Divisional szombat
10 hónapja
Oké, megnyugodtam. Nem jósolnád meg a kedvemért, hogy a SF hozza a papírformát?Majd ha lemegy az első jó Niners drive. Ennek van egy metodikája. 😉
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
shagi0206
10 922
Harbó wazzeg, minek húzod még az időt faszságokkal?
10 hónapja
KeyG
9 495
Persze grat a Ravensnek, meg minden, de valahogy rohadt sótlan ez az egész meccs.Mit vársz ha egy csapat mindkét oldalon dominál?
Hanni
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 hónapja
LanceVance
1 376
Mert senki nem basz oda Lamarnak,..Persze grat a Ravensnek, meg minden, de valahogy rohadt sótlan ez az egész meccs.Ennyi volt benne szerintem. Reálisan.
Hanni
Kampman
10 hónapja
Oké, megnyugodtam. Nem jósolnád meg a kedvemért, hogy a SF hozza a papírformát?Azt nem mondtam, hogy meglesz. Azt mondtam lehetséges.Könyörgöm! Csitt!🙂Szerintem a Packersnek is lehet esélye ma. Ahogy Love mostanság játszik és Lafleur van annyira zseni HC, mint a kis Shanny.Ehhez a Chiefsnek/Billsnek es a Lionsnak is lesz egy-ket szavaMost NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.Nem érdekel, akkor se akarok Ravens-9ers SB-t. Az túl sablonos lenne.
iktriad
shagi0206
casaubon
iktriad
nagylaza, főpohárnok
iktriad
10 hónapja
Ő marad a Jetsnél.Ez lazabb lett mint amire szamitottam. Bar a 2.felidokre jo ideje bemorculunk. Mekit el fogjak vinni foedzonek.Bekit akartál mondani?
RedFive
shagi0206
10 hónapja
Picsaba.Ha áramszünet van Las Vegasban. akkor Ocean bandája épp kirabol valamit. 😀Csak ha aramszunet is lenne.Most NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.Nem érdekel, akkor se akarok Ravens-9ers SB-t. Az túl sablonos lenne.
iktriad
shagi0206
RedFive
iktriad
En terveztem... 😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
Kampman
28 290
Persze grat a Ravensnek, meg minden, de valahogy rohadt sótlan ez az egész meccs.Ennyi volt benne szerintem. Reálisan.
Hanni
10 hónapja
Azt nem mondtam, hogy meglesz. Azt mondtam lehetséges.Könyörgöm! Csitt!🙂Szerintem a Packersnek is lehet esélye ma. Ahogy Love mostanság játszik és Lafleur van annyira zseni HC, mint a kis Shanny.Ehhez a Chiefsnek/Billsnek es a Lionsnak is lesz egy-ket szavaMost NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.Nem érdekel, akkor se akarok Ravens-9ers SB-t. Az túl sablonos lenne.
iktriad
shagi0206
casaubon
iktriad
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
shagi0206
10 922
Ez lazabb lett mint amire szamitottam. Bar a 2.felidokre jo ideje bemorculunk. Mekit el fogjak vinni foedzonek.Bekit akartál mondani?
RedFive
10 hónapja
Szerintem a Packersnek is lehet esélye ma. Ahogy Love mostanság játszik és Lafleur van annyira zseni HC, mint a kis Shanny.Akkor szerintem alszom, mert ez már el lett baszva (jynxelve)
iktriad
10 hónapja
Kampman
28 290
LJ már megy levenni a mezt 😀Volt korábban egy híres stadionbú ki TD a playoffban
Heisman nádor
10 hónapja
Persze grat a Ravensnek, meg minden, de valahogy rohadt sótlan ez az egész meccs.
10 hónapja
Ez lazabb lett mint amire szamitottam. Bar a 2.felidokre jo ideje bemorculunk. Mekit el fogjak vinni foedzonek.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
shagi0206
10 922
Jöhetnének ide is rabolni. Végtére is: tolvajoktól nem bűn lopniHa áramszünet van Las Vegasban. akkor Ocean bandája épp kirabol valamit. 😀Csak ha aramszunet is lenne.Most NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.Nem érdekel, akkor se akarok Ravens-9ers SB-t. Az túl sablonos lenne.
iktriad
shagi0206
RedFive
iktriad
10 hónapja
Könyörgöm! Csitt!🙂Szerintem a Packersnek is lehet esélye ma. Ahogy Love mostanság játszik és Lafleur van annyira zseni HC, mint a kis Shanny.Ehhez a Chiefsnek/Billsnek es a Lionsnak is lesz egy-ket szavaMost NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.Nem érdekel, akkor se akarok Ravens-9ers SB-t. Az túl sablonos lenne.
iktriad
shagi0206
casaubon
iktriad
10 hónapja
Szerintem még nem dőlt el a meccs, simán meg lehet fordítaniez én voltam múlt héten 😀
shagi0206
10 hónapja
Ha áramszünet van Las Vegasban. akkor Ocean bandája épp kirabol valamit. 😀Csak ha aramszunet is lenne.Most NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.Nem érdekel, akkor se akarok Ravens-9ers SB-t. Az túl sablonos lenne.
iktriad
shagi0206
RedFive
10 hónapja
LJ már megy levenni a mezt 😀neki még lesz melegvíz
Heisman nádor
10 hónapja
ozibozi
17 141
Ott repült egy szék is mintha LJ felé
10 hónapja
shagi0206
10 922
Szerintem még nem dőlt el a meccs, simán meg lehet fordítani
10 hónapja
Drukkolj. hogy a Packers-Lions páros valamelyike meglepi őket! Sajna a Tampában nem hiszek.és ezzel betoltad a Bucsot a SB-ba
iktriad
10 hónapja
Lamar Jackson végleg befutott. 😀