NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Divisional szombat
több mint 1 éve
LJ már megy levenni a mezt 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Csak ha aramszunet is lenne.Most NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.Nem érdekel, akkor se akarok Ravens-9ers SB-t. Az túl sablonos lenne.
iktriad
shagi0206
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Szerintem a Packersnek is lehet esélye ma. Ahogy Love mostanság játszik és Lafleur van annyira zseni HC, mint a kis Shanny.Ehhez a Chiefsnek/Billsnek es a Lionsnak is lesz egy-ket szavaMost NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.Nem érdekel, akkor se akarok Ravens-9ers SB-t. Az túl sablonos lenne.
iktriad
shagi0206
casaubon
több mint 1 éve
na, én pont azt akarom, hogy a konferenciadöntőben a 2 north csapat játsszon egymással. Hideg csapatok legyenek a Las vegasi melegben 😊Drukkolj. hogy a Packers-Lions páros valamelyike meglepi őket! Sajna a Tampában nem hiszek.Most NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.Nem érdekel, akkor se akarok Ravens-9ers SB-t. Az túl sablonos lenne.
iktriad
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
Drukkolj. hogy a Packers-Lions páros valamelyike meglepi őket! Sajna a Tampában nem hiszek.Most NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.Nem érdekel, akkor se akarok Ravens-9ers SB-t. Az túl sablonos lenne.
iktriad
shagi0206
több mint 1 éve
Ehhez a Chiefsnek/Billsnek es a Lionsnak is lesz egy-ket szavaMost NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.Nem érdekel, akkor se akarok Ravens-9ers SB-t. Az túl sablonos lenne.
iktriad
shagi0206
több mint 1 éve
Kapcsold ki a maddent. Vagy állítsd át a szintet rookieról (amúgy legyen ott a Packers).Most NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.A Packers ellen izzadni fognak a SB-ban.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Most NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.A Packers ellen izzadni fognak a SB-ban.
iktriad
több mint 1 éve
Most NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.Nem érdekel, akkor se akarok Ravens-9ers SB-t. Az túl sablonos lenne.
iktriad
több mint 1 éve
Na, ha Dalvin Cook fut TD-t, az a tényleges garbázsidőMélygarbázs.
zacknorb
több mint 1 éve
Most NAGYON úgy játszik a Ravens, mint egy 1. kiemelt.
több mint 1 éve
Szépen szét van futva a Texans

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Na, ha Dalvin Cook fut TD-t, az a tényleges garbázsidő
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ha nincs meccs, akkor jön a zebrázás.
több mint 1 éve
nezd vegig a szezon Ravens meccseit, LJ nem ez a qba nevetséges leginkább az, hogy vannak qb-k, akik nagyobb védelmet élveznek a zebráknál. Akikhez kb hozzá se lehet nyúlni, mert repül a zászló. Nem írok neveket, úgy érzem nem kell reklám ennek.Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Valoban nevetseges a qb vedelem, de az h mint a raketa belefejel Jacksonba az sztem pont nem ez
Nemes samu09
Morfil
shagi0206
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 1 éve
Qbt írt nem futót😃Annyit leirhatsz hogy Lamar nagyon nincs ezek kozt.a nevetséges leginkább az, hogy vannak qb-k, akik nagyobb védelmet élveznek a zebráknál. Akikhez kb hozzá se lehet nyúlni, mert repül a zászló. Nem írok neveket, úgy érzem nem kell reklám ennek.Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Valoban nevetseges a qb vedelem, de az h mint a raketa belefejel Jacksonba az sztem pont nem ez
Nemes samu09
Morfil
shagi0206
RedFive
több mint 1 éve
nem mondtam, hogy köztük van (és nem is rá gondoltam).Annyit leirhatsz hogy Lamar nagyon nincs ezek kozt.a nevetséges leginkább az, hogy vannak qb-k, akik nagyobb védelmet élveznek a zebráknál. Akikhez kb hozzá se lehet nyúlni, mert repül a zászló. Nem írok neveket, úgy érzem nem kell reklám ennek.Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Valoban nevetseges a qb vedelem, de az h mint a raketa belefejel Jacksonba az sztem pont nem ez
Nemes samu09
Morfil
shagi0206
RedFive
több mint 1 éve
ez sztem minden sportban így vana nevetséges leginkább az, hogy vannak qb-k, akik nagyobb védelmet élveznek a zebráknál. Akikhez kb hozzá se lehet nyúlni, mert repül a zászló. Nem írok neveket, úgy érzem nem kell reklám ennek.Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Valoban nevetseges a qb vedelem, de az h mint a raketa belefejel Jacksonba az sztem pont nem ez
Nemes samu09
Morfil
shagi0206
vannak a "sztárok" akik sztárfújást kapnak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
nem az volt a kérdés hogy te kit védtél zebrakéntBencsics?a nevetséges leginkább az, hogy vannak qb-k, akik nagyobb védelmet élveznek a zebráknál. Akikhez kb hozzá se lehet nyúlni, mert repül a zászló. Nem írok neveket, úgy érzem nem kell reklám ennek.Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Valoban nevetseges a qb vedelem, de az h mint a raketa belefejel Jacksonba az sztem pont nem ez
Nemes samu09
Morfil
shagi0206
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Annyit leirhatsz hogy Lamar nagyon nincs ezek kozt.a nevetséges leginkább az, hogy vannak qb-k, akik nagyobb védelmet élveznek a zebráknál. Akikhez kb hozzá se lehet nyúlni, mert repül a zászló. Nem írok neveket, úgy érzem nem kell reklám ennek.Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Valoban nevetseges a qb vedelem, de az h mint a raketa belefejel Jacksonba az sztem pont nem ez
Nemes samu09
Morfil
shagi0206
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
wrong way 😊Bencsics?a nevetséges leginkább az, hogy vannak qb-k, akik nagyobb védelmet élveznek a zebráknál. Akikhez kb hozzá se lehet nyúlni, mert repül a zászló. Nem írok neveket, úgy érzem nem kell reklám ennek.Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Valoban nevetseges a qb vedelem, de az h mint a raketa belefejel Jacksonba az sztem pont nem ez
Nemes samu09
Morfil
shagi0206
Löfli
több mint 1 éve
Ha nincs konkrét instrukcio csak szabály akkor nem is fogja tudni mit tegyen és ez lesz.Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Valoban nevetseges a qb vedelem, de az h mint a raketa belefejel Jacksonba az sztem pont nem ez
Nemes samu09
Morfil
több mint 1 éve
Bencsics?a nevetséges leginkább az, hogy vannak qb-k, akik nagyobb védelmet élveznek a zebráknál. Akikhez kb hozzá se lehet nyúlni, mert repül a zászló. Nem írok neveket, úgy érzem nem kell reklám ennek.Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Valoban nevetseges a qb vedelem, de az h mint a raketa belefejel Jacksonba az sztem pont nem ez
Nemes samu09
Morfil
shagi0206

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Ez is a kibaszott iranyito féltés miatt van. Nem úgy megy oda a védő ahogy tanulta meg is sérül.Nem kívánok sérülélst, de sokadszorra volt olyan szitu hogy Lamarnak oda kellett volna baszni rendesen,
Nemes samu09