8 éve
határbíró
242
itt most mi a f#szt fújt be? épp telefonáltam 😐Barwin átlépte a Line of scrimmage-t a passz előtt 😀
karmïgran
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
Mindjárt odaadják a lionsnak a lasztit....
több mint 8 éve
itt most mi a f#szt fújt be? épp telefonáltam 😐Támadás közben védőre befújt fault?
karmïgran
több mint 8 éve
zsojti
4 063
most komolnan valaki plíz...2 és 30?
több mint 8 éve
itt most mi a f#szt fújt be? épp telefonáltam 😐Egy falember túl előrement blokkolni, mintha futójáték lett volna.
karmïgran
több mint 8 éve
itt most mi a f#szt fújt be? épp telefonáltam 😐túl szép lett volna ha first down. ezért.
karmïgran
#NoPhlyZone
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
Most mit néznek vissza amugy?
több mint 8 éve
anarfa
477
A Morelli féle bagázs a legalja, sokszor bizonyították már
több mint 8 éve
mi a rák van már?
#NoPhlyZone
több mint 8 éve
itt most mi a f#szt fújt be? épp telefonáltam 😐