Divisional szombat
több mint 1 éve
Miért nem futunk, ez hülye? Zsinórban 5-6 pass play, minek?
több mint 1 éve
Vannak bajok most a 49ersnélLehet be kéne hozni Brandon Allent.
tenorx
több mint 1 éve
én is. bár én egész életemben 1 szállat szívtam el 3 részletbenIlyenkor örülök, hogy letettem a cigit 16 évesen. True Story!azon én már túl vagyok. 2xMit szolsz egy kisebb nikotinmergezeshez ma?Love első komoly hibája po-banEzt nem láttam jönni. Nyugi, kimegyek cigizni, garantált a TO.🙂
nando89
nagylaza, főpohárnok
casaubon
shagi0206
iktriad
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Vannak bajok most a 49ersnél
több mint 1 éve
én 19, bár előtte se sokat csináltam.Ilyenkor örülök, hogy letettem a cigit 16 évesen. True Story!azon én már túl vagyok. 2xMit szolsz egy kisebb nikotinmergezeshez ma?Love első komoly hibája po-banEzt nem láttam jönni. Nyugi, kimegyek cigizni, garantált a TO.🙂
nando89
nagylaza, főpohárnok
casaubon
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
Ilyenkor örülök, hogy letettem a cigit 16 évesen. True Story!azon én már túl vagyok. 2xMit szolsz egy kisebb nikotinmergezeshez ma?Love első komoly hibája po-banEzt nem láttam jönni. Nyugi, kimegyek cigizni, garantált a TO.🙂
nando89
nagylaza, főpohárnok
casaubon
shagi0206
több mint 1 éve
Löfli biztos megint szó szerint rottyon van.Tessék, már Márk is Momentumról beszél.ja, utána jön is a pick, ő az igazi elleniktriad, nem Löfli
iktriad
zacknorb
több mint 1 éve
nem, oda nem merem berakni, ez itt múlandóbb. Az én humorom túl sötét oda 😊Ezt nem a viccek topikba szántad? 😀
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
nem, ott az elektromos autókról kell írni 😀Ezt nem a viccek topikba szántad? 😀
shagi0206
iktriad
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ezt nem a viccek topikba szántad? 😀
shagi0206
több mint 1 éve
azon én már túl vagyok. 2xMit szolsz egy kisebb nikotinmergezeshez ma?Love első komoly hibája po-banEzt nem láttam jönni. Nyugi, kimegyek cigizni, garantált a TO.🙂
nando89
nagylaza, főpohárnok
casaubon
több mint 1 éve
Mit szolsz egy kisebb nikotinmergezeshez ma?Love első komoly hibája po-banEzt nem láttam jönni. Nyugi, kimegyek cigizni, garantált a TO.🙂
nando89
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
IKTRIAD GIFET
tenorx
Kampman
több mint 1 éve
Love első komoly hibája po-banEzt nem láttam jönni. Nyugi, kimegyek cigizni, garantált a TO.🙂
nando89
több mint 1 éve
Most valaki más rakja be helyettem Donáthékat. 😀
több mint 1 éve
Amugy Shanahan azt hiszem 1-31 ha legalabb 3pontos hatranyban kezdi a 4. NegyedetEbbol még bármi lehet, pláne így
Tdog
több mint 1 éve
Tessék, már Márk is Momentumról beszél.ja, utána jön is a pick, ő az igazi elleniktriad, nem Löfli
iktriad
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Love első komoly hibája po-ban
több mint 1 éve
IKTRIAD GIFET
több mint 1 éve
Bezzeg nekik az 1. alkalomból úgy pattan, hogy abból pick legyen. Mákerek
több mint 1 éve
Tessék, már Márk is Momentumról beszél. Imádnám, ha Detroitban lenne az NFC döntőA Fox stábja is. Nem kell tartani az időjárástól.
tenorx