Divisional szombat
10 hónapja
Lions-Packers a Super Bowlért, az mi kemény lesz
10 hónapja
shagi0206
10 921
kurva késő stream kiidegel,még csak most jársz ott? szerintem keress másik linket, azóta már td + 2 pontos megvolt a Packersnek
írjátok a Nixon fumble-t, na mondom hol veszti el, erre visszahord 2 kilométert és megmenti Wilson, pfhűűű
Tactful Cactus
10 hónapja
Na a SF O-line is szerzett hülye flaget faszkodásért
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
kurva késő stream kiidegel,írjátok a Nixon fumble-t, na mondom hol veszti el, erre visszahord 2 kilométert és megmenti Wilson, pfhűűű
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
ott a jó sematizálásnem csak ma. Dallas ellen is, pedig ott biztos nem esett az eső.Nem tudom a Packers ezt hogy csinálja, de jópárszor előfordul, hogy 1-1 elkapója olyan szinten segg üresen van, hogy az méltatlan egy nfl csapathoz (védő oldalról).1. Jo playcall
shagi0206
2. Elcsuszo vedo
casaubon
shagi0206
itt azért fele-fele, az időjárás erősen közrejátszik
és nem is Green Bayben van a meccs
10 hónapja
Kampman
28 290
Ezért a gifedért amúgy lassan járna a ban.Lehetne egy fegyőrös gif, ahogy Gulyás Marcinál ül és nem tudja.
shawnka
10 hónapja
Nem tudom a Packers ezt hogy csinálja, de jópárszor előfordul, hogy 1-1 elkapója olyan szinten segg üresen van, hogy az méltatlan egy nfl csapathoz (védő oldalról).Ne tréfálj már! Ez úgy megy, hogy szólnak a zebráknak, ne engedjenek senkit a WR/TE közelébe, mert még mindig ARod a QB, aki szent és sérthetetlen. Vagy valami ilyesmi...
shagi0206
10 hónapja
shagi0206
10 921
nem csak ma. Dallas ellen is, pedig ott biztos nem esett az eső.Nem tudom a Packers ezt hogy csinálja, de jópárszor előfordul, hogy 1-1 elkapója olyan szinten segg üresen van, hogy az méltatlan egy nfl csapathoz (védő oldalról).1. Jo playcall
shagi0206
2. Elcsuszo vedo
casaubon
10 hónapja
casaubon
2 391
Nem tudom a Packers ezt hogy csinálja, de jópárszor előfordul, hogy 1-1 elkapója olyan szinten segg üresen van, hogy az méltatlan egy nfl csapathoz (védő oldalról).1. Jo playcall
shagi0206
2. Elcsuszo vedo
10 hónapja
shagi0206
10 921
whaaaaaat?meg a bírók isNa jó ez egy vicc, egy kibaszott komédia. Ilyen bazz+ a csehszlovák bábfilmekben sincs.és még a kommentátorok is a Packersnek szurkolnak... :/
Steve Ribbed
shawnka
tenorx
10 hónapja
Nem tudom mikor láttam ilyen ótvar szar meccset....Niners - Jags az volt, de csak nekem. 😀
Steve Ribbed
10 hónapja
casaubon
2 391
Meg a vegen kiderul, hogy titokban Shanahan ismeg a bírók isNa jó ez egy vicc, egy kibaszott komédia. Ilyen bazz+ a csehszlovák bábfilmekben sincs.és még a kommentátorok is a Packersnek szurkolnak... :/
Steve Ribbed
shawnka
tenorx
10 hónapja
meg a nedves gyep ismeg a bírók isNa jó ez egy vicc, egy kibaszott komédia. Ilyen bazz+ a csehszlovák bábfilmekben sincs.és még a kommentátorok is a Packersnek szurkolnak... :/
Steve Ribbed
shawnka
tenorx
10 hónapja
shagi0206
10 921
Nem tudom a Packers ezt hogy csinálja, de jópárszor előfordul, hogy 1-1 elkapója olyan szinten segg üresen van, hogy az méltatlan egy nfl csapathoz (védő oldalról).
10 hónapja
meg a bírók isNa jó ez egy vicc, egy kibaszott komédia. Ilyen bazz+ a csehszlovák bábfilmekben sincs.és még a kommentátorok is a Packersnek szurkolnak... :/
Steve Ribbed
shawnka
10 hónapja
4 perc alatt több pont, mint az egész 1. félidőben4 perc alatt több fordulat, mint múlt héten 6 meccsen. 😀
shagi0206
10 hónapja
Bármi történik majd, nem vallottunk szégyent.
10 hónapja
Na jó ez egy vicc, egy kibaszott komédia. Ilyen bazz+ a csehszlovák bábfilmekben sincs.és még a kommentátorok is a Packersnek szurkolnak... :/
Steve Ribbed
10 hónapja
Steve Ribbed
396
Nem tudom mikor láttam ilyen ótvar szar meccset....
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
10 hónapja
youtu.be/cKy5OiDH_DgCsak amikor nagy fordulat van meccsnapokon.Hirtelen újra a Packersnél ahogy ezt minden nap megmutatod 😊
iktriad
shagi0206
iktriad
10 hónapja
Kiszakadt a pontzsák
10 hónapja
Steve Ribbed
396
Na jó ez egy vicc, egy kibaszott komédia. Ilyen bazz+ a csehszlovák bábfilmekben sincs.
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
10 hónapja
Csak amikor nagy fordulat van meccsnapokon.Hirtelen újra a Packersnél ahogy ezt minden nap megmutatod 😊
iktriad
shagi0206
10 hónapja
nem érzem reprezentálva a véleményemHirtelen újra a Packersnél aEzért a gifedért amúgy lassan járna a ban.
iktriad
shawnka
10 hónapja
shagi0206
10 921
4 perc alatt több pont, mint az egész 1. félidőben