Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Na előkerült a balfaszkodás is
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
De olyan simán odaért blokkolni, mintha senki nem tartotta volna fel 1 ezred mp-re sem
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Tiszta jó ez a meccs eddig 😀
több mint 2 éve
nando89
3 894
Bohóc spec team
több mint 2 éve
De ő jobban tudna futni (az életéért). 😀Lance-szel rosszabbul néznétek ki.szerintem itt az idő a fiatalságnak...celluxxal összetapasztott Jimmy csak nyomja a szokásos balfaszságot...ha már úgyis mindegy a meccs legalább menjen Lanceaz a vicc, hogy még messze nem mindegy a meccs ilyen teljesítmény mellett sem.
Kenny91
Tarsi
shawnka
több mint 2 éve
egyértelmű, jimmy g sokkal jóképűbb.Lance-szel rosszabbul néznétek ki.szerintem itt az idő a fiatalságnak...celluxxal összetapasztott Jimmy csak nyomja a szokásos balfaszságot...ha már úgyis mindegy a meccs legalább menjen Lanceaz a vicc, hogy még messze nem mindegy a meccs ilyen teljesítmény mellett sem.
Kenny91
Tarsi
shawnka
meg nyilván ha lance jobb lenne ő játszana, csak látják mit csinál edzésen
több mint 2 éve
Kenny91
321
ennél?Lance-szel rosszabbul néznétek ki.szerintem itt az idő a fiatalságnak...celluxxal összetapasztott Jimmy csak nyomja a szokásos balfaszságot...ha már úgyis mindegy a meccs legalább menjen Lanceaz a vicc, hogy még messze nem mindegy a meccs ilyen teljesítmény mellett sem.
Kenny91
Tarsi
shawnka
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
pfuu baszki
több mint 2 éve
Lance-szel rosszabbul néznétek ki.szerintem itt az idő a fiatalságnak...celluxxal összetapasztott Jimmy csak nyomja a szokásos balfaszságot...ha már úgyis mindegy a meccs legalább menjen Lanceaz a vicc, hogy még messze nem mindegy a meccs ilyen teljesítmény mellett sem.
Kenny91
Tarsi
több mint 2 éve
ááááááááááááááááááa wheel bejött
több mint 2 éve
ha jones nem befele vág hanem csak kicsit közelebb sidelinehoz nem érik utol
több mint 2 éve
Zseniális Áron is előkerült. szerintem itt az idő a fiatalságnak...celluxxal összetapasztott Jimmy csak nyomja a szokásos balfaszságot...ha már úgyis mindegy a meccs legalább menjen LanceFCS - FCS szóval jöhet.
Kenny91
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
szerintem itt az idő a fiatalságnak...celluxxal összetapasztott Jimmy csak nyomja a szokásos balfaszságot...ha már úgyis mindegy a meccs legalább menjen Lanceaz a vicc, hogy még messze nem mindegy a meccs ilyen teljesítmény mellett sem.
Kenny91
több mint 2 éve
Ez király
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
De amúgy Jones nem is akart befutni az endzone-ba?
több mint 2 éve
Kenny91
321
szerintem itt az idő a fiatalságnak...celluxxal összetapasztott Jimmy csak nyomja a szokásos balfaszságot...ha már úgyis mindegy a meccs legalább menjen Lance
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
eszem ágában sincs 😊Ne vegyük el Löfli kenyerét és rangját. 😀na ez volt az igazi elleniktriad? 😀3 jó passz - 3 1st down.akkor most nem 3 lesz a magyar igazság, hanem 4. az interception 😊
iktriad
shagi0206
shagi0206
iktriad
De mivel nem nagyon látom (már) jelen, így csak egy Cards fannak kell helyettesíteni 😊
több mint 2 éve
Egy jó QB tudja mikor kell kimozogni a sack-ből.szegény Clark, pedig nem adta fel 😊 😊
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Egy jó QB tudja mikor kell kimozogni a sack-ből.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Ne vegyük el Löfli kenyerét és rangját. 😀na ez volt az igazi elleniktriad? 😀3 jó passz - 3 1st down.akkor most nem 3 lesz a magyar igazság, hanem 4. az interception 😊
iktriad
shagi0206
shagi0206
több mint 2 éve
jimmy g int semmi meglepő
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kenny91
321
csak a szokásos
több mint 2 éve
gabor25
5 144
miert shanahantol feltek, amikor a 0 yardert kuzdendenek, meg az elso pontert.csak idő kérdése, azért egy Shanahan van a másik oldalon. A védelemben pedig benne van, hogy beszopjuk a hosszút sajna :/Eddig nem farasztottuk annyira hosszú játékokkal a védelmet. Szerintem jön az egyenlítésKellenének még pontok. Akármennyire felülteljesít a D, nem fognak egész meccsen nullázni.Még Jimmy nem dobta meg a szokásos Int-jét és az elkapók se segitík...D nálunk meg ki fog fáradni második félidőre addigra rájöttök hogy nincs CB-nk es Rodgers dobál majd 70 yardokat
Kampman
Kenny91
Gergőbácsi
gamerkr