Divisional szombat
10 hónapja
Savage... most ez az elrontott szerelés , meccs elején eldobott pick six..és Kittle is őt verte meg a TD-nél
nando89
10 hónapja
Na ez már egy kis izelítő a pár évvel ezelőtti filmekből...
10 hónapja
2Most legalább elmondható, hogy ezt vártátok a D-től. 😀
KIBASZOTT
PLAYBŐL
| faszom |
zacknorb
10 hónapja
nando89
3 894
Savage... most ez az elrontott szerelés , meccs elején eldobott pick six..
10 hónapja
Kampman
28 290
Hát ez klasszikus Barry defense volt.
10 hónapja
Na jó ez igy esőben rohanni az eredmény után, nem a mi pàlyánk. Ez igy nagyon gáz...PADAWAN!!!
Steve Ribbed
10 hónapja
shagi0206
10 921
mögé dobta kicsit, ha vezeti Kittlet, akkor ebből nagyobb játék lehetett volna. Közben a liga legjobb fehér futója be is nyargal. Francba márPurdy lesz az új Prescott? Alapszakaszban jól néz ki, PO-ban meg egy bili szar?Remek jinx padawan. Bár ehhez kellett Kittle is. Sőt főleg őt.
shagi0206
iktriad
10 hónapja
Na ez már Barry D #BarryOUTMegjött a gépe.
zacknorb
10 hónapja
Purdy lesz az új Prescott? Alapszakaszban jól néz ki, PO-ban meg egy bili szar?Remek jinx padawan. Bár ehhez kellett Kittle is. Sőt főleg őt.
shagi0206
10 hónapja
Na ez már Barry D #BarryOUT
10 hónapja
Steve Ribbed
396
Na jó ez igy esőben rohanni az eredmény után, nem a mi pàlyánk. Ez igy nagyon gáz...
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
10 hónapja
shagi0206
10 921
Purdy lesz az új Prescott? Alapszakaszban jól néz ki, PO-ban meg egy bili szar?
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
tiszta ideg vagyok, segíts Barry egy labdaszerzéssel
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Már vártam, hogy mikor jön Bo...🙂szezon elején vártam, de így hogy Love ELITE, nem fogjuk Nix-t draftolni
Mondjátok azt, hogy hülye vagyok, de szerintem nyerni fogunk.
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
casaubon
2 391
He’s a bust.Már vártam, hogy mikor jön Bo...🙂1/1-re várták, de csak a 6. helyen kelt el, a Seahawks vitte ki.
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
10 hónapja
casaubon
2 391
Nem, egy PS-bol felhozott EDGE aktiv helyetteOtt az UDFA!Szegény DuBose meg draftoltként ott porosodik a practice squadban.
casaubon
Ha már UDFA rookiek, Brenton Cox Jr aktív ma?
iktriad
10 hónapja
shagi0206
10 921
Már vártam, hogy mikor jön Bo...🙂1/1-re várták, de csak a 6. helyen kelt el, a Seahawks vitte ki.
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
A héten megírtam neki amikor ezt nehezményezte, nem nézed a komment szekciót, lebuktál. 😀Maszekba bedolgozol, Hörinek meg nem írod meg...MEKKORA SÉMA, full üresAz ex-jaguár Gipson csúszott el. Mondtam, hogy ezt megszívhatja a Niners. 😀
zacknorb
iktriad
Plusz 18. héten mennek az emberek YouTubera és akkor sem írsz semmit
zacknorb
Szerkesztette: iktriad
10 hónapja
Ott az UDFA!Szegény DuBose meg draftoltként ott porosodik a practice squadban.
casaubon
Ha már UDFA rookiek, Brenton Cox Jr aktív ma?
10 hónapja
Tarsi
1 244
Amúgy amilyen idő van egyre több ilyen elcsúszás várhatóMEKKORA SÉMA, full üresAz ex-jaguár Gipson csúszott el. Mondtam, hogy ezt megszívhatja a Niners. 😀
zacknorb
iktriad
10 hónapja
Maszekba bedolgozol, Hörinek meg nem írod meg...MEKKORA SÉMA, full üresAz ex-jaguár Gipson csúszott el. Mondtam, hogy ezt megszívhatja a Niners. 😀
zacknorb
iktriad
Plusz 18. héten mennek az emberek YouTubera és akkor sem írsz semmit
10 hónapja
Már vártam, hogy mikor jön Bo...🙂Mondjátok azt, hogy hülye vagyok, de szerintem nyerni fogunk.