NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Én arra leszek kiváncsi a Bearcatsnél mennyien fognak maradni.ősidőkben még wake forestes avatar is volt arra gondoltamMár Makánál van a mezem (ha már Zsombornak nem kellett), így transzfereltem
briareos
De innentől már nincs pálfordulás, én leszek a régió legnagyobb Utes fanja
r.baggio
Azok alapján, hogy előző 2 évben mindig szezon felétől szálltak fel a bandwagonra
több mint 2 éve
Hányszor kell még elmondani, hogy semmi köze nincs az Arénának a kormányhoz? 😀 Teljesen máson ment a huzavona az elmúlt több, mint másfél évben a Digivel, most a 4igvel újrakezdődik minden. A vezetőség azon van, hogy legalább a Super Bowl már elérhető legyen ott is, nekem ez az utolsó infóm.Abból indultam ki, hogy látványosan nem raktak be a kínálatba más kormányközeli csatornákat se, pl. pesti tv, de ha tudsz publikus infót, szívesen hallgatomRosszul tudodAmúgy én szerettem a Sport TV-t. Az Arénával egy bajom van, hogy a Digi nyomorék, de amikor elkapok közvetítést, az általában színvonalas, mégha egyes kommentátorok nem a kedvenceim.Digi-Fidesz harc van a háttérben, úgy tudom
zacknorb
Kampman
shawnka
Kampman
több mint 2 éve
ősidőkben még wake forestes avatar is volt arra gondoltamMár Makánál van a mezem (ha Zsombornak nem kellett), így transzfereltem
briareos
De innentől nincs pálfordulás, én leszek a régió legnagyobb Utes fanja
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
r.baggioRobi mi ez az új avatar? (Ezt mintha már írtam volna valakinek az előbb nem? 😀 )
több mint 2 éve
inkább csöcsöketAbból indultam ki, hogy látványosan nem raktak be a kínálatba más kormányközeli csatornákat se, pl. pesti tv, de ha tudsz publikus infót, szívesen hallgatomRosszul tudodAmúgy én szerettem a Sport TV-t. Az Arénával egy bajom van, hogy a Digi nyomorék, de amikor elkapok közvetítést, az általában színvonalas, mégha egyes kommentátorok nem a kedvenceim.Digi-Fidesz harc van a háttérben, úgy tudom
zacknorb
Kampman
shawnka
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 313
jjtiller?volume 12 😀"Mindörökké" 😀A bengals wagonon a Cincy bearcats miatt voltam csak (bár felőlem nyerhetnek is, de ez a csapat még nagyon messze van az sb-szinttől)Én is felszálltam közben a Bills bandwagonra, remélem látszik az új avataromEddig nem a Bengals vagonon voltál?És mi ez az Aggies jel? Valami készülődikUtah-ban, mert fogadási szempontból kellenek az ilyen infók 😀
r.baggio
Klaci79
És nem Aggies, hanem Utes, a Rose Bowl után ők lettek a legkedvencebb csapatom mindörökké
r.baggio
Klaci79
én még a wake forestre is emlékszem bár h akkor épp mi volt a usernév már meg nem mondom
briareos
több mint 2 éve
sajna élőben nem láttam, de remélem ma is bevágják párszor a 2 meccs között 😀A bengals wagonon a Cincy bearcats miatt voltam csak (bár felőlem nyerhetnek is, de ez a csapat még nagyon messze van az sb-szinttől)Én is felszálltam közben a Bills bandwagonra, remélem látszik az új avataromEddig nem a Bengals vagonon voltál?És mi ez az Aggies jel? Valami készülődikUtah-ban, mert fogadási szempontból kellenek az ilyen infók 😀
r.baggio
Klaci79
És nem Aggies, hanem Utes, a Rose Bowl után ők lettek a legkedvencebb csapatom mindörökké
r.baggio
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
ősidőkben még wake forestes avatar is volt arra gondoltamA WF volt novemberigvolume 12 😀"Mindörökké" 😀A bengals wagonon a Cincy bearcats miatt voltam csak (bár felőlem nyerhetnek is, de ez a csapat még nagyon messze van az sb-szinttől)Én is felszálltam közben a Bills bandwagonra, remélem látszik az új avataromEddig nem a Bengals vagonon voltál?És mi ez az Aggies jel? Valami készülődikUtah-ban, mert fogadási szempontból kellenek az ilyen infók 😀
r.baggio
Klaci79
r.baggio
Klaci79
én még a wake forestre is emlékszem bár h akkor épp mi volt a usernév már meg nem mondom
