Divisional szombat
több mint 4 éve
Ha Crosby kiesik, akkor nagy szarban vagyunk.Nagyon drága volt az a rossz snap :/
Kampman
több mint 4 éve
Ha Crosby kiesik, akkor nagy szarban vagyunk.TD után megyünk a 2 pontosra
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mivel Packers és playoff, ezért kijelenthető, hogy kurvára nincs még ennek vége.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
aki nem aludt be a Fiesta Bowl 2.félidején annak respectEgészen brutális stat, amivel az FK kijött.mondjuk ez a "lehet menni aludni" vicces annak tudatában, hogy utána van még egy meccs
nagylaza
mint mikor én küldtem el a Fiesta Bowl végén az embereket, pedig utána még jött az Orange Bowl is... 😀
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
доброго вечора!Neki(k) ezt küldi Sean McVay.Ha valaki most buja dombokra vágyik, íme az én ajánlatom.és aki mellekre vágyik?
iktriad
Amadeus
iktriad
több mint 4 éve
tudtam, hogy rád számíthatok.You're welcum. 😊 😉
Amadeus
több mint 4 éve
Egészen brutális stat, amivel az FK kijött.mondjuk ez a "lehet menni aludni" vicces annak tudatában, hogy utána van még egy meccs
nagylaza
mint mikor én küldtem el a Fiesta Bowl végén az embereket, pedig utána még jött az Orange Bowl is... 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Otthon nincs?tudtam, hogy rád számíthatok.Neki(k) ezt küldi Sean McVay.Ha valaki most buja dombokra vágyik, íme az én ajánlatom.és aki mellekre vágyik?
iktriad
Amadeus
iktriad
Amadeus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
tudtam, hogy rád számíthatok.Neki(k) ezt küldi Sean McVay.Ha valaki most buja dombokra vágyik, íme az én ajánlatom.és aki mellekre vágyik?
iktriad
Amadeus
iktriad
több mint 4 éve
Neki(k) ezt küldi Sean McVay.Ha valaki most buja dombokra vágyik, íme az én ajánlatom.és aki mellekre vágyik?
iktriad
Amadeus

több mint 4 éve
Rodgers record at home when Green Bay has the halftime lead: 70-1-1
több mint 4 éve
Egészen brutális stat, amivel az FK kijött.
több mint 4 éve
És mi kezdünk.Jol jon a szunet...aztan futunk ujra, eddig az a tuti.ARodnak nem szabad hagyni 29 mp-et. (Szép volt! Meg egy kis mázli...)Két nagy mázli
nagylaza
SBL
esz-ki-mo
több mint 4 éve
amúgy miért nem csinál previewt a youtube mostanában?gondolom le van lőve követőre h ne halljon le oldal
Negritis
több mint 4 éve
Visszatérve a reklám témára: Nem a MIT reklámoznak miatt írtam, hogy sokkal jobb az amcsi reklám, mint itthon, hanem a HOGYAN.Persze az is idegesítő, hogy itthon a gyógyszer, és a hitel reklámon kívül nem nagyon van más, de a kreativitás is elég gagyi.
Örök kedvenceim a mosószer reklámok voltak. 2 nő beszélget egymás mellett a fotelben, és az egyik előhúz a 2 fotel közül egy 3 lityós piklit. OTT A HELYE! Vagy a fiának fellépése van, megjegyzik, hogy milyen szép az inge, és a nő táskájában pont van 1 doboz mosószer! 😀
több mint 4 éve
be kell rakni youtube-os tagek közé

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
amúgy miért nem csinál previewt a youtube mostanában?
több mint 4 éve
Jol jon a szunet...aztan futunk ujra, eddig az a tuti.ARodnak nem szabad hagyni 29 mp-et. (Szép volt! Meg egy kis mázli...)Két nagy mázli
nagylaza
SBL
több mint 4 éve
TD hegyek lennének Csöcs hegyek helyett 😂😂😂Jó lesz ez a KC-GB SzuperBól!Úgy legyen 😊
steelwolf
Breki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
itt pedig az egycsecsűwww.youtube.com/watch?v=63IwUcBK_Rs
több mint 4 éve
mond neki hogy főző sót nézel 😀nah nesztek plasztik milf 😀Nagyon ötletes,de egy számmal nagyobb rajta a cipő és alig tud benne menni ... 😀 Asszony pont bejött amikor néztem. Még jó,hogy amúgy ezt én is kiszúrtam 😀
youtu.be/SR2DZZZTybk
Negritis
Breki
youtu.be/AF3re51D2-I