Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
mer ő úgy nézett ki mint egy top10 irányító idén?Mondanad, ha nem lenne lawrenceEgy kicsivel jobb lenne ez a 9ers, csak egy kicsivel... Garoppolonak nem tudom ki fog szerződést adni, apropó az nflnek van farm ligája..? 😁persze, a jaguars
davemayer
Negritis
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
az, hogy ilyen kevés pont van, mindenképp nekünk kedvezA 0 szerzett pont kevésbé
Tarsi
#captainobvious
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Mondanad, ha nem lenne lawrenceEgy kicsivel jobb lenne ez a 9ers, csak egy kicsivel... Garoppolonak nem tudom ki fog szerződést adni, apropó az nflnek van farm ligája..? 😁persze, a jaguars
davemayer
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
689
Hát, ha kikapunk, csak magunknak köszönhetjük... adtunk 1 félidőt nekik...
több mint 2 éve
Kenny91
321
az, hogy ilyen kevés pont van, mindenképp nekünk kedvezaz hogy futunk utána annyira nem
Tarsi
több mint 2 éve
packers szurkolók mostyoutu.be/I8i92CSad9o
több mint 2 éve
Kenny91
321
Egy kicsivel jobb lenne ez a 9ers, csak egy kicsivel... Garoppolonak nem tudom ki fog szerződést adni, apropó az nflnek van farm ligája..? 😁
davemayer
Egy kicsivel jobb lenne ez a 9ers, csak egy kicsivel... Garoppolonak nem tudom ki fog szerződést adni, apropó az nflnek van farm ligája..? 😁majd elmegy valami modellnek 😀
davemayer
több mint 2 éve
az, hogy ilyen kevés pont van, mindenképp nekünk kedvezAz viszont, hogy ebből a kevésből mind a miénk, nekünk.
Tarsi
több mint 2 éve
Könnyen jött, könnyen ment. Igazi udvarias házigazda a Green Bay.
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Ha esetleg valaki még nem látta, javaslom megnézésre 😊www.youtube.com/watch?v=g4ouPGGLI6Q
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
az, hogy ilyen kevés pont van, mindenképp nekünk kedvez
több mint 2 éve
Tapasztalat.bazdmeg gondolom kihagyjukkezdem úgy érezni h a gb fanság jóstehetséggel jár
Tactful Cactus
briareos
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
Értem h jobb lenne 30+ ponttal vezetni, no de azert csak lement a felido kapott pont nelkul.Oruljunk most ennek.
több mint 2 éve
Egy kicsivel jobb lenne ez a 9ers, csak egy kicsivel... Garoppolonak nem tudom ki fog szerződést adni, apropó az nflnek van farm ligája..? 😁persze, a jaguars
davemayer
több mint 2 éve
hát oké elhalasztottuk egyelőre az kiegyenlítést, de ez baszki.... Jimmy nem lesz vakon egész meccsen, bejön 1-2 szar szerelés és elszalad Deebo aztán helo
több mint 2 éve
Egy kicsivel jobb lenne ez a 9ers, csak egy kicsivel... Garoppolonak nem tudom ki fog szerződést adni, apropó az nflnek van farm ligája..? 😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Packers ST, ismerjükbazdmeg gondolom kihagyjukkezdem úgy érezni h a gb fanság jóstehetséggel jár
Tactful Cactus
briareos
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Kicsit ilyen captain obvious jelleggel, de sajnos igen.bazdmeg gondolom kihagyjukkezdem úgy érezni h a gb fanság jóstehetséggel jár
Tactful Cactus
briareos
több mint 2 éve
pecsi92
505
Balfaszkodunk az egész félidőben, tartok tőle, hogy ez visszaüt.
több mint 2 éve
gabor25
5 144
ha shany akkora erot vesz magan. kb meg pontot is szerezhetnek? 🤔miert shanahantol feltek, amikor a 0 yardert kuzdendenek, meg az elso pontert.csak idő kérdése, azért egy Shanahan van a másik oldalon. A védelemben pedig benne van, hogy beszopjuk a hosszút sajna :/Eddig nem farasztottuk annyira hosszú játékokkal a védelmet. Szerintem jön az egyenlítésKellenének még pontok. Akármennyire felülteljesít a D, nem fognak egész meccsen nullázni.Még Jimmy nem dobta meg a szokásos Int-jét és az elkapók se segitík...D nálunk meg ki fog fáradni második félidőre addigra rájöttök hogy nincs CB-nk es Rodgers dobál majd 70 yardokat
Kampman
Kenny91
Gergőbácsi
gamerkr
gabor25
több mint 2 éve
youtu.be/UC-jvK553-A
több mint 2 éve
Kenny91
321
ilyet se láttam még az ST-nktől
több mint 2 éve
bazdmeg gondolom kihagyjukkezdem úgy érezni h a gb fanság jóstehetséggel jár
Tactful Cactus