briareos
zacknorb
több mint 2 éve
Kampman
28 313
Abból indultam ki, hogy látványosan nem raktak be a kínálatba más kormányközeli csatornákat se, pl. pesti tv, de ha tudsz publikus infót, szívesen hallgatomRosszul tudodAmúgy én szerettem a Sport TV-t. Az Arénával egy bajom van, hogy a Digi nyomorék, de amikor elkapok közvetítést, az általában színvonalas, mégha egyes kommentátorok nem a kedvenceim.Digi-Fidesz harc van a háttérben, úgy tudom
zacknorb
Kampman
shawnka
több mint 2 éve
A WF volt novemberigvolume 12 😀"Mindörökké" 😀A bengals wagonon a Cincy bearcats miatt voltam csak (bár felőlem nyerhetnek is, de ez a csapat még nagyon messze van az sb-szinttől)Én is felszálltam közben a Bills bandwagonra, remélem látszik az új avataromEddig nem a Bengals vagonon voltál?És mi ez az Aggies jel? Valami készülődikUtah-ban, mert fogadási szempontból kellenek az ilyen infók 😀
r.baggio
Klaci79
r.baggio
Klaci79
briareos
több mint 2 éve
pedig árpa beszállítója kaphatna valami spotot 😀bezzeg ha az M4 adná az NFL-t, úgy jönnének az egypercesek Faliucskai Ivettel, hogy Örkény forogna a sírban mint a propellerazzal hogy nincs reklám sokkal több érdekes dologra jut idő..gamepassem van 2 éve de szerintem katasztrófa a külföldi szakkkom.... kliséAlapvetően nem volt vele gond, emlékeim szerint, túl sok meccset nem néztem vele, ha volt elérhető stream.mekkora felüdülés hogy nem faragót kell hallgatunk ezeken a fontos meccseken.A legtöbb átlagos nézőnek hiányzik! Sokkal beszéltem, akiknek tényleg bejött.
Sztroga
Klaci79
Igazából a külföldi kommentátorok se annyira lenyűgözőek, inkább több a "szakmaibb" dolog benne, Ricsi meg showman volt.
Hiába van Romo, ő se mindig tud izgalmasan levezényelni egy meccset ha az nem jó.
Meg kellene már néznem az Aréna4-et, mert kíváncsi vagyok rá, csak nekem idekint az is stream lenne 😊
Solymi
hegyek , végtelen unalmas...bárki jobb az arenán
yooker
yooker
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
😀A bengals wagonon a Cincy bearcats miatt voltam csak (bár felőlem nyerhetnek is, de ez a csapat még nagyon messze van az sb-szinttől)Én is felszálltam közben a Bills bandwagonra, remélem látszik az új avataromEddig nem a Bengals vagonon voltál?És mi ez az Aggies jel? Valami készülődikUtah-ban, mert fogadási szempontból kellenek az ilyen infók 😀
r.baggio
Klaci79
És nem Aggies, hanem Utes, a Rose Bowl után ők lettek a legkedvencebb csapatommindörökkéameddig nem transferelek
r.baggio
több mint 2 éve
volume 12 😀"Mindörökké" 😀A bengals wagonon a Cincy bearcats miatt voltam csak (bár felőlem nyerhetnek is, de ez a csapat még nagyon messze van az sb-szinttől)Én is felszálltam közben a Bills bandwagonra, remélem látszik az új avataromEddig nem a Bengals vagonon voltál?És mi ez az Aggies jel? Valami készülődikUtah-ban, mert fogadási szempontból kellenek az ilyen infók 😀
r.baggio
Klaci79
r.baggio
Klaci79
több mint 2 éve
Tegnap volt 4 éves a legjobb AFC Championship Game felvezető videó (feat Jags) evör.9-6, ez egyszer már volt végeredmény is idén a szezon egyik legnagyobb upsetjén. 😉triád ez a playoffs. itt nincs jags. el kell fogadni 😀
iktriad
Heisman
The NFL’s David vs. the NFL’s Goliath, for the right to play in the Super Bowl.
— CBS Sports (@CBSSports) January 21, 2018
Our tease for @Jaguars-@Patriots featuring @JohnMalkovich will get you AMPED for the AFC Championship Game on CBS. pic.twitter.com/DYClwgcTAW
És amikor meg nem vagyunk a playoffban(=majdnem mindig), én vagyok a világ legnyugotabb NFL fanja. 😀
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
milyen jó volt, amikor 2017-ben is még mindig Champ Baileyt emelte ki a Broncos védelméből 😀Naneee
shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Invincible
801
Bengals OL minden playban úgy tudja hogy Screen lesz ezért engedi át a DL-t?
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 2 éve
bezzeg ha az M4 adná az NFL-t, úgy jönnének az egypercesek Faliucskai Ivettel, hogy Örkény forogna a sírban mint a propellerazzal hogy nincs reklám sokkal több érdekes dologra jut idő..gamepassem van 2 éve de szerintem katasztrófa a külföldi szakkkom.... kliséAlapvetően nem volt vele gond, emlékeim szerint, túl sok meccset nem néztem vele, ha volt elérhető stream.mekkora felüdülés hogy nem faragót kell hallgatunk ezeken a fontos meccseken.A legtöbb átlagos nézőnek hiányzik! Sokkal beszéltem, akiknek tényleg bejött.
Sztroga
Klaci79
Igazából a külföldi kommentátorok se annyira lenyűgözőek, inkább több a "szakmaibb" dolog benne, Ricsi meg showman volt.
Hiába van Romo, ő se mindig tud izgalmasan levezényelni egy meccset ha az nem jó.
Meg kellene már néznem az Aréna4-et, mert kíváncsi vagyok rá, csak nekem idekint az is stream lenne 😊
Solymi
hegyek , végtelen unalmas...bárki jobb az arenán
yooker
yooker
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
a digi hu-t már megvette a 4igRosszul tudodAmúgy én szerettem a Sport TV-t. Az Arénával egy bajom van, hogy a Digi nyomorék, de amikor elkapok közvetítést, az általában színvonalas, mégha egyes kommentátorok nem a kedvenceim.Digi-Fidesz harc van a háttérben, úgy tudom
zacknorb
Kampman
shawnka
több mint 2 éve
nagyon nehézmilyen jó volt, amikor 2017-ben is még mindig Champ Baileyt emelte ki a Broncos védelméből 😀a bp wolf os ha jol emlekszem sandor volt nekem az, aki ertett hozza. es a vedelmi csatakat is szerette. ami steelers eskent jo volt. az akkori ok def miatt. o meg kozvetit? vagy focizik vagy eddzoskodik?Szerintem a Ricsi-Höri, de a Szaniszló-Sankó beugró páros is nagyon működöttmekkora felüdülés hogy nem faragót kell hallgatunk ezeken a fontos meccseken.márpedig a Faragó-Bencsics páros volt a legjobb
Sztroga
volt a kommentátor szakmához értő szórakoztató ember
és play by play elemző is
Adirotor
Kampman
gabor25
shawnka
irgalmatlan nehéz
igen, 10 évvel korábbi dolgok máig tényként ismétlése
pufifánkért örökban
folyamatos röhögés
kösz nem
több mint 2 éve
kovács momentum sándor most épp mlb-t közvetít asszemmilyen jó volt, amikor 2017-ben is még mindig Champ Baileyt emelte ki a Broncos védelméből 😀a bp wolf os ha jol emlekszem sandor volt nekem az, aki ertett hozza. es a vedelmi csatakat is szerette. ami steelers eskent jo volt. az akkori ok def miatt. o meg kozvetit? vagy focizik vagy eddzoskodik?Szerintem a Ricsi-Höri, de a Szaniszló-Sankó beugró páros is nagyon működöttmekkora felüdülés hogy nem faragót kell hallgatunk ezeken a fontos meccseken.márpedig a Faragó-Bencsics páros volt a legjobb
Sztroga
volt a kommentátor szakmához értő szórakoztató ember
és play by play elemző is
Adirotor
Kampman
gabor25
shawnka
meg a lábában lévő szalagokat szaggatja verseny szerűen
több mint 2 éve
A.J Brownt szépen leszedik..
több mint 2 éve
Rosszul tudodAmúgy én szerettem a Sport TV-t. Az Arénával egy bajom van, hogy a Digi nyomorék, de amikor elkapok közvetítést, az általában színvonalas, mégha egyes kommentátorok nem a kedvenceim.Digi-Fidesz harc van a háttérben, úgy tudom
zacknorb
Kampman
több mint 2 éve
SorosA háttérben meghúzódó Gy..csány szállAmúgy én szerettem a Sport TV-t. Az Arénával egy bajom van, hogy a Digi nyomorék, de amikor elkapok közvetítést, az általában színvonalas, mégha egyes kommentátorok nem a kedvenceim.Digi-Fidesz harc van a háttérben, úgy tudom
zacknorb
Kampman
zacknorb
nah most már futni fog a Titans
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Bencsicsért nem tudom miért vagytok oda, normálisan beszélni nem tud. Volt, volt, volt, volt, volt... és ez ment a végtelenségig.
több mint 2 éve
Mit nem értesz, jó HC elfogyott, jó GM nem is volt 😀😀😀😀😀😀😀9-6, ez egyszer már volt végeredmény is idén a szezon egyik legnagyobb upsetjén. 😉triád ez a playoffs. itt nincs jags. el kell fogadni 😀
iktriad
Heisman