NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Divisional szombat

1 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 697 — Kinek mit intézett a kormánya
ősidőkben még wake forestes avatar is volt arra gondoltam
briareos
Már Makánál van a mezem (ha már Zsombornak nem kellett), így transzfereltem

De innentől már nincs pálfordulás, én leszek a régió legnagyobb Utes fanja
r.baggio
Én arra leszek kiváncsi a Bearcatsnél mennyien fognak maradni.
Azok alapján, hogy előző 2 évben mindig szezon felétől szálltak fel a bandwagonra
több mint 2 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Amúgy én szerettem a Sport TV-t. Az Arénával egy bajom van, hogy a Digi nyomorék, de amikor elkapok közvetítést, az általában színvonalas, mégha egyes kommentátorok nem a kedvenceim.
zacknorb
Digi-Fidesz harc van a háttérben, úgy tudom
Kampman
Rosszul tudod
shawnka
Abból indultam ki, hogy látványosan nem raktak be a kínálatba más kormányközeli csatornákat se, pl. pesti tv, de ha tudsz publikus infót, szívesen hallgatom
Kampman
Hányszor kell még elmondani, hogy semmi köze nincs az Arénának a kormányhoz? 😀 Teljesen máson ment a huzavona az elmúlt több, mint másfél évben a Digivel, most a 4igvel újrakezdődik minden. A vezetőség azon van, hogy legalább a Super Bowl már elérhető legyen ott is, nekem ez az utolsó infóm.
több mint 2 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 422 — no es importante
briareos
Már Makánál van a mezem (ha Zsombornak nem kellett), így transzfereltem

De innentől nincs pálfordulás, én leszek a régió legnagyobb Utes fanja

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
r.baggio
Robi mi ez az új avatar? (Ezt mintha már írtam volna valakinek az előbb nem? 😀 )
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 696 — StuG Life
Amúgy én szerettem a Sport TV-t. Az Arénával egy bajom van, hogy a Digi nyomorék, de amikor elkapok közvetítést, az általában színvonalas, mégha egyes kommentátorok nem a kedvenceim.
zacknorb
Kampman
Rosszul tudod
shawnka
Abból indultam ki, hogy látványosan nem raktak be a kínálatba más kormányközeli csatornákat se, pl. pesti tv, de ha tudsz publikus infót, szívesen hallgatom
Kampman
inkább csöcsöket

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
Én is felszálltam közben a Bills bandwagonra, remélem látszik az új avatarom
r.baggio
Eddig nem a Bengals vagonon voltál?És mi ez az Aggies jel? Valami készülődikUtah-ban, mert fogadási szempontból kellenek az ilyen infók 😀
Klaci79
A bengals wagonon a Cincy bearcats miatt voltam csak (bár felőlem nyerhetnek is, de ez a csapat még nagyon messze van az sb-szinttől)

És nem Aggies, hanem Utes, a Rose Bowl után ők lettek a legkedvencebb csapatom mindörökké
r.baggio
"Mindörökké" 😀
Klaci79
volume 12 😀
én még a wake forestre is emlékszem bár h akkor épp mi volt a usernév már meg nem mondom
briareos
jjtiller?
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
r.baggio
Eddig nem a Bengals vagonon voltál?És mi ez az Aggies jel? Valami készülődikUtah-ban, mert fogadási szempontból kellenek az ilyen infók 😀
Klaci79
A bengals wagonon a Cincy bearcats miatt voltam csak (bár felőlem nyerhetnek is, de ez a csapat még nagyon messze van az sb-szinttől)

És nem Aggies, hanem Utes, a Rose Bowl után ők lettek a legkedvencebb csapatom mindörökké
r.baggio
sajna élőben nem láttam, de remélem ma is bevágják párszor a 2 meccs között 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
r.baggio
Klaci79

r.baggio
"Mindörökké" 😀
Klaci79
volume 12 😀
én még a wake forestre is emlékszem bár h akkor épp mi volt a usernév már meg nem mondom
briareos
A WF volt novemberig
zacknorb

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
zacknorb
Kampman
Rosszul tudod
shawnka
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 697 — Kinek mit intézett a kormánya
r.baggio
Klaci79

r.baggio
"Mindörökké" 😀
Klaci79
volume 12 😀
briareos
A WF volt novemberig
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
mekkora felüdülés hogy nem faragót kell hallgatunk ezeken a fontos meccseken.
Sztroga
A legtöbb átlagos nézőnek hiányzik! Sokkal beszéltem, akiknek tényleg bejött.
Klaci79
Alapvetően nem volt vele gond, emlékeim szerint, túl sok meccset nem néztem vele, ha volt elérhető stream.
Igazából a külföldi kommentátorok se annyira lenyűgözőek, inkább több a "szakmaibb" dolog benne, Ricsi meg showman volt.
Hiába van Romo, ő se mindig tud izgalmasan levezényelni egy meccset ha az nem jó.

Meg kellene már néznem az Aréna4-et, mert kíváncsi vagyok rá, csak nekem idekint az is stream lenne 😊
Solymi
gamepassem van 2 éve de szerintem katasztrófa a külföldi szakkkom.... klisé
hegyek , végtelen unalmas...bárki jobb az arenán
yooker
azzal hogy nincs reklám sokkal több érdekes dologra jut idő..
yooker
bezzeg ha az M4 adná az NFL-t, úgy jönnének az egypercesek Faliucskai Ivettel, hogy Örkény forogna a sírban mint a propeller
eaglesmcnabb
pedig árpa beszállítója kaphatna valami spotot 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
r.baggio
Klaci79

És nem Aggies, hanem Utes, a Rose Bowl után ők lettek a legkedvencebb csapatom mindörökké ameddig nem transferelek
r.baggio
😀
több mint 2 éve
r.baggio
Klaci79

r.baggio
"Mindörökké" 😀
Klaci79
volume 12 😀

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
9-6, ez egyszer már volt végeredmény is idén a szezon egyik legnagyobb upsetjén. 😉
iktriad
triád ez a playoffs. itt nincs jags. el kell fogadni 😀
Heisman
Tegnap volt 4 éves a legjobb AFC Championship Game felvezető videó (feat Jags) evör.

És amikor meg nem vagyunk a playoffban(=majdnem mindig), én vagyok a világ legnyugotabb NFL fanja. 😀

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 422 — no es importante
milyen jó volt, amikor 2017-ben is még mindig Champ Baileyt emelte ki a Broncos védelméből 😀
shawnka
Naneee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Invincible Philadelphia Eagles 801
Bengals OL minden playban úgy tudja hogy Screen lesz ezért engedi át a DL-t?

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Sztroga
A legtöbb átlagos nézőnek hiányzik! Sokkal beszéltem, akiknek tényleg bejött.
Klaci79
Alapvetően nem volt vele gond, emlékeim szerint, túl sok meccset nem néztem vele, ha volt elérhető stream.
Igazából a külföldi kommentátorok se annyira lenyűgözőek, inkább több a "szakmaibb" dolog benne, Ricsi meg showman volt.
Hiába van Romo, ő se mindig tud izgalmasan levezényelni egy meccset ha az nem jó.

Meg kellene már néznem az Aréna4-et, mert kíváncsi vagyok rá, csak nekem idekint az is stream lenne 😊
Solymi
gamepassem van 2 éve de szerintem katasztrófa a külföldi szakkkom.... klisé
hegyek , végtelen unalmas...bárki jobb az arenán
yooker
azzal hogy nincs reklám sokkal több érdekes dologra jut idő..
yooker
bezzeg ha az M4 adná az NFL-t, úgy jönnének az egypercesek Faliucskai Ivettel, hogy Örkény forogna a sírban mint a propeller

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
zacknorb
Kampman
Rosszul tudod
shawnka
a digi hu-t már megvette a 4ig

több mint 2 éve
Sztroga
márpedig a Faragó-Bencsics páros volt a legjobb
volt a kommentátor szakmához értő szórakoztató ember
és play by play elemző is
Adirotor
Szerintem a Ricsi-Höri, de a Szaniszló-Sankó beugró páros is nagyon működött
Kampman
a bp wolf os ha jol emlekszem sandor volt nekem az, aki ertett hozza. es a vedelmi csatakat is szerette. ami steelers eskent jo volt. az akkori ok def miatt. o meg kozvetit? vagy focizik vagy eddzoskodik?
gabor25
milyen jó volt, amikor 2017-ben is még mindig Champ Baileyt emelte ki a Broncos védelméből 😀
shawnka
nagyon nehéz
irgalmatlan nehéz
igen, 10 évvel korábbi dolgok máig tényként ismétlése
pufifánkért örökban
folyamatos röhögés

kösz nem

több mint 2 éve
Sztroga
márpedig a Faragó-Bencsics páros volt a legjobb
volt a kommentátor szakmához értő szórakoztató ember
és play by play elemző is
Adirotor
Szerintem a Ricsi-Höri, de a Szaniszló-Sankó beugró páros is nagyon működött
Kampman
a bp wolf os ha jol emlekszem sandor volt nekem az, aki ertett hozza. es a vedelmi csatakat is szerette. ami steelers eskent jo volt. az akkori ok def miatt. o meg kozvetit? vagy focizik vagy eddzoskodik?
gabor25
shawnka
kovács momentum sándor most épp mlb-t közvetít asszem
meg a lábában lévő szalagokat szaggatja verseny szerűen

több mint 2 éve
yooker New York Giants 7 372 — Expect the Best !
A.J Brownt szépen leszedik..
több mint 2 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
zacknorb
Kampman
Rosszul tudod
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 24 910 — nabege2@yahoo.com
zacknorb
Kampman
A háttérben meghúzódó Gy..csány száll
zacknorb
Soros

nah most már futni fog a Titans
több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 922
Bencsicsért nem tudom miért vagytok oda, normálisan beszélni nem tud. Volt, volt, volt, volt, volt... és ez ment a végtelenségig.
több mint 2 éve
9-6, ez egyszer már volt végeredmény is idén a szezon egyik legnagyobb upsetjén. 😉
iktriad
triád ez a playoffs. itt nincs jags. el kell fogadni 😀
Heisman
Mit nem értesz, jó HC elfogyott, jó GM nem is volt 😀😀😀😀😀😀😀