Divisional szombat
10 hónapja
shagi0206
10 921
Jordan baszod nem kell a szupercsillagharcos....majd lehet később még kelleni fog egy annál is jobb forma. Blue Kaiokennel. Vagy ultra instinct
zacknorb
10 hónapja
Mintha arról szólna a meccs, hogy mindkét csapat elakarja veszíteni - és a kérdés, hogy kinek sikerülMindenki be van szarva a Lionstól.
tenorx
10 hónapja
Mintha arról szólna a meccs, hogy mindkét csapat elakarja veszíteni - és a kérdés, hogy kinek sikerül
10 hónapja
nando89
3 894
Jordan baszod nem kell a szupercsillagharcos....ezeket simán megkéne futnia
zacknorb
10 hónapja
Jordan baszod nem kell a szupercsillagharcos....
10 hónapja
shagi0206
10 921
egység (pénzbüntetésre ítélem kötekedés miatt)4 mi?4 a kulonbseg.4
Pontban is.
Yardban is.
Ez mekkora! 😊
RedFive
shagi0206
centiméter, tehén vagy csöcs?
zacknorb
10 hónapja
shagi0206
10 921
Kéne egy 14 perces drive + TD, és akkor jók vagyunk.igen, ez teljesen reális.
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
4 mi?4 a kulonbseg.4
Pontban is.
Yardban is.
Ez mekkora! 😊
RedFive
shagi0206
centiméter, tehén vagy csöcs?
10 hónapja
Kampman
28 290
valóban.úgy hívják tükörNa, a hölgyekért toljuk meg, go pack go, húzzuk be
zacknorb
Fordítva van rajta a logó, mit művel ez?
Ennél az is jobb, ha nincs rajta semmi.
Kampman
zacknorb
10 hónapja
Kéne egy 14 perces drive + TD, és akkor jók vagyunk.
10 hónapja
4 a kulonbseg.Pontban is.
Yardban is.
Ez mekkora! 😊
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
1416? Hány évesen szoktál rá? 12? 😀 Vagy 16? 😀Ilyenkor örülök, hogy letettem a cigit 16 évesen. True Story!azon én már túl vagyok. 2xMit szolsz egy kisebb nikotinmergezeshez ma?Love első komoly hibája po-banEzt nem láttam jönni. Nyugi, kimegyek cigizni, garantált a TO.🙂
nando89
nagylaza, főpohárnok
casaubon
shagi0206
iktriad
Én már 18 éve cigizek lassan, de idén tervben van, hogy végleg hátat fordítok neki. Csak előtte nem ártana helyrerakni a súlyomat, mert most eléggé felszaladtak a kilók, és ha le akarom tenni, akkor nem ártana versenysúlyban nekifutni, hogy ha hízok, akkor ne legyen dagadt állat.
shagi0206
10 hónapja
úgy hívják tükörNa, a hölgyekért toljuk meg, go pack go, húzzuk be
zacknorb
Fordítva van rajta a logó, mit művel ez?
Kampman
10 hónapja
kennyke04
42
Eskü, mintha azt akarnák bizonyítani pont most, hogy Purdyt nem csak a rendszer teszi top irányítóvá... Bár annyira ez a terv nem annyira néz ki jól 😀
10 hónapja
roppihe
244
Ha ezt elveszítjük,a játék képe alapján meg is érdemeljük!Ha nyerünk,maradjunk szerények...
10 hónapja
shagi0206
10 921
16? Hány évesen szoktál rá? 12? 😀 Vagy 16? 😀Ilyenkor örülök, hogy letettem a cigit 16 évesen. True Story!azon én már túl vagyok. 2xMit szolsz egy kisebb nikotinmergezeshez ma?Love első komoly hibája po-banEzt nem láttam jönni. Nyugi, kimegyek cigizni, garantált a TO.🙂
nando89
nagylaza, főpohárnok
casaubon
shagi0206
iktriad
Én már 18 éve cigizek lassan, de idén tervben van, hogy végleg hátat fordítok neki. Csak előtte nem ártana helyrerakni a súlyomat, mert most eléggé felszaladtak a kilók, és ha le akarom tenni, akkor nem ártana versenysúlyban nekifutni, hogy ha hízok, akkor ne legyen dagadt állat.
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
ha nem szoktam volna le most rágyújtanék, így marad a házi p.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Kampman
28 290
Na, a hölgyekért toljuk meg, go pack go, húzzuk beFordítva van rajta a logó, mit művel ez?
zacknorb
10 hónapja
Na, a hölgyekért toljuk meg, go pack go, húzzuk be10 hónapja
Tdog
653
Miért nem futunk, ez hülye? Zsinórban 5-6 pass play, minek?Klasszik Shanahan.. csak egy SB ment el ezen😀
labo7
10 hónapja
casaubon
2 391
Alexander vissza fog jonni, Wlaker nemNem ér oda hozzá a pass rushEz most nagyon kellett
Kampman
Viszont esnek ki a kezdők a védelemből is...
gamerkr
10 hónapja
Shanny=Pep? Megint eltaktikázza?
10 hónapja
Nem ér oda hozzá a pass rushEz most nagyon kellett
Kampman
Viszont esnek ki a kezdők a védelemből is